Horoscop 7 iulie 2021. Zodia care are nemulțumiri constante la job

Horoscop 7 iulie 2021. Zodia care are nemulțumiri constante la job
Horoscop 7 iulie 2021. Zodia care are nemulțumiri constante la job

Ne aflăm în toiul unor aspecte astrologice tensionate, așa că nu este de mirare dacă avem parte și de momente mai neplăcute care ne scot din confortul nostru și ne strică buna dispoziție.

Astăzi se formează la grad perfect opoziția dintre Venus, planeta iubirii, aflată în Leu, și Saturn retrograd din Vărsător, planeta blocajelor. Acest context astrologic aduce o serie de limitări în plan sentimental, dificultăți afective și putem avea senzația că nu suntem iubiți și apreciați.

Nu ne simțim bine în pielea noastră, nu ne simțim fericiți cu noi înșine și avem tendința de a da vina pe alții pentru nemulțumirile noastre.

Horoscop zilnic 6 iulie 202

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cum Venus este planeta care-ți guvernează relațiile și se află chiar în sectorul iubirii tale, s-ar putea să simți că nimic nu-ți convine la partenerul de viață și îl poți acuza că este prea rece și indiferent, ba chiar ai putea dezvolta sentimente de neîncredere.

Dacă ai fi crezut că ai sub control o situație sentimentală, în perioada aceasta vei observa că lucrurile nu stau chiar așa cum îți dorești. Nu ești foarte deschis la flirt și te poți simți mai nefericit.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cum Venus este planeta ta guvernatoare, s-ar putea să dezvolți un sentiment de nesiguranță, să nu fii mulțumit de tine, de viața personală și să ai impresia că ceilalți te critică prea mult sau îți pun piedici.

Posibil să apară tensiuni cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta, fie că este vorba de părinți, de șefi sau chiar de reprezentanți ai unor instituții publice.

Evită să le reproșezi celor dragi că nu-ți acordă atenția cuvenită. Te-ai gândi că poate chiar tu ești cel care oferă prea puțin timp și asta pentru că ești prea dedicat carierei tale? Venus este și guvernatoarea muncii tale, așa că s-ar putea să întâmpini dificultăți în desfășurarea sarcinilor curente, poate chiar din cauza oboselii acumulate.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic al perioadei te provoacă foarte mult pe zona de comunicare și raționament. După ce ieri tocmai ai trăit în ceață ca urmare a careului pe care l-a făcut însuși guvernatorul tău, Mercur, aflat în zodia ta, astăzi, iată, că a venit rândul lui Venus să-ți pună unele obstacole în dialoguri.

S-ar putea să nu poți spune ceea ce crezi cu adevărat sau, dacă vei alege să spui lucrurilor pe nume, așa cum le vezi tu în acest moment, s-ar putea să te trezești în conflicte pentru că opiniile tale deranjează pe ceilalți. Nu-ți ies niște negocieri, așa că nu te frământa mai mult decât este cazul, ci mai degrabă ai răbdare cu ceilalți. Verifică de mai multe ori actele care-ți trec prin mâini.

Cum Venus îți guvernează iubirea, s-ar putea să te simți inconfortabil într-un context sentimental, să nu-ți înțelegi prea bine sentimentele, să ai piedici dacă vrei să cucerești pe cineva. Dacă nu te simți fericit și nici n-ai chef să te distrezi ca înainte, ar trebui să-ți revizuiești tiparele la care te raportezi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Sunt nemulțumiri și blocaje financiare pe care le poți resimți din plin ca urmare a opoziției Venus-Saturn. Posibil să întârzie o plată sau să nu-ți poți permite să-ți cumperi ceva ce-ți dorești din tot sufletul.

Nu te baza pe banii altora momentan, ci doar pe propriile tale resurse pe care, cumva, trebuie să încerci să ți le valorifici mai mult. În cuplu pot apărea discuții ca urmare a cheltuielilor, dar nu da vina pe partener pentru neajunsurile tale.

Nici părinții s-ar putea să nu-și dorească să-ți mai satisfacă cheltuielile și să-ți taie rația. Sentimentul de neîncredere în tine poate atinge un prag înalt astăzi și poate conduce la o stimă de sine scăzută.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Venus se află în zodia ta și opoziția cu Saturn din sectorul relațiilor poate aduce tensiuni în viața de cuplu, dar și în conjuncturile profesionale, poate cu colaboratorii, partenerii de afaceri.

Te poți simți neapreciat, neiubit și nemulțumirea față de propria ta persoană, de felul în care arăți poate crește. Preocupă-te de îmbunătățirea acestui context în loc să dai vina pe alții că nu-ți văd strălucirea.

Vin vremuri mai bune și vei reuși să te exprimi așa cum îți dorești, cu surle și trâmbițe. Poți întâmpina piedici în semnarea unui contract sau o colaborare nu te satisface, ba chiar îți aduce nemulțumiri majore pentru că nu simți că-ți afirmi talentele personale.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Este foarte important să acorzi mai multă grijă sănătății tale, să devii mai responsabil față de anumite simptome și să te odihnești mai mult.

Ține cont că propriile tale gânduri și frământări pot agrava starea generală, iar tendința căre ipohondrie este cel mai rău lucru pe care-l poți face.

Pe de altă parte, opoziția zilei te poate împinge în relații ascunse de ochii lumii sau o iubire din trecut poate reveni în viața ta.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus este guvernatoarea ta, iar opoziția cu Saturn te poate face mai neîncrezător în propria ta persoană. Poți avea senzația că nu ești fericit, că nu ești iubit sau apreciat, că-ți pierzi popularitatea și poți dezvolta stări de nefericire interioară care să te facă să fii mai conflictual cu cei din jur.

O ieșire cu prietenii care altă dată te bucura, acum s-ar putea să nu-ți fie pe plac. Senzația că ceilalți sunt de vină, că ceilalți te limitează ar trebui eliminată.

Pe de altă parte, s-ar putea să te simți atras de cineva din anturaj sau cunoscut în mediul online, dar ține cont că acum nu se va concretiza nimic. Oricum, sentimental, tu trebuie să înveți lecția responsabilității și maturității. Pentru unii nativi, aceste cerințe saturniene se adresează relației cu copiii.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus se află în sectorul carierei tale, iar dorința ta de afirmare, de a ieși în evidență, de a-ți atinge niște aspirații mărețe, poate fi limitată acum de Saturn care vrea ca totul să se petreacă pas cu pas și în timp.

Nu este exclus să ai senzația că superiorii nu te apreciază, că nu te lasă să-ți exprimi talentele, că din cauza celorlalți nu poți avansa.

Unii nativi trebuie să depună efort pentru a păstra un echilibru între viața personală și cea profesională pentru că pot primi reproșuri de la familie că nu se implică suficient în treburile casnice.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Convingerile tale de viață, credințele și principiile intră în conflict cu ideile și opiniile altora și poți să-ți susții punctului de vedere până în pânzele albe.

Pe de altă parte, s-ar putea să fii atras de o persoană de altă cultură sau relige, de altă naționalitate sau pe care o cunoști într-o călătorie, oricum o persoană aflată la distanță de tine.

Cum Venus este guvernatoarea muncii și sănătății tale, nu este deloc exclus să ai parte de unele blocaje în desfășurarea activităților. Aceste bariere pot veni ca urmare a stării de sănătate sau poate din cauza unor probleme cu aparatura de la locul de muncă. Fii mai atent la deplasări.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus, din ipostaza de guvernatoare a iubirii tale, iar Saturn, din ipostaza de guvernator al tău, pot să scoată la iveală sentimente de nemulțumire legate de viața personală, o neîncredere în iubire sau poate chiar indecizii vizavi de o poveste de iubire.

Te poți simți mai nefericit, neîmplinit și chiar neapreciat la adevărata valoare. Pe de altă parte, se întrevăd nemulțumiri financiare. Poate partenerul cheltuie prea mult din bugetul comun și asta te deranjează.

Posibil ca și în viața intimă a unor cupluri să apară unele blocaje. Cei singuri ar trebui să evite aventurile romantice, prea pasionale și mai ales secrete sau bazate pe alte interese.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Saturn se află în zodia ta, iar Venus în sectorul relațiilor tale, aspect care poate aduce tensiuni în cuplu, dar și în relațiile profesionale și asta din cauza unui dezechilibru între tine și ceilalți.

Tu vrei mai multă liniște și lucrurile făcute pas cu pas, iar celălalt are chef de distracție. Poate partenerul are dorințe prea mari, iar tu dai dovadă de prea multă rigiditate.

Ai grijă astăzi la tendința de a fi prea autoritar. Dacă ești singur, oricât de mare ar fi dorința de a avea pe cineva alături, nu lua decizii zilele acestea. Profesional, fii mai atent dacă ai de semnat contracte. S-ar putea ca unii colaboratori să te evite astăzi.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Opoziția Venus-Saturn are impact asupra stării tale de sănătate, de aceea dă dovadă de mai multă responsabilitate în legătură cu odihna și cu programul de lucru, mai ales dacă este vorba de o afecțiune cronică. Lasă-ți timp de relaxare.

Cu cât ai mintea mai încărcată și ești mai obosit, cu atât mai greu îți va fi să-ți respecți responsabilitățile la locul de muncă și să te concentrezi pe sarcinile avute.

Totodată, s-ar putea ca unele activități profesionale să-ți fie limitate, fie de diferite probleme de sănătate, fie ca urmare a aparaturii de la locul de muncă.

Horoscopul zilei de 6 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 600 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI