Horoscop zilnic 4 iulie. Început de săptămână dificil la locul de muncă pentru aceste zodii

Horoscop zilnic 4 iulie. Început de săptămână dificil la locul de muncă pentru aceste zodii
Început de săptămână dificil la locul de muncă pentru aceste zodii

Horoscop zilnic 4 iulie. Luna traversează astăzi semnul Fecioarei și sentimentul nostru de siguranță are legătură cu ordinea și organizarea. Am putea să încercăm să fim mai toleranți și să acceptăm imperfecțiunile vieții, pentru că nu totul merge conform așteptărilor noastre. Astăzi este un început de săptămână dificil la locul de muncă pentru aceste zodii.

Horoscop 4 iulie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 4 iulie Berbec/ Ascendent Berbec

Începi săptămâna în forță, nativule din Berbec, iar la serviciu ești preocupat de organizarea sarcinilor pentru a eficientiza timpul. Se anunță o zi cu multe deplasări, întâlniri, ședințe, planuri și stategii pe termen mediu și lung.

 

Horoscop zilnic 4 iulie Taur/ Ascendent Taur

Viața sentimentală și activitățile de relaxare intră, astăzi, în vizorul tău. Îți stabilești niște priorități și decizi să-ți rezervi timp și pentru tine și partener. Dacă ești singur, găsești cu cine să ieși în oraș sau să pleci într-un minisejur. Totul este să vrei și să înțelegi că nu poți munci non-stop.

Horoscop zilnic 4 iulie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Casa și activitățile gospodărești sau administrative, dar și sarcinile de serviciu, intră astăzi în atenția ta. Ești eficient și dai dovadă de multă organizare. Chiar dacă nu primești ajutorul celorlalți membri ai familiei sau colegi, reușești până la finalul zilei să rezolvi tot ce ți-ai propus.

Horoscop zilnic 4 iulie Rac/ Ascendent Rac

Ziua se anunță cu multe deplasări pe distanțe scurte, unele poate în interes personal sau al familiei. Comunici bine cu toată lumea, chiar dacă Luna se află în zodia Fecioarei și tinzi să fii mai critic sau să ai mereu ceva de comentat.

 

Horoscop zilnic 4 iulie Leu/ Ascendent Leu

Astăzi ești preocupat de situația financiară, de cheltuieli sau încasarea unor sume de bani. Posibil să recuperezi niște bani de la un prieten sau să oferi un împrumut cuiva din grupul de prieteni, care are nevoie urgent pentru a achita un impozit/taxă.

Horoscop zilnic 4 iulie Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna plasată în zodia ta îți va aduce astăzi un randament ridicat în toate activitățile pe care le întreprinzi. Așa că nu-ți rămâne decât să te bucuri de cât de bine reușești să organizezi lucrurile. Atenție, însă, că ai tendința să arunci critici dacă ceilalți colegi sau membrii ai familiei nu țin pasul cu tine!

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop zilnic 4 iulie Balanță/ Ascendent Balanță

Cu tranzitul Lunii prin casa subconștientului și frământărilor interioare, vei traversa o zi mai dificilă din punct de vedere fizic sau psihic. Ești cu energie scăzută și decizi să rezolvi doar prioritățile. În rest, te odihnești sau citești, studiezi într-un domeniu de interes pentru tine.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop zilnic 4 iulie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ești foarte eficient astăzi la locul de muncă, nativule Scorpion, mai ales dacă ai preluat și sarcinile unui coleg care se află în vacanță. Nu poți funcționa fără să te ții de un program și să știi exact ce ai de făcut, așa că îți rezervi o parte din zi să organizezi treaba pe toată săptămâna.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop 4 iulie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Luna guvernatoarea casei intereselor financiare, plasată în casa carierei și ambițiilor personale, nu ai cum să nu ai întâlniri profitabile cu persoane cu care poți încheia sau negocia un contract sau parteneriat. Totodată, discuți și cu șefii legat de administrarea unui buget pe care trebuie să-l preiei.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop 4 iulie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dacă se apropie vacanța, astăzi se anunță o zi cu multe sarcini și termene limită la serviciu. Nu te lași până rezolvi totul conform planului. Ca să ai un randament ridicat, îți dorești să lucrezi singur, așa că discuți cu colegii să te înțeleagă că astăzi așa funcționezi.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop 4 iulie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul astrologic de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară, a banilor pe care îi deții cu partenerul de cuplu sau pentru administrarea unor bunuri de o valoare mai mare, cum ar fi o moștenire sau achiziționarea unui imobil/teren.

Horoscop zilnic 2 iulieHoroscop 4 iulie Pești/ Ascendent Pești

Deși Luna traversează zodia Fecioarei și în mod normal ar trebui să excelezi la capitolul organizare, astăzi îi lași pe ceilalți să se agite, să ducă la îndeplinire sarcinile de serviciu sau chestiunile gospodărești. Ai nevoie de timp pentru tine, iar energia o vei lua din intimitatea căminului.

Sfatul astrologului de serviciu

HoroscopulHoroscop zilnicHoroscop zilnic 2 iulie zilei de4 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!