07 oct. 2022 | 20:13

Horoscop zilnic 8 octombrie. Luna agită toate zodiile, prin ce trecem toată ziua

Horoscop
Horoscop zilnic 8 octombrie. Luna agită toate zodiile, prin ce trecem toată ziua
Luna agită toate zodiile, prin ce trecem toată ziua!

Horoscop zilnic 8 octombrie. Până seara, Luna va traversa în continuare zodia Pești stimulându-ne latura sensibilă și creativă. Ulterior se va muta în Berbec, unde duminică va forma faza de Lună Plină. Ar trebui să profităm de această zi pentru a ne odihni. Pentru a ne relaxa și liniști, pentru că ulterior s-ar putea să devenim mai agitați și mai conflictuali.

Horoscop 8 octombrie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 8 octombrie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Luna trece astăzi prin sectorul sănătății tale și îți induce o stare de spirit bună, nativule din Berbec. Dar evită să te suprasoliciți. Profită de această zi pentru a te odihni corespunzător și pentru a te relaxa. Mai ales pentru a-ți reîncărca bateriile. Astfel, vei întâmpina Luna Plină din zodia ta cu mai puțină agitație interioară.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022

Horoscop zilnic 8 octombrie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Ziua de astazi te poate scoate din casă, îți poate aduce întâlniri cu prietenii și ocazia de a participa la niște evenimente unde să te pui în valoare și să te simți bine. Totuși, s-ar putea ca seara să vină cu o stare de oboseală accentuată, dat fiind că Luna va intra în sectorul sănătății tale.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 8 octombrie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Dacă ai de susținut un discurs public sau trebuie să ieși în fața unei adunări de oameni, fii sigur că te vei simți în apele tale și vei reuși să atragi atenția și aprecierile tuturor. Când Luna va intra în Berbec, la ceas de seară, s-ar putea să ai parte de niște conflicte cu prietenii și să scapi niște cuvinte destul de dure.

Horoscop zilnic 8 octombrie 2022 Rac/ Ascendent Rac

Luna în tranzit prin Pești te stimulează să te dedici activităților spirituale sau activităților intelectuale care au rol în evoluția ta personală. Poți trăi o stare de visare, fantezie și iluzionare, însă pe interior te vei simți împăcat cu tine. Seara, Luna va intra în Berbec și ar trebui să ai grijă la conflictele cu familia.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 8 octombrie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Luna traversează sectorul tău financiar și îți poate aduce un cadou. Poate o sumă de bani sau un bun material de care aveai nevoie. Poate fi vorba chiar și de returnarea unei datorii sau de mici câștiguri neașteptate. Luna va intra seara în zodia Berbec și s-ar putea să-ți aducă neînțelegeri și certuri cu cei apropiați.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 8 octombrie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Profită pe cât de mult poți de tranzitul Lunii prin sectorul relațiilor tale pentru a-ți îmbunătăți comunicarea cu partenerul de viață și pentru a te reapropia de acesta. Este o zi bună pentru a te împăca cu persoana iubită, în cazul în care ați fost certați. Totuși, seara, cu Luna în tranzit prin Berbec, s-ar putea să aiparte de niște discuții în contradictoriu legate de bani și buget comun.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 8 octombrie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Azi te dedici unor activitati de rutină dar care îți vor face plăcere sau te vor relaxa. Starea de sănătate este una bună și acest aspect îți aduce spor în tot ceea ce faci. Ai grijă că seara, Luna va intra în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să aducă conflicte cu partenerul de viață sau cu persoanele cu care intri în contact direct.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 8 octombrie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cel mai probabil ziua de astăzi o vei dedica hobby-urilor tale, nativule Scorpion.  E vorba de activitățile distractive alături de copii sau momentelor romantice petrecute alături de persoana iubită. Dacă îți place de cineva, nu mai sta pe gânduri și încearcă să cucerești persoana respectivă. Din punct de vedere artistic este o zi potrivită să-ți exprimi talentele și creativitatea.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022

Horoscop zilnic 8 octombrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tranzitul Lunii de astăzi te ajută să te apropii de familie, să petreci mai mult timp dedicându-te unor activități casnice care îți fac plăcere. S-ar putea să faci o vizită la casa părintească sau să te împaci cu o persoană dragă.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 8 octombrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Profită de contextul astrologic al zilei și ieși la plimbare, mergi în natură sau într-o excursie alături de prieteni sau de cei dragi. Este o zi bună pentru relaxare și detensionare, însă ține cont că seara poate veni cu conflicte în familie ca urmare a intrării Lunii în acest sector.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 8 octombrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna trece prin casa banilor și te poate face destul de generos, mai ales dacă vrei să-ți îndeplinești o plăcere sau să satisfaci poftele celor dragi. Luna va intra în sectorul comunicării tale în această seară și s-ar putea să-ți aducă unele neînțelegeri și conflicte cu cei apropiați.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 8 octombrie Pești/ Ascendent Pești

Te bucuri în mare parte din zi de tranzitul Lunii prin zodia ta, aspect care îți aduce o stare generală bună și o mai mare nevoie de a te preocupa de tine, de nevoile tale personale. Unii nativi se pot întâlni cu persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme și pot avea parte de momente plăcute în compania acestora.

HoroscopulHoroscop zilnic zilei de 8 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Pensionarea anticipată. Penalizările care se vor aplica din septembrie
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro