03 mai 2022 | 17:38

Horoscop zilnic 4 mai 2022. Zodia care găsește remedii eficiente la problemele de sănătate pe care le are

Horoscop
Horoscop zilnic 4 mai 2022. Zodia care găsește remedii eficiente la problemele de sănătate pe care le are
Vezi care este zodia care găsește remedii eficiente la problemele de sănătate pe care le are

Horoscop zilnic 4 mai 2022. Astăzi avem parte de un nou aspect benefic, de această dată între Marte, planeta acțiunii, și Uranus, planeta neprevăzutului. Acest context aduce o notă de inedit acțiunilor noastre și ne stimulează la schimbare. Putem face lucrurile diferit și ne putem materializa gândurile mai ușor. Este un context astrologic favorabil cu precădere zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) și zodiilor de Apă (Rac, Scorpion, Pești).

Horoscop zilnic 4 mai 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Berbec/ Ascendent Berbec

Tu chiar ai șansa să aduci un vis în plan real sau să-ți materializezi niște credințe, nativule din Berbec, poate chiar conexiunea cu spiritualitatea. Marte este guvernatorul tău și te susține foarte mult să faci lucrurile altfel pentru beneficiul tău și al sănătății tale. Este un context care-ți poate aduce multă intuiție financiară și investiții bune.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Taur/ Ascendent Taur

Dacă ai vrut să faci unele schimbări și nu ai știut de unde să începi, acum fie îți vin idei bune, fie prietenii te ajută cu un sfat. Energia care vine din partea celor din anturaj sau din online chiar îți este benefică pentru a-ți da seama de multe situații care necesită schimbări în viața ta. Pe de altă parte, te poți bucura de popularitate neașteptată în cadrul unui proiect.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Gemeni/ Ascendent Gemeni

Acest context astrologic te poate susține să-ți învingi multe frici și să te afirmi, în special din punct de vedere profesional. De asemenea, îți oferă curajul necesar să lași în spate ceva ce te inhibă și nu te lasă să evoluezi, poate fi vorba inclusiv de un partener. Ai grijă la ceea ce gândești zilele acestea pentru că poți materializa.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Rac/ Ascendent Rac

Sextilul de astăzi te ajută foarte mult să-ți materializezi planurile de viitor, însă făcând o schimbare sau învățând ceva nou. Marte te stimulează să explorezi, să cunoști, să descoperi și chiar să te înscrii la un curs. Poți primi invitații surpriză de la prieteni sau un proiect capătă o amploare mai mare și se bucură de succes.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Leu/ Ascendent Leu

Uranus se află în sectorul carerei tale de unde-ți cere schimbări de ceva vreme încoace. Astăzi capătă și o doză mai mare de energie de la Marte. S-ar putea ca intuiția să te trimită în direcția profesională dorită. Te bucuri de mai mult curaj în acțiunile tale și vei vedea că-ți este chiar ușor să faci lucrurile și altfel decât până acum.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Fecioară/ Ascendent Fecioară

Folosește-te de contextul astrologic al zilei pentru a discuta cu partenerul despre idealurile și aspirațiile tale. Azi sunt șanse mari să ajungeți la aceleași viziuni și credințe, să dați formă concretă unor convingeri și să vă consolidați principiile. Puteți planifica o călătorie. Unii nativi au susținerea partenerului pentru a se înscrie la un curs.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Balanță/ Ascendent Balanță

Nu este deloc exclus să descoperi niște remedii eficiente la problemele de sănătate cu care te confrunți. Totodată, dacă vei face lucrurile diferit la locul de muncă și rezultatele vor fi diferite și ele, vei deveni mult mai eficient. În cuplu este un moment bun pentru reaprinderea pasiunii și pentru a scoate o relație din anonimat.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Marte în sectorul iubirii și în sextil cu Uranus din sectorul relațiilor se întrevăd șanse de schimbări benefice într-o relație de cuplu. Poate fi vorba și de surprize plăcute care apar într-o poveste de dragoste care a luat naștere de curând. Dacă te atrage cineva, azi ai acel zvâc necesar pentru a face primul pas.

3 mai 2022Horoscop zilnic Săgetător/ Ascendent Săgetător

Familia te poate susține cu un sfat bun sau chiar cu forță fizică pentru a rezolva chestiuni legate de viața ta personală sau poate de casă. Dacă vrei să te muți, să renovezi, să faci curățenie vei avea spor și energie. Este un moment bun să schimbi niște reguli în casă și la locul de muncă să devii mai eficient.

3 mai 2022Horoscop zilnic Capricorn/ Ascendent Capricorn

Marte te susține să porți discuții deschise și directe atât cu persoana iubită, cât și cu copiii. Încearcă să abordezi diferit subiectele de acest gen și vei observa că te vei înțelege de minune cu cei dragi. Unii nativi pot avea acel avânt necesar pentru a flirta și a cuceri o persoană care le place.

zilnicHoroscop zilnic Vărsător/ Ascendent Vărsător

Tu s-ar putea să cheltui destul de mult astăzi, însă nu numai că nu-ți va părea rău, dar vei fi plăcut surprins de achizițiile tale. În plus, poți scoate bani din buzunar pentru casă și familie, și asta te bucură. Unii nativi vor cheltui din dorința de confort personal. Poți să ai o intuiție financiară bună care să te ajute să rezolvi chestiuni patrimoniale.

zilnicHoroscop zilnic Pești/ Ascendent Pești

Marte este în zodia ta și te susține energetic să faci lucrurile diferit, nativule din Pești. S-ar putea să te exprimi mai ușor, dar original și să fii deschis dialogurilor mai delicate. Este o zi foarte bună pentru negocieri și poți lua decizii importante legate de viața ta personală. Prin minte îți trec idei inedite și găsești soluții surprinzătoare la problemele cu care te confrunți.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 4 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro