Horoscop Urania 16-22 ianuarie 2021. Zile grele pentru zodii, vor avea numai probleme

Horoscop Urania 16-22 ianuarie 2021. Zile grele pentru zodii, vor avea numai probleme
Horoscop Urania 16-22 ianuarie pentru toate zodiile

Horoscop Urania 16-22 ianuaroe 2021. Nativii Zodiacului vor afla previziunile de la specialistul în astrologie Urania, previziuni realizate pentru Libertatea.ro.

Horoscop Urania 16 – 22 ianuarie 2021 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecii trebuie să scape de stres și de neliniște în weekend, ca să se concentreze pe adevăratele probleme. Astfel că mobilizarea și ambiția nativilor îi vor ajuta să se axeze mai mult pe partea de muncă. Soarele intră în zodia Vărsătorului în data de 19 ianuarie și va conferi nativilor o relație mai bună cu cei din jur.

Taur

Taurii au parte de dialoguri plăcute și de relații de armonie cu cei din jur. Au parte și de agitație interioară din cauza unor probleme medicale. Vor avea sensibiitate și receptivitate la provocările ce le ies în cale.

Gemeni

Gemenii au parte de laude și de reușite publice, dar în relațiile cu amicii se nasc controverse. Au imaginație, curaj și talent ca să pună în aplicare idei care stârnesc admirație. Intuiția le poate schimba atitudinea vizavi de o persoană anume sau le va schimba complet mentalitatea.

Rac

La Raci se manifestă sensibilitate și dorință de a învăța ceva nou, în weekend. Iar săptămâna vine cu un impuls, dar și cu efort ca să ducă la capăt unele sarcini. Apar surprize legate de o situație materială, însă se anunță și răsturnări de situație dificil de anticipat.

Leu

Leii au parte de mici atenții și gesturi amabile din partea cuiva. Dar au parte și de controverse și critici, legate de diferențele de părere, care se pot termina destul de prost. Soarele intră în Vărsător și le aduce evoluții surpriză din partea partenerului de viață. Unele dintre adevăruri vor ieși la iveală.

Fecioară

Fecioarele au bunăvoință și dorință de înțelegere și cooperare, acasă, dar și la locul de muncă. Au un parcurs dificil cu instituțiile statului, cu oamenii de la ghișee. Starea interioară a nativilor poate să fie influențată de imprudențe și excese de orice fel, motiv pentru care este necesar un control al sănătății.

Balanță

Pentru Balanțe, relațiile de afaceri sunt puțin cam încordate în această perioadă, iar partenerii s-ar putea simți controlați. Apar schimbări și perspective noi legate de sentimente și viața în doi. Este și un context favorabil de idei și soluții artistice.

Scorpion

Scorpionii au parte de satisfacție sufletească, dar și liniște și pace interioară datorită evenimentelor recente. Dar stresul și oboseala se vor manifesta la locul de muncă. Există și tendința de a spune clar în față ceea ce gândesc. Șanse mari de a vedea lucrurile într-o lumină nouă în viața de familie.

Săgetător

Săgetătorii au parte de relații armonioase și stare de bine, în familie. Apar și dispute între părinți și copii din cauza timpului limitat. Informațiile noi despre eventuale cursuri îi va dezvolta mental pe nativi. Trebuie să ia decizii legate de statutul lor profesional.

Capricorn

Capricornii au parte de vești bune și de liniște interioară. Anumite vizite sau întâniri pot să îi destindă pe nativii care însă nu prea au chef de activitățile casnice. După data de 1 februarie, cinci planete le vor da un implus legat bani și de carieră. Mai au loc și evenimente bruște și situații fără de logică.

Vărsător

Vărsătorii au parte de mici avantaje bănești. Nu trebuie să ia decizii după certuri sau discuții în contradictoriu. Vor fi în formă maximă dupa 18 ianuarie și apar noi perspective și provocări existențiale, însă apar și presiuni din partea unor rude.

Pești

Peștii au un comportament înțelept și tolerant față de cei din jur. Sunt însă în alertă din cauza unor datorii și facturi cu care au rămas în urmă. Au parte de un conflict sau o presimțire legată de o situație menită să scoată la iveală unele lucruri.