08 sept. 2020 | 17:44

Horoscop 9 septembrie 2020. Zodia Rac, la un pas de probleme. Ce alt nativ se ceartă cu persoana iubită

Știri generale
Horoscop 9 septembrie 2020. Zodia Rac, la un pas de probleme. Ce alt nativ se ceartă cu persoana iubită
Horoscop 9 septembrie 2020. Zodia Rac, la un pas de probleme. Ce alt nativ se ceartă cu persoana iubită

Luna din Taur formează aspecte armonioase de trigon cu alte planete din Capricorn. Pluto și Saturn sunt retrograde, ceea ce oferă zodiilor Taur, Fecioară și Capricorn multă putere de muncă. Pe de altă parte, cei născuți sub zodia Rac sunt aproape de linia problemelor, în timp ce alt nativ al zodiacului are parte de dispute cu persoana iubită.

Horoscop 9 septembrie 2020. Discuții aprinse și planuri de viitor cu persoana iubită pentru un nativ al zodiacului

Berbec

Nativii zodiei trec printr-o perioadă a schimbărilor din toate punctele de vedere. Drept urmare, astăzi nu este indicat să ia hotărâri pe termen lung, sa facă promisiuni sau să semneze contracte.

Taur

Taurii se bucură de atenție astăzi. Este vorba despre o persoană de la locul de muncă. Dacă vă înțelegeți de minune, este posibil ca această conexiune care abia se formează să devină una romantică. Nu ar fi exclusă o nouă poveste de dragoste.

Gemeni

Treceți printr-un moment de rebeliune și, dacă știți să vă respectați în același timp și atribuțiile, nu se va putea petrece nimic îngrijorător. Descărcați-vă de probleme și frustrări. Discutați cu persoanele din jur!

Rac

Uneori, este bine să te îndoiești de lucrurile din jur, astfel rămâi în gardă și acționezi doar atunci când situația o cere. Astăzi poți sta liniștit, căci nu ai niciun motiv pentru a intra la bănuieli în legătură cu cineva sau cu ceva.  Dacă menții aceeași atitudine, ai putea intra în probleme cu persoana iubită. De asemenea, fiind atât de mult timp în alertă, nu ți-ar strica o scurtă vacanță sau măcar un moment de relaxare la film.

Leu

Ești precum o bilă de energie și veselie, dar ai face bine să conservi ce ai acum, căci vei epuiza ”darurile” cu o prea mare rapiditate, ba chiar înainte de a realiza ceva constructiv cu ele.

Fecioară

Nu mai fi mână largă mereu. Dacă ai de gând să continui în acest ritm, curând vei ajunge cu mâna goală. Dacă nu poți controla cât oferi, ar fi mai bine să nu o mai faci deloc, în unele cazuri.

Balanță

În ultima vreme te-ai pus mereu pe locul întâi în viața ta. Deloc rău, însă nu uita de restul aspectelor, care îți împlinesc viața și ele, de oamenii dragi și de nevoile lor. De asemenea, nu ar strica să faci mici gesturi pentru cei din jur, care nu costă nimic. De exemplu, ține ușa pentru o persoană mai în vârstă sau hrănește un animal.

Scorpion

Ești plin de surprize, dar și surprizele vin spre tine. Tocmai când credeai că știi deja totul despre cineva, persoana respectivă te ia prin surprindere și se arată mult mai interesantă decât ai fi crezut. De altfel, descoperirile vor abunda în toate domeniile vieții tale. Schimbi unele aspecte ce țin de ordinul fizicului tău, ceea ce îți va aduce și un plus de energie, admirație pentru corpul tău, dar și mai multă încredere în sine.

Săgetător

Rețeta succesului pentru astăzi este să combinați o atitudine pozitivă cu puțină creativitate, de care sigur puteți da dovadă. Distrați-vă mai mult și bucurați-vă de orice situație în care vă aflați azi.

Capricorn

Ziua începe cu liniște și totul pare că este în grafic. Însă, pe la prânz, este posibil să se producă un ambuteiaj care să te zguduie din temelii, căci, din senin, lucrurile din jurul tău încep să capete alte sens.

Vărsător

Astăzi vă simțiți nedreptățiți. Aveți senzația că munciți mai mult decât ceilalți, mai bine decât ei și nu sunteți răsplătiți pe măsură. Dacă la mijloc sunt nedreptăți ce nu pot fi corectate, încercați măcar să nu vă mai uitați în grădina vecinilor. Nu vă lăsați doborâți de frustrări. În curând, efortul vostru va fi recompensat.

Pești

Deși nu suntem deloc aproape de weekend, Peștii simt nevoia să își satisfacă toate capriciile. Ai grijă, căci toate aceste dorințe te pot costa scump, iar situația ta financiară, pentru moment, nu este grozavă. Cât despre iubire, nici acolo stelele nu strălucesc. Fă lucruri pentru partener și îngrijește-te de fericirea lui. Discuțiile din familie tocmai de aici au apărut.

PlaySport
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Capital.ro
Trei situații în care nu ar trebui să vă spălaţi pe dinți. Un stomatolog a ajuns viral cu aceste explicaţii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro