30 mai 2022 | 18:44

Horoscop zilnic 31 mai 2022. O zodie este mințită toată ziua, iar alta primește bani

Horoscop
Horoscop zilnic 31 mai 2022. O zodie este mințită toată ziua, iar alta primește bani
O zodie este mințită toată ziua, iar alta primește bani

Horoscop zilnic 31 mai 2022. Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Gemeni, însă de această dată va forma un careu cu Neptun din Pești. Acest context astrologic aduce multă confuzie, neclaritate în gândire și tendința de a crede tot ceea ce auzim. Putem fi mai ușor de păcălit, ne iluzionăm rapid și, implicit, ajungem dezamăgiți.

Horoscop zilnic 31 mai

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 31 mai Berbec/ Ascendent Berbec

Tranzitul Lunii de astăzi te stimulează la dialog, nativule din Berbec, însă trebuie să ai grijă la ceea ce spui pentru că poți fi luat de val și poți dezvălui mai multe decât trebuie. De asemenea, nu crede tot ceea ce auzi și încearcă să pui la îndoială unele afirmații. Ține cont că astăzi poți fi mai ușor de mințit și bine ar fi să nu crezi toate bârfele care îți ajung la urechi.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop zilnic 31 mai Taur/ Ascendent Taur

Luna tranzitează sectorul tău financiar și te poate stimula la unele cheltuieli, cel mai probabil inutile sau de care nu ai neapărat nevoie. Nu da bani cu împrumut prietenilor și nu investi deocamdată în proiectele tale. Sunt și nativi care pot primi un bonus sau pot avea idei bune de creștere a veniturilor.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 31 mai Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna trece astăzi prin zodia ta și îți aduce o stare de spirit bună și mai multă poftă de comunicare. Totuși, s-ar putea să vorbești prea mult sau să spui lucruri pe care ar trebui să le ții pentru tine. Contextul astrologic poate aduce tensiuni cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Nu lua decizii majore legate de carieră.

Horoscop zilnic 31 mai Rac/ Ascendent Rac

Nici azi nu te simți în cea mai bună dispoziție si s-ar putea să fii mai obosit decât te-ai fi așteptat. Totodată, s-ar putea ca niște temeri mai vechi, niște neliniști și frământări să încolțească în sufletul tău. Încearcă să te odihnești mai mult și să-ți asculți vocea interioară în cazul în care te confrunți cu unele dileme.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 31 mai Leu/ Ascendent Leu

Astăzi ai putea să fii destul de nemulțumit de prieteni sau de persoane din anturaj, mai ales de persoanele cu care desfășori activități profesionale. Este posibil să-ți dai seama că tu ai investit prea mult într-o astfel de relație și nu ai primit înapoi ceea ce te așteptai. Oricum, azi nu este o zi bună să te bazezi pe promisiunile și ajutorul altora.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 31 mai Fecioară/ Ascendent Fecioară

Încearcă să nu te bazezi pe colegii de muncă, pe superiori sau pe alte persoane cu care desfășori activități comune. Dacă o vei face, s-ar putea să fii dezamăgit. Astăzi funcționezi foarte bine după programul tău și chiar vei observa că ești eficient în desfășurarea activităților. Nu este o zi bună să iei decizii importante în plan profesional.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 31 mai Balanță/ Ascendent Balanță

Azi dai dovadă de spor în activitățile întreprinse la locul de muncă, dar și în activitățile casnice. Folosește-te de creativitatea ta și pune în practică ideile pe care le ai pentru a-ți eficientiza munca. Ai grijă totuși că din cauza oboselii poți să nu fii atent la toate acțiunile întreprinse sau poți să devii superficial.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 31 mai Scorpion/ Ascendent Scorpion

Este foarte probabil să dezvolți sentimente de neîncredere în partener, nativule Scorpion, să fii mai gelos și mai posesiv cu acesta. Pot apărea tensiuni care pleacă de la bugetul comun sau din intimitate. Pe de altă parte, nici în relațiile profesionale nu-ți pui la bătaie încrederea și asta te ajută să nu fii păcălit. Evită speculațiile financiare.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop 31 mai Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece prin sectorul relațiilor tale, însă contextul în care se găsește este unul destul de tensionat. S-ar putea să ai parte de conflicte cu partenerul și nu este exclus ca acestea să plece de la faptul că nu vă implicați în mod egal în activitățile casnice. Sunt și cazuri în care familia poate interveni în relația voastră și poate amplifica unele neînțelegeri.

Horoscop zilnicHoroscop 31 mai Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi te bucuri de eficiență la locul de muncă, însă ține cont că poți lua decizii neinspirate sau poți fi neatent în desfășurarea anumitor activități care cer atenție la detalii. Grijă și la tensiunile cu colegii. Stresul profesional te poate obosi peste măsură și de preferat ar fi să-ți rezervi timp pentru odihnă și relaxare.

Horoscop zilnicHoroscop 31 mai Vărsător/ Ascendent Vărsător

Tranzitul Lunii de astăzi te stimulează din punct de vedere afectiv. Îți poți manifesta sentimentele față de cei dragi prin cadouri, însă ai grijă să nu cheltui mai mulți bani decât ai planificat. Unii nativi pot cheltui pentru a cuceri pe cineva, în timp ce alții pot dezvolta niște confuzii cu privire la propriile lor sentimente. Evită speculațiile financiare.

Horoscop zilnicHoroscop 31 mai Pești/ Ascendent Pești

Luna trece prin sectorul familiei și locuinței, însă careul cu Neptun din zodia ta poate aduce tensiuni cu cei dragi și nemulțumiri legate de cămin sau de situații gospodărești. Azi nu vei reuși să ajungi la o cale de mijloc în dialogurile cu familia și nici nu vei fi dispus să cedezi pentru a le face pe plac celor dragi.

 

HoroscopulHoroscop zilnic zilei de 31 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro