Horoscop. Ce minciuni spun zodiile des. Balanța este cea mai păcătoasă

Horoscop. Ce minciuni spun zodiile des. Balanța este cea mai păcătoasă
Horoscop. Ce minciuni spun zodiile des

Poate fi natural ca oamenii să mintă din când în când. Fie că e vorba de vreo situație, o nevoie de a se descrie într-un mod mai bun sau pentru că este o dependență, oamenii mint la un moment dat în viață. Indiferent cât de mult ar nega, este adevărat că unii oameni mint mai mult decât alții, iar minciunile lor pot dăuna cuiva.

Horoscop. Ce minciuni spun zodiile des

Astrologia spune ce minciuni îndrugă fiecare semn zodiacal.

Vărsător

Este cel mai probabil să mintă despre emoțiile lor și să pretindă că nu sunt răniți. Se vor preface că sunt în regulă când sunt răniți chiar și atunci când ceva îi frământă pe interior.

Berbec

Sunt șanse ca Berbecul să mintă atunci când este suprasolicitat. Nu le place să dezamăgească pe cineva. De asemenea, mint despre motivele sau motivațiile din spatele a face ceva ce nu intenționau să facă.

Rac

Racul poate minți că nu depinde deloc de nimeni. Cu toate acestea, în realitate, Racul ar putea fi destul de lipicios și nevoiaș. De asemenea, încearcă să se mențină pozitiv atunci când este trist sau rănit.

Capricorn

Chiar și atunci când lucrurile scapă de sub control, Capricornii vor minți că nu au nevoie de ajutorul nimănui. De asemenea, se vor preface că se îngrijesc și de ei atunci când încearcă să remedieze problemele tuturor celorlalți.

Gemeni

Vă vor complimenta pentru ceva care chiar nu le place.  Vor ieși din orice, în timp ce te vor face să te simți mai bine. Cu toate acestea, ei nu mint în mod deliberat, ci le vine foarte natural.

Leu

Leii se bazează pe încrederea de sine. Ar adăuga cu ușurință abilități în CV-ul lor despre care nu au niciun indiciu. Mai mult, ei sunt uneori în mijlocul bârfelor.

Balanță

Balanțele sunt oamenii care vă porecli frumos pentru că v-au uitat numele, deși i l-ați spus de mai multe ori. Ar minți pentru a evita o ceartă  sau pentru a răni. Vor minți despre cât de bine s-au petrecut alături de tine, deși îți vor ignora existența în viitor.

Pești

Peștii îți vor spune că le place să stea cu prietenii tăi dacă asta te face fericit. Evită să doboare pe oricine sau să rănească pe cineva. Dacă se simt puțin triști o vreme, vor spune că sunt bine.

Săgetător

Nu ar minți despre experiențele lor grozave. Cu toate acestea, ei pot încălca o promisiune pentru că nu au chef în acel moment.

Fecioară

Le place să-și susțină imaginea. Ar minți despre lucruri mărunte, cum ar fi că bateria la telefon este descărcată dacă nu sunt interesați să vorbească cu tine.

Taur

Taurul va minți despre ceva care i-a emoționat, spunânducă nu îi pasă. De asemenea, ei mint că sunt doar puțin gelosi atunci când probabil ard de gelozie!

Scorpion

Ei își susțin comportamentul onest, dar ar adăuga mici minciuni în timp ce sorb ceaiul, pentru a se simți superiori. Vor minți pentru a face ceva să pară mai important sau mai dramatic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI