Horoscop. Cele mai infidele zodii de femei. Te vor înșela mereu, fără pic de remușcări

Horoscop. Cele mai infidele zodii de femei. Te vor înșela mereu, fără pic de remușcări
Horoscop. Cele mai infidele zodii de femei. Te vor insela mereu, fara pic de remuscari

Dintre cele 12 semne zodiacale, cinci sunt femeile care te vor traduce cu zâmbetul pe buze. Ele sunt nativele care te pot înșela fără ca tu să îți dai seama. Cine sunt zodiile care-și trădează partenerii de viață fără a simți pic de remușcare.

Top 5 zodii de femei infidele

Femeia Berbec

Nativele din zodia Berbec sunt femei extrem de pragmatice și dure. Deși adoră viața bună, luxul, banii și succesul în carieră, femeia Berbec iubește să fie adorată de către partenerul ei.

Atunci când nu va mai primi atenție din partea iubitului sau soțului ei, ea te va înșela cu zâmbetul pe buze și o va face în așa fel încât nu-ți vei da seama.

Femeia Taur

Femeile din zodia Taur sunt greu de mulțumit și imposibil de ținut în frâu. Aceste native ale primului semn zodiacal de pământ al horoscopului european adoră luxul, faima, opulență și libertatea. Bărbatul care se va cupla cu o femeie Taur trebuie să fie capabil să-i satisfacă toate poftele, de orice natură.

În caz contrar, această nativă va căuta pasiune și amor în brațele altei persoane. Femeile din zodia Taur se plictisesc foarte repede și nu au nicio problemă în a schimba partenerii ca pe genți.

Femeia Gemeni

Să îi ceri unei femei din zodia Geameni să fie fidelă este ca și cum i-ai cere Soarelui să nu mai strălucească. Gemenii reprezintă zodia cea mai extrovertită, sociabilă și aventuroasă din universul astral.

Adoră adrenalina, nu cred în monogamie și sunt mereu puși pe aventuri și senzații tari. Te vor înșela chiar dacă vor susține că te iubesc în continuare. Nu sunt răzbunători, dar suferă de paranoia și vor avea impresia că vorbești despre ei chiar și atunci când sunt prezenți la discuție.

Femeile Gemeni sunt puternice și independente și nu suferă prea mult din iubire. Se enervează repede și dacă te-au văzut flirtând cu o femeie, fii sigur că relația dintre voi s-a încheiat în acel moment.

Femeia Scorpion

Nativele acestei zodii de apă sunt persoane extrem de temperamentale și calculate. Ele nu iartă și nu uită nimic și ar fi în stare să își înșele partenerul chiar cu unul dintre cei mai buni prieteni, atunci când trădate. Adoră să se răzbune.

Femeia Vărsător

Nativa din zodia Vărsător este considerată femeia alpha a zodiacului. Ea este dominatoare, puternică, rece și de neclintit. Femeia Vărsător taie și spânzură și vrea ca totul să se facă doar după voia ei. Nu acceptă un refuz și știe cum să te facă să regreți dacă i-ai greșit.