Horoscop zilnic 3 mai 2022. Zodiile care trebuie să profite de șansa majoră oferită azi de Univers

Horoscop zilnic 3 mai 2022. Zodiile care trebuie să profite de șansa majoră oferită azi de Univers
Află care sunt zodiile care trebuie să profite de șansa majoră oferită azi de Univers

Horoscop zilnic 3 mai 2022. Astăzi se va forma un aspect de susținere între Jupiter din Pești și Pluto retrograd din Capricorn, aspect care ne oferă multă profunzime interioară și putere de transformare. Putem scăpa de frici, stări anxioase și putem face pași subtili pe calea vindecării. Profesional, avem un avânt major către atingerea obiectivelor.

Horoscop zilnic 3 mai 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Berbec/ Ascendent Berbec

Dacă te-ai confruntat cu probleme sau temeri legate de starea ta de sănătate, nativule din Berbec, ei bine, ar trebui să faci demersurile necesare pentru a te debarasa de acestea. Le vei depăși grație puterii interioare. În plus, îți poți reevalua cu atenție sectorul profesional. Vei vedea la ce trebuie să renunți pentru a ajunge acolo unde-ți dorești.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Taur/ Ascendent Taur

Te susține foarte mult acest aspect să vii cu idei bune care să-ți aducă succes cu un proiect sau popularitate. Faci progrese în acest sens și te ajută credințele tale și principiile pe care ți le-ai format în ultimul timp. Sunt șanse mari să primești sprijin din partea prietenilor sau a unor persoane din anturaj în atingerea unor idealuri pe care le ai.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Gemeni/ Ascendent Gemeni

A cam venit momentul să rupi acele legături toxice care nu te lasă să evoluezi. Poate fi vorba de frici și atașamente nocive care te țin pe loc și-ți pun bariere, inclusiv pe calea afirmării profesionale. Profită și ieși în față, afirmă-te cu încredere în ciuda unor persoane care încearcă să-ți taie aripile.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Rac/ Ascendent Rac

Contextul zilei te susține să te bucuri de sprijinul partenerului într-o direcție pe care îți dorești să o urmezi. Poate fi vorba de evoluția ta personală sau de progresul tău profesional. Este un moment bun să vezi dacă ești în relația care trebuie. Susținerea poate veni și din partea unor parteneri profesionali.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Leu/ Ascendent Leu

Dai dovadă de o forță interioară care te ajută să muți munții din loc. Fricile și angoasele pe care le-ai dezvoltat în ultima perioadă se pot dizolva acum și starea generală se poate îmbunătăți. Poți obține mai ușor un credit sau poți face o investiție avantajoasă. Schimbările pe care le faci în legătură cu stilul de viață îți pot aduce mai multă energie.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Fecioară/ Ascendent Fecioară

Contextul astrologic al zilei aduce o conexiune aparte în relația cu partenerul de viață. Poți simți că faci progrese în cuplu, iar dacă ești la începutul unei povești de iubire, dă frâu liber sentimentelor. Este o zi în care poți fi mai generos cu cei dragi și îți poți exprima sentimentele mai ușor.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Balanță/ Ascendent Balanță

Și tu vei avea parte de putere interioară și poți depăși niște probleme de sănătate care ți-au cam stricat cheful în ultima perioadă. Poate fi vorba și de temeri mai vechi sau de traume emoționale care te-au amprentat și pe care acum le poți depăși. Sunt nativi care se bucură de sprijinul familiei pentru a face progrese profesionale.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ai toată susținerea contextului astrologic să vorbești despre ceea ce simți și să-ți recunoști sentimentele pentru cineva. Îndrăznește să cucerești persoana de care-ți place. Sunt și nativi care se apropie de copii sau iau decizii importante privind creșterea și educația acestora. Poate fi vorba de decizia de a deveni părinte.

3 mai 2022Horoscop zilnic Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să fii determinat de contextul astrologic să investești bani într-o locuință sau să-ți cumperi o casă. Ai sprijin dacă vrei să-ți construiești un cămin, o familie. În plus, vei observa că valoarea ta personală tinde să cântărească mult și grație familiei tale. Unii nativi își pot ajuta familia cu bani.

3 mai 2022Horoscop zilnic Capricorn/ Ascendent Capricorn

Tu ai susținerea astrelor să faci o introspecție profundă în urma căreia să vii cu cele mai bune idei și soluții la problemele tale. Poți crește grație minții și raționamentelor tale, grație deciziilor pe care le iei și poți face pași în evoluția personală. Ai mare putere de convingere asupra celor din jur și asta te susține în negocieri.

zilnicHoroscop zilnic Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să reușești să returnezi o datorie sau să scapi de ceva din trecut care te demoraliza. Iartă-te pentru deciziile luate și recâștigă-ți încrederea de sine. Este o zi bună pentru a face niște cheltuieli care să-ți aducă bucurie interioară, poate chiar de a cheltui pentru a ajuta pe cineva, pentru sănătatea cuiva drag.

zilnicHoroscop zilnic Pești/ Ascendent Pești

Profită și elimină din viața ta persoanele și proiectele care nu mai corespund cu criteriile tale nativule din Pești, și care nu te lasă să evoluezi. Ziua aceasta vine cu șanse de progres personal și profesional, cu putere interioară și sprijin de la alții. Totodată, este o zi bună pentru a face pași pe calea spiritualității și a propriei vindecări.

 

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 3 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!