Horoscop zilnic 7 august. Zodia care-i va da o nouă șansă iubirii

Horoscop zilnic 7 august. Zodia care-i va da o nouă șansă iubirii
Horoscop zilnic 7 august.

Săptămâna se încheie cu aspecte plăcute. Venus din zodia Rac și Neptun din zodia Pești formează un veritabil trigon, aspect care aduce sensibilitate, romantism, sentimente calde și manifestări empatice.

Horoscop zilnic 7 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul astrologic al zilei poate stimula mulți nativi să se avânte în experiențe intime intense, să intre în aventuri pe care altădată le-ar fi evitat. Dacă ai o relație, ar fi bine să te abții și să nu calci strâmb.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Te bucuri de aspecte benefice pe care le formează Venus, guvernatoarea ta, cu Neptun. Vei observa că intuiția este la cote înalte, imaginația și inspirația te vor susține, iar în plan relațional te bucuri de momente de visare și îți declari sentimentele cu patos.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Este o zi care, deși nu aduce mari câștiguri financiare, poate veni cu unele idei bune de investiție sau poate aduce unele avantaje materiale. Te poți aștepta să primești un cadou. Pe de altă parte, poți să impresionezi pe cineva din grupul tău de prieteni.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Emoțional, trăiești intens astăzi. Simți că ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul, iar contextul astrologic te susține să te apropii de acesta și să vă faceți planuri de viitor împreună. Și nativii aflați la început de relație au șanse să o consolideze.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Azi nu te forța prea mult în nicio direcție. Ai grijă la ceea ce mânânci, odihnește-te corespunzător și nu te impacienta dacă nu reușești să finalizezi niște sarcini. Este și mâine o zi, iar azi este totuși duminică!

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Fie te bucuri de momente romantice alături de partener, fie cunoști o persoană care să te atragă, cel mai probabil prin intermediul anturajului. Este un moment bun să porți discuții cu persoana iubită sau cu copiii și să stabiliți împreună planuri de viitor.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Chiar dacă este duminică ai ocazia să rezolvi niște situații profesionale sau poate să închei niște proiecte pe care le-ai tot amânat. Dacă aștepți o veste din partea unui angajator, zilele acestea o poți primi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Profită din plin de contextul astrologic al acestei zile pentru a te apropia de partener și pentru a vă suda conexiunea. Dacă ești singur, ai toate șansele să cunoști o persoană care să îți facă inima să tresară și să te îndrăgostești.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Chiar dacă starea emoțională nu este cea mai bună, vei reuși să te echilibrezi pe interior și să lași în spate niște resentimente pe care le-ai avut vizavi de cineva din familie. Unii nativi pot investi niște bani în locuință.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

În povestea de dragoste pe care o trăiești te bucuri de foarte multă înțelegere, romantism, tandrețe și sensibilitate. Partenerul este dispus să-ți ofere mult mai mult decât te-ai fi așteptat. În cuplurile de lungă durată se poate discuta despre venirea pe lume a unui copil.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să faci mici comisioane sau să-ți crești veniturile în urma unui job part time sau de weekend. Încearcă să nu arunci cu banii pe geam, pe vise, iluzii și lucruri inutile. Pe de altă parte, ai spor în toate activitățile întreprinse, dar nu uita și de relaxare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Zodia ta este vizată direct de trigonul format pe cer și vei observa că ești mai tandru, mai sensibil și mai dornic să-ți manifești afecțiunea. Nu ezita să faci declarații de dragoste și nici să oferi mici cadouri simbolice persoanelor dragi din viața ta.

Horoscopul zilei de 7 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 700 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!