Horoscop zilnic 9 august 2022. Ai grijă la transformările interioare. Care zodie este geloasă astăzi

Horoscop zilnic 9 august 2022. Ai grijă la transformările interioare. Care zodie este geloasă astăzi
Ai grijă la transformările interioare. Care zodie este geloasă astăz

Horoscop zilnic 9 august. Venus, planeta iubirii, aflată în Rac se află în opoziție cu Pluto, planeta transformărilor interioare, din Capricorn. Acest context poate aduce gelozii, manipulări, tendințe de posesivitate și obsesii. Pot apărea lupte de putere și relațiile superficiale se pot încheia.

Horoscop zilnic 9 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 9 august 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Venus este guvernatoarea relațiilor tale și opoziția cu Pluto , nativule din Berbec, poate aduce tensiuni cu partenerul de viață. Acesta s-ar putea să-ți ceară confirmări sentimentale, să simtă nevoia să-și valideze sentimentele. Încearcă să nu te impui prea mult în fața celorlalți și să devii prea agresiv sau posesiv și gelos.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022

Horoscop zilnic 9 august 2022 Taur/ Ascendent Taur

Azi poți să demonstrezi că nu ești chiar așa încăpățânat pe cât cred ceilalți. Încearcă să nu devii prea gelos și prea posesiv în cuplu și profită de energia zilei pentru a reaprinde pasiunea în dormitor.

 

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 9 august 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Evită să faci prea multe cheltuieli, mai ales că este foarte posibil să fii ispitit de anumite oferte și reduceri, însă pot fi mincinoase și poți pierde bani. S-ar putea, pe de altă parte, să începi să-ți pui niște întrebări legate de realele interese pe care le are partenerul față de tine.

Horoscop zilnic 9 august 2022 Rac/ Ascendent Rac

Venus se află în zodia ta și Pluto în sectorul relațiilor, context care te poate face să simți o nevoie mai mare de siguranță sentimentală și să ceri dovezi de iubire. Ai grijă la geloziile partenerului sau la impunerile acestuia.

 

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 9 august 2022 Leu/ Ascendent Leu

Este posibil să ai parte de un dialog destul de acid și dur, care să-ți deschidă niște răni mai vechi pe care le credeai vindecate. Elimină din viața ta persoanele toxice, amintirile nocive și ieși din contextele bolnăvicioase.

 

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 9 august 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ești creativ și te poți face ușor remarcat printre grupurile cu care socializezi și de aici pot veni fel și fel de oferte. Proiectele online, de media pot avea succes și tu te bucuri de popularitate. Ai puțin mai multă grijă la prieteni, să nu ai parte de dezamăgiri!

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 9 august 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Cum Venus este guvernatoarea ta și se află într-un sector al autorității, azi ai grijă la tensiunile cu superiorii și la luptele de putere. Deși nu vei suporta sub nicio formă să ți se impună ceva și te vei răzvrăti, s-ar putea să fii foarte ușor rănit de cuvintele celor dragi.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 9 august 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus este planeta care-ți guvernează relațiile, nativule Scorpion. Pluto, guvernatorul tău, prin urmare nu vor lipsi conflictele și geloziile în cuplu. Poți exagera cu impunerea și posesivitatea și nu vei reuși decât să-ți îndepărtezi partenerul.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022

Horoscop zilnic 9 august Săgetător/ Ascendent Săgetător

Evită să cheltui doar pentru a demonstra că ai putere financiară. Orgoliile în acest sens pot fi taxate. Mai bine concentrează-te pe achitarea unei datorii. Ai toate șansele să-ți atingi niște obiective financiare.

 

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 9 august Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus este guvernatoarea iubirii tale și se află în sectorul relațiilor, iar Pluto se află în zodia ta, prin urmare în cuplu pot degenera tensiunile și se poate ajunge chiar și a rupturi. Nu te impune și fă tot posibilul să găsești o cale de mijloc.

 

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 9 august Vărsător/ Ascendent Vărsător

Nu te poți lăuda cu o stare de sănătate bună și de preferat ar fi să te odihnești mai mult. Oricât ai vrea să-ți îmbunătățești programul de lucru și modul de desfășurare a activităților, dacă nu pornești de la nevoile interioare sunt slabe șanse să faci pași

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 9 august Pești/ Ascendent Pești

Venus se află în sectorul iubirii și opoziția cu Pluto va dinamiza axa relațională. Poți fi atras în mod inexplicabil de cineva din anturaj. De preferat ar fi să eviți acum o nouă relație pentru că poate fi plină de complicații și poate aduce transformări dureroase, radicale.

 

HoroscopulHoroscop zilnic zilei de 9 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!