Horoscop. Zodiile care au mereu noroc în dragoste, cum fac alegerile perfecte

Horoscop. Zodiile care au mereu noroc în dragoste, cum fac alegerile perfecte
Horoscop. Zodiile care au mereu noroc în dragoste

Zodiile care au noroc în dragoste sunt în număr de șase. Toate zodiile vin la pachet cu anumite caracteristici. Unele sunt mai norocoase, altele mai puțin.

Acest aspect, însă, este influențat și de asezarea planetelor pe harta natala a fiecărei zodii. Astfel că, unele sunt influențate pozitiv, altele negativ de planetele care le tranzitează.

Care sunt cele mai norocoase zodii, în dragoste

Cert este că există șase zodii care au mai mult noroc în dragoste decât altele. Iată care sunt cele mai norocoase zodii, în dragoste, dar și care sunt atuurile acestora, conform eva.ro.

Capricornul

Acest semn zodiacal este cunoscut ca fiind unul foarte rațional. Mai exact, nativii acestei zodii sunt persoane raționale, cu capul pe umeri, stabili și foarte calculați, dar și prudenți, în același timp.

Și din punct de vedere sentimental, se pare că nativii acestei zodii sunt foarte atenți, atunci când își aleg partenerul, dar sunt foarte atenți și la momentul când aleg să se implice într-o relație.

În orice caz, acești nativi Capricorn sunt norocoși din punct de vedere sentimental. Sunt atrași de persoane care au simțul umorului.

Peștii

Acești nativi din zodiac sunt foarte romantici. De asemenea, știu exact ceea ce își doresc de la viață, au instincte foarte bune și știu să-și aleaga cu grija parteneul cel mai potruivit pentru ei. Se spune că acești nativi au capacitatea de a intui ce este în sufletul celor din jur, doar privindu-i.

Asadar, de cele mai multe ori se bazează pe instinct, iar acesta nu dă greș niciodată. Se numără și ei printre zodiile norocoase în dragoste.

Fecioara, printre zodiile care au noroc în dragoste

Persoanele născute în zodia Fecioară au abilități extraordinare a a-și alege parteneri pe măsura gusturilor și necesităților lor. Sunt persoane foarte inteligente, pun mare preț pe detalii, sunt niste profesioniști desăvârșiți, în domeniul lor de activitate, si sunt capabile să învețe din greșeli.

Acești nativi pe cât sunt de raționali, tot pe atâta sunt și de sentimentali. Îsi vor supune întâi partenerii la teste, iar dacă vor considera că aceștia se ridica la nivelul aște;ptărilor lor, abia atunci se vor implica în acea relație.

Sunt norocoși în dragoste, iar acest lucru ține și de intuiția și capacitatea lor de selecție.

Taur

Taurul este un meșter faur. Este foarte priceput în toate, iubește arta si frumosul și din mâinile unor tauri pot ieși adevărate opere de artă.

Acest nativ are gusturi bune și în materie de dragoste. Își aleg cu grija partenerii. Nu se aruncă cu capul înainte în relații, sunt persoane cerebrale și vor lua în calcul toate aspectele pozitive sau negative ale posibilului partener, înainte de a se implica într-o relație.

Și acești nativi se pot considera norocoși în dragoste, numărându-se printre zodiile norocoase în dragoste.

Rac

Pentru nativii Rac, familia și relațiile cu cei apropiați reprezinta tot. Sunt persoane extrem de sentimentale și romantice, plini de compasiune, iubitori și foarte atenți cu persoana iubită.

De aceea, la rândul lor, așteaptă același lucru de la partener. Vor sa aiba lânga ei parteneri la fel de sensibili si iubitori, precum sunt ei. Adesea va rămâne în relații foarte bune cu foștii parteneri cu care de cele mai multe ori va păstra legatura.

Oferă tot într-o relație, iar comportamentul și atitudinea lor față de partener îi face niște persoane norocoase. Așadar se număra printre zodiile care au noroc în dragoste.

Vărsătorul, printre zodiile care au noroc în dragoste

Acești nativi se numără printre cei mai inteligenți din zodiac. Din acest motiv tind să aiba parteneri pe măsură. Sunt persoane carismatice și boeme și foarte frumoase.

Partenerii vor fi fascinați de inteligența lor, de felul lor avangardist de a fi si vor lega relații cu persoane demne de ele. În caz contrar nu vor rămâne mult timp în acea relație, căutând pe altcineva mai bun, care sa se ridice la nivelul așteptărilor sale.

Și acești nativi se număra printre zodiile care au noroc în dragoste.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI