Horoscop. Zodiile care plătesc păcatele strămoșilor. Ce karmă grea au, de fapt

Horoscop. Zodiile care plătesc păcatele strămoșilor. Ce karmă grea au, de fapt
horoscopHoroscop. Zodiile care platesc pacatele stramosilor. Ce karma grea au

Punem pariu că, măcar o dată în viață, te-ai gândit că ai ghinion și că anumite lucruri negative ți se întâmplă numai ție? Ei bine, astrele sunt de părere că anumite probleme pot veni pe drumul tău din cauza unor datorii karmice. Strămoșii tăi au fost persoane implicate în afaceri murdare, ilegale sau imorale, iar destinul te obligă pe tine să plătești, într-un fel sau altul, pentru păcatele lor. Ce karmă grea au, de fapt, cinci dintre cele 12 zodii.

Horoscop. Zodiile care plătesc păcatele strămoșilor

Berbec

Puternici, independenți, extrovertiți, lideri. Sunt doar câteva cuvinte care-i caracterizează pe nativii din zodia Berbec. Pentru că sunt firi răzbunătoare, Berbecii nu iartă persoanele care nu le recunosc meritele. Descendenții lor vor avea mult de suferit pe această temă, iar nativii acestei zodii de foc plătesc, la rândul lor, pentru păcatele strămoșilor lor care sunt din neam de asasini și mafioți.

Rac

Nativii din zodia Rac sunt persoane care se ascund de responsabilități. Sunt firi reci și calculate, introvertite și foarte atente la persoanele din jurul lor. Conform astrelor, reprezentanții acestui semn zodiacal ar trebui să își revizuiască comportamentul și perspectiva asupra vieții pentru a-și plăti datoriile karmice puse pe umerii lor de către strămoșii lor.

Fecioară

Nativul din zodia Fecioară are foarte multe datorii karmice din alte vieți. Potrivit astrelor, strămoșii acestui semn zodiacal au fost implicați, în alte vieți, în afaceri tulburi. Aceștia erau asociați cu magia și vrăjitoria și influențau soarta umanității.

Balanță

Firi calde, prietenoase și sociabile, persoanele din zodia Balanță sunt cei mai echilibrați oameni. Pentru nativii Balanță nu există bine fără rău, fericire fără tristețe și lumină fără întuneric.

Nivelul lor de empatie este de 10 ori mai ridicat decât a celorlalte zodii, iar acest lucru nu ajută la destinul lor karmic. Astrele spun că Balanțele au un spirit incredibil de sacrificiu și de cele mai multe ori plătesc și pentru păcatele strămoșilor lor.

Capricorn

Nici Capricornii nu au scăpat de datoriile karmice din alte vieți. Nativii acestei zodii de pământ sunt pedanți, cu multe principii. Cu toate acestea, Capricornii sunt persoane extrem de calculate care pot distruge viața celor din jur.

Reprezentanții acestui semn zodiacal ar trebui să învețe să respecte opiniile altora și să fie mai prietenoși. Astrologul îi sfătuiește să nu aibă o atitudine superficială față de acest aspect, deoarece vor avea parte de greutăți mari în viață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI