Horoscop 9 septembrie 2020. Zodia Rac, la un pas de probleme. Ce alt nativ se ceartă cu persoana iubită

Horoscop 9 septembrie 2020. Zodia Rac, la un pas de probleme. Ce alt nativ se ceartă cu persoana iubită
Horoscop 9 septembrie 2020. Zodia Rac, la un pas de probleme. Ce alt nativ se ceartă cu persoana iubită

Luna din Taur formează aspecte armonioase de trigon cu alte planete din Capricorn. Pluto și Saturn sunt retrograde, ceea ce oferă zodiilor Taur, Fecioară și Capricorn multă putere de muncă. Pe de altă parte, cei născuți sub zodia Rac sunt aproape de linia problemelor, în timp ce alt nativ al zodiacului are parte de dispute cu persoana iubită.

Horoscop 9 septembrie 2020. Discuții aprinse și planuri de viitor cu persoana iubită pentru un nativ al zodiacului

Berbec

Nativii zodiei trec printr-o perioadă a schimbărilor din toate punctele de vedere. Drept urmare, astăzi nu este indicat să ia hotărâri pe termen lung, sa facă promisiuni sau să semneze contracte.

Taur

Taurii se bucură de atenție astăzi. Este vorba despre o persoană de la locul de muncă. Dacă vă înțelegeți de minune, este posibil ca această conexiune care abia se formează să devină una romantică. Nu ar fi exclusă o nouă poveste de dragoste.

Gemeni

Treceți printr-un moment de rebeliune și, dacă știți să vă respectați în același timp și atribuțiile, nu se va putea petrece nimic îngrijorător. Descărcați-vă de probleme și frustrări. Discutați cu persoanele din jur!

Rac

Uneori, este bine să te îndoiești de lucrurile din jur, astfel rămâi în gardă și acționezi doar atunci când situația o cere. Astăzi poți sta liniștit, căci nu ai niciun motiv pentru a intra la bănuieli în legătură cu cineva sau cu ceva.  Dacă menții aceeași atitudine, ai putea intra în probleme cu persoana iubită. De asemenea, fiind atât de mult timp în alertă, nu ți-ar strica o scurtă vacanță sau măcar un moment de relaxare la film.

Leu

Ești precum o bilă de energie și veselie, dar ai face bine să conservi ce ai acum, căci vei epuiza ”darurile” cu o prea mare rapiditate, ba chiar înainte de a realiza ceva constructiv cu ele.

Fecioară

Nu mai fi mână largă mereu. Dacă ai de gând să continui în acest ritm, curând vei ajunge cu mâna goală. Dacă nu poți controla cât oferi, ar fi mai bine să nu o mai faci deloc, în unele cazuri.

Balanță

În ultima vreme te-ai pus mereu pe locul întâi în viața ta. Deloc rău, însă nu uita de restul aspectelor, care îți împlinesc viața și ele, de oamenii dragi și de nevoile lor. De asemenea, nu ar strica să faci mici gesturi pentru cei din jur, care nu costă nimic. De exemplu, ține ușa pentru o persoană mai în vârstă sau hrănește un animal.

Scorpion

Ești plin de surprize, dar și surprizele vin spre tine. Tocmai când credeai că știi deja totul despre cineva, persoana respectivă te ia prin surprindere și se arată mult mai interesantă decât ai fi crezut. De altfel, descoperirile vor abunda în toate domeniile vieții tale. Schimbi unele aspecte ce țin de ordinul fizicului tău, ceea ce îți va aduce și un plus de energie, admirație pentru corpul tău, dar și mai multă încredere în sine.

Săgetător

Rețeta succesului pentru astăzi este să combinați o atitudine pozitivă cu puțină creativitate, de care sigur puteți da dovadă. Distrați-vă mai mult și bucurați-vă de orice situație în care vă aflați azi.

Capricorn

Ziua începe cu liniște și totul pare că este în grafic. Însă, pe la prânz, este posibil să se producă un ambuteiaj care să te zguduie din temelii, căci, din senin, lucrurile din jurul tău încep să capete alte sens.

Vărsător

Astăzi vă simțiți nedreptățiți. Aveți senzația că munciți mai mult decât ceilalți, mai bine decât ei și nu sunteți răsplătiți pe măsură. Dacă la mijloc sunt nedreptăți ce nu pot fi corectate, încercați măcar să nu vă mai uitați în grădina vecinilor. Nu vă lăsați doborâți de frustrări. În curând, efortul vostru va fi recompensat.

Pești

Deși nu suntem deloc aproape de weekend, Peștii simt nevoia să își satisfacă toate capriciile. Ai grijă, căci toate aceste dorințe te pot costa scump, iar situația ta financiară, pentru moment, nu este grozavă. Cât despre iubire, nici acolo stelele nu strălucesc. Fă lucruri pentru partener și îngrijește-te de fericirea lui. Discuțiile din familie tocmai de aici au apărut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI