Horoscop zilnic 8 august. Zodia care are probleme la locul de muncă

Horoscop zilnic 8 august. Zodia care are probleme la locul de muncă
Horoscop zilnic 8 august, ce zodie are probleme la munca

Marte, planeta acțiunii, se află astăzi în careu la grad perfect cu Saturn retrograd din Vărsător. Acest aspect este deosebit de tensionat, limitativ, blocant. Dacă începem lucruri noi, va trebui să dăm dovadă de răbdare și persverență pentru a le duce la bun final.

Horoscop zilnic 8 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Marte este guvernatorul tău și s-ar putea să resimți din plin blocajele lui Saturn. Ceva te limitează și planurile tale, mai ales cee cu prietenii, vor fi întârziate. Pe de altă parte, se înrevăd și blocaje financiare. O sumă de bani poate întârzia să-ți intre în conturi și asta te poate îngrijora.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Marte este guvernatorul relațiilor tale și s-ar putea ca astăzi să apară tensiuni și blocaje în relația cu partenerul de viață. În plus, Marte este în zodia ta, deci dacă lucrurile nu vor ieși așa cum vrei tu din punct de vedere profesional, nu te agita, ci încearcă să ai răbdare și să muncești mai mult.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea ca unele frământări interioare să te doboare și să te facă să iei decizii pe care le tot amâni. Este foarte probabil ca unele secrete să iasă la suprafață sau să apară tensiuni în cuplu legate de situații din trecut.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea să-ți dai seama că ai investit bani și resurse în proiecte care nu meritau sau care nu aveau viitor. Ai mai multă grijă cui acorzi încrederea, mai ales cu cine te asociezi în proiete și investiții. Evită să dai sau să iei bani cu împrumut și nu te aștepta ca o datore să-ți intre prea curând în conturi.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Profesional este o zi agitată, cu blocaje, nemulțumiri și stres. Evită luptele de putere și nu te impune în cazul în care tu deții puterea. Poți strica relații profesionale și chiar poți pierde niște oportunități de afirmare.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Este o zi tensionată profesional și nu numai. S-ar putea să primești responsabilități noi, însă este posibil să nu le poți îndeplini din cauza unor blocaje care apar din partea altora. Totodată, dacă ai un scop de atins, nu renunța ușor, ci dă dovadă de perseverență.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Marte este guvernatorul relațiilor tale, prin urmare te poți aștepta că din cauza careului cu Saturn să ai niște blocaje și limitări în relația cu partenerul de viață. Este o zi destul de conflictuală în care ar trebui să încerci să nu duci lucrurile la extrem pentru a evita o ruptură de relație.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte este guvernatorul tău, iar careul cu Saturn nu este deloc confortabil pentru tine. S-ar putea să nu-ți poți desfășura anumite activități și să te simți blocat, limitat de un context. Pe de altă parte, ține cont că Marte se află în sectorul relațiilor tale, ceea ce poate aduce conflicte cu partenerul de viață, o mutare împreună, dar și o despărțire.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

La locul de muncă pot să apară niște tensiuni cu colegii sau din diferite motive să nu-ți poți desfășura activitățile. Poate se strică aparatura sau poate cineva îți blochează demersurile. Buna încearcă să abordezi cât mai matur o situație legată de starea ta de sănătate.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Marte se află în sectorul iubirii tale, iar din această ipostază, în careu cu Saturn, guvernatorul tău, s-ar putea să aducă tensiuni atât în relația cu copiii, cât și în relația cu partenerul de viață. Azi va trebui să dai dovadă de multă stăpânire de sine în toate activitățile pe care le întreprinzi.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Saturn se află în zodia ta, iar careul cu Marte este destul de frustrant și poate aduce conflicte cu familia sau blocaje, limitări în activitățile care vizează locuința sau bunurile patrimoniale. Azi va fi aproape imposibil să ajungi la o înțelegere cu cei dragi.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să trăiești cu senzația că mintea ta este blocată, că nu ai idei și nu găsești soluții la problemele cu care te confrunți. Pe de altă parte, ai mare grijă la deplasări și nu apăsa pedala de accelerație mai mult decât este cazul. De asemenea, ai grijă și la ceea ce comunici celor din jur pentru că poți spune cuvinte pe care mai apoi să le regreți.

Horoscopul zilei de 8 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!