Horoscop zilnic 8 iulie 2021. Zodia care trebuie să țină strâns de bani chiar azi

Horoscop zilnic 8 iulie 2021. Zodia care trebuie să țină strâns de bani chiar azi
Horoscop zilnic 8 iulie 2021 - Probleme cu banii

La doar o zi distanță de opoziția Venus-Saturn, iată că planeta iubirii și a armoniei face un careu cu Uranus, planeta neprevăzutului, context astrologic deloc ușor de digerat, dat fiind că pe cer avem un careu în T, cu alte cuvinte un aspect tensionat, frustrant care cere și impune schimbări importante. Fiind vorba de semne fixe implicate (Taur, Leu și Vărsător), trebuie să dăm dovadă de multă voință și perseverență pentru că tendința primordială este de a ne opune schimbărilor care vin spre noi.

Horoscop zilnic 8 iulie 2021

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Tu mai mult ca oricine trebuie să faci niște schimbări în plan sentimental și relațional, iar dacă acestea impun încheierea unei relații, ar trebui să o faci cu destul de mult curaj și încredere în tine pentru că vor veni și ocazii de a începe noi povești de iubire. Trebuie doar să ai răbdare. Răbdare trebuie să ai și dacă apare o atracție bruscă față de cineva în zilele acestea. Cât despre relațiile care se încheie acum, poate fi vorba de acele conexiuni în care nu te-ai simțit iubit și ai făcut totul pentru a schimba asta. Nu încerca astăzi să-i atragi atenția partenerului prin gesturi mărețe pentru că s-ar putea ca sentimentul de neapreciere să fie și mai pregnant. Pe de altă parte, pentru nativii care sunt implicați în proiecte de grup sau online, contextul le cere să se pună mai mult în valoare, prin talente și abilități personale, pentru a câștiga bani și faimă, popularitate.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Uranus se află în zodia ta și Venus este guvernatoarea ta, deci ești cumva în centrul acestui remarcabil careu în T care se petrece pe cer. Oricât de mult te-ar frustra schimbările care apar în în viața ta, va trebui să dai dovadă de adaptabilitate și flexibilitate pentru a le integra pentru că, până la urmă, schimbarea aduce cu sine și evoluție, iar tu ai nevoie de un brânci pentru a te mișca din loc. Schimbă-ți atitudinea față de familie, implică-te mai mult în activitățile casnice și încearcă să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională. Vei fi scos din zona de confort și asta te va irita, mai ales dacă ai aspirații înalte sau superiorii au cerințe prea mari de la tine. Frustrările pot veni și dacă este vorba de o mutare, de o renovare a casei. De exemplu, sunt nativi care duc o luptă între nevoia de libertate și independență și dorința de a-și întemeia o familie.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Trecutul nu-ți dă pace și asta te irită, însă exact acolo va trebui să accepți schimbarea, iar schimbarea înseamnă detașare, curățenie interioară. Este păcat să nu profiți de acest context astrologic și să nu lași în spate ceea ce a fost, mai ales în plan sentimental. Venus este chiar planeta care-ți guvernează sentimentele, dar și trecutul, și poți avea parte de obstacole dacă vrei să cucerești pe cineva și să începi o nouă poveste acum. În plus, va trebui să depui mult mai mult efort pentru a-ți redresa o relație existentă, iar asta o poți face doar prin dialog sincer. Ziua de azi vine cu agitație interioară, stări de irascibilitate și nervozitate, așa că ar fi de preferat să eviți contrazicerile cu cei din jur. Nu încerca să convingi pe nimeni de nimic, ci poartă dialogurile cu tine azi și vezi care-ți sunt temerile ascunse care te țin ancorat într-o situație.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Ai mare grijă astăzi la tendința de a cheltui peste măsură. Ce-i drept este posibil să nu poți arunca cu banii pe geam din cauza limitărilor financiare aduse de Saturn, însă dorința ta asta va fi. Ei bine, ține cont că ceea ce vrei să-ți cumperi acum denotă, de fapt, o nevoie emoțională și sentimentală. Te simți neapreciat și nevalidat, neiubit și vrei să umpli acest gol prin cumpărături. Fă un efort și evită shoppingul. Canalizează-ți atenția către tine și caută cauza reală a neîncrederii pe care o resimți. Pune-ți în valoare niște talente native, câștigă bani prin puterile tale, grație popularității tale, implică-te în proiecte de grup, dar evită să ceri împrumuturi prietenilor. Atenție la atracțiile bruște care pot lua naștere acum și care nu sunt de bun augur.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mai ai puțin până să răsufli ușurat și să te bucuri cu adevărat de tranzitul planetelor prin zodia ta. Trebuie să ai răbdare și să nu duci lucrurile la extrem. Careul în T de pe cer scoate la suprafață multe dintre frustrările tale interioare, de aceea poate nu te simți apreciat, iubit și impresia ta este că ceilalți te ignoră sau, cel puțin, nu mai răspund farmecelor tale ca altă dată. Nu va fi ușor să impresionezi pe nimeni și cu cât vei deveni mai autoritar, cu atât mai singur și neînțeles te vei simți. Uranus din sectorul carierei tale aduce multe provocări și răsturnări de situație în viața ta, iar ceea ce aduce sau subliniază din punct de vedere profesional, cu siguranță nu-ți este pe plac, dar trebuie să te supui schimbărilor. Ai mai multă grijă la imaginea și reputația ta pentru a nu strica ceea ce ai construit până acum. Dacă vrei să te afirmi, va trebui să faci lucrurile altfel și vei reuși. Nativii care stau cu demisia în mână de ceva vreme pot să o înainteze acum, dar trebuie să o facă din cu totul alte motive decât faptul că ceilalți nu le suflă în pânze.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Sunt pierderi pe care trebuie să le accepți, fie că vrei, fie că nu vrei. Trebuie să accepți că nu-i poți ajuta pe toți și nu poți controla totul în viața ta. Tu ai grijă de sănătatea ta în primul rând și odihnește-te mai mult. Unii oameni sau unele situații trebuie lăsate să se dizolve pentru a ca tu să evoluezi. Sunt tensiuni interioare cauzate de convingeri și principii de viață, și este momentul să te debarasezi de prejudecăți și frici. Sunt nativi nevoiți să ascundă ceva pentru binele altora și asta îi poate debusola complet. Pe de altă parte, sunt de evitat relațiile ascunse și revenirea la foste iubiri, contexte care dau naștere unor furtuni interioare greu de controlat. Dacă nu simți că muncești cu plăcere a venit momentul să înveți ceva nou, să te înscrii la un curs, la un seminar care să-ți ofere posibilitatea dezvoltării orizonturilor. Niște vești legate de o călătorie sau care sosesc din străinătate pot provoca stres.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Careul în T de pe cer o implică pe Venus, guvernatoarea ta, și atrage atenția asupra faptului că tu cauți validarea în ceilalți. Te bucuri la orice apreciere primită, ai nevoie de atenție, însă nu face orice pentru a câștiga popularitatea. O dragoste la prima vedere, o pasiune bruscă, îți poate fura mințile foarte ușor acum și se va dovedi a fi o altă lecție saturniană greu de învățat, de aceea evită să intri în relații secrete sau bazate pe alte interese, de exemplu sexuale sau financiare. În cuplu pot izbucni gelozii, certuri care pleacă de la bani, fidelitate, respect și nu este exclus să rupi relații. Recomandarea mea este să accepți schimbările care vin din partea celorlalți și să integrezi pierderile trăite căutând cheia progresului în fiecare.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Fie că ești în semnul Scorpion, fie că ai ascendentul aici, zodia ta se află într-o configurație puternică, denumită Cruce Cosmică, care te supune unor mari provocări și responsabilități, unor încercări și schimbări de situație care trebuie depășite prin eforturi susținute, iar realizările vor veni, fără îndoială. Sunt mai multe direcții din care vin provocările. Vrei să te afirmi profesional și ai impresia că nu ești susținut de ceilalți sau că îți pun piedici, iar de aici conflictele cu superiorii sau partenerii de afaceri. Cu cât aloci timp mai mult carierei și aspirațiilor tale personale, cu atât familia îți reproșează că nu te implici în activitățile casnice. Uranus, din sectorul relațiilor, în careu cu Venus, chiar guvernatoarea relațiilor tale, aduce o serie de conflicte majore în cuplu care cer, fără îndoială, o schimbare radicală. Se discută mult despre viitorul unei relații, fie că este vorba de oficializarea ei, fie de încheierea ei. Dacă ești singur, o atracție față de o persoană cunoscută prin intermediul profesiei nu este exclusă, dar evită conjuncturile care implică superiori sau persoane cu funcție, cu autoritate pentru că pot apărea lupte de putere.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Recomandarea de a evita certurile cu cei din jur rămâne valabilă. Tu ai părerile tale și ceilalți pe ale lor și oricât ai vrea să te impui, nu ajungi decât să te enervezi. Sunt cazuri în care tu știi exact cum se face un lucru, ai experiență în domeniul acela, dar colegii te contrazic. Tensiunile la locul de muncă sunt inevitabile, iar schimbările care survin trebuie tratate cu flexibilitate, mai ales că tu poți face asta. Pe de altă parte, de exemplu, sunt cazuri în care tu ai învățat totul la un examen, dar nu iei nota cea mai mare, iar cei care au cunoștințe sub tine te depășesc. Cu alte cuvinte, nu încerca astăzi să le arăți altora că le ești net superior, ci încearcă tu să înveți de la ei ceea ce, poate, chiar îți lipsește. Mai multă grijă la deplasări și călătorii pentru că poți avea surprize neplăcute. Dacă te confrunți cu probleme de sănătate, fii deschis la rezolvări din toate ariile și schimbă-ți stilul de viață.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Uranus în sectorul iubirii tale, implicat în careul în T alături de Venus, guvernatoarea vieții tale sentimentale, aflată în sectorul intimității, și alături de Saturn, însuși guvernatorul tău, trăiești pasiunea la cote maxime în cuplu, iar dacă ești singur, o atracție bruscă, o dragoste la prima vedere, te poate năuci complet. Însă, între parteneri pot apărea tensiuni cauzate de gelozii, posesivități, secrete, infidelități (unele chiar mai vechi), lipsa respectului sau neînțelegeri care pleacă de la bani și probleme legate de sexualitate și viața intimă. Suspiciunile pot aduce despărțiri. Constructiv, contextul poate alunga monotonia în cuplu. Atenție la sarcini nedorite sau la probleme ascunse ale copiilor, pentru cei care sunt părinți. Totodată, nu este momentul oficializării (prin acte) unor relații proaspăt începute. De evitat speculațiile financiare!

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Fii mai atent la dorințele partenerului de viață pentru că rigiditatea și sobrietatea de care dai dovadă acum pot să aducă tensiuni în cuplu, iar partenerii de afaceri și colaboratorii să fugă efectiv de tine. Fii mai flexibil și nu pune presiune pe umerii celorlalți, mai ales că poți da naștere și unor tensiuni nedorite în familie. Este nevoie să faci unele schimbări în viața ta pentru ca relația de cuplu să funcționeze așa cum îți dorești. Dacă ești singur, poate fi dificil să te implici într-o relație de lungă durată pentru că ți-e frică că-ți pierzi libertatea. Unii nativi sunt stresați de un context care vizează locuința, poate chiar de mutarea cu partenerul care aduce schimbări implicite, iar ideea de lipsă de intimitate îi poate speria. Mare atenție la conflictele de acum pentru că pot aduce rupturi în cuplurile de lungă durată.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea ca astăzi să fii deosebit de conflictual cu colegii de muncă și să spui sau să auzi lucruri care te iau prin surprindere. Evită să intri în competiții, și la propriu și la figurat, mai ales dacă ești la volan. Nici veștile care vin din sectorul sănătății nu te vor lăsa rece, dar recomandarea astrelor de a-ți schimba stilul de viață și programul de muncă, rutina zilnică, continuă. Azi ai putea lua o astfel de decizie radicală, dar benefică. Cei care-și caută un loc de muncă pot primi un răspuns favorabil și nesperat zilele acestea. De asemenea, poate fi o zi bună pentru nativii care au proiecte lăsate în urmă și nerezolvate, pentru că acum le pot aduce la zi. Veniturile pot crește în urma tuturor eforturilor depuse de tine. Sentimental, de asemenea, este nevoie de efort pentru ca lucrurile să meargă. Poți repara ceva stricat doar cu răbdare.

Horoscopul zilei de 8 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 800 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI