Horoscop zilnic, 29 septembrie 2022. Zodia care are, în sfârşit, noroc la bani. Aşteaptă de ceva vreme asta

Horoscop zilnic, 29 septembrie 2022. Zodia care are, în sfârşit, noroc la bani. Aşteaptă de ceva vreme asta
Horoscop zilnic pentru 29 septembrie.

Venus, paneta iubirii, intră astăzi în zodia pe care o guvernează, în Balanță, pe care o va traversa până pe data de 23 octombrie. În toată această perioadă, Venus ne susține să ne îmbunătățim relația cu partenerul de viață și să căutăm armonia și echilibrul în relațiile cu ceilalți. Este o perioadă bună să începem noi povești de dragoste, mai ales că nevoia de a avea pe cineva alături va crește considerabil.

Horoscop zilnic 29 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus va tranzita chiar sectorul relațiilor tale și te va susține din plin să-ți îmbunătățești și consolidezi viața de cuplu, să clarifici neînțelegeri cu partenerul și să reașterni echilibrul. Dacă ești singur, poți cunoaște o persoană cu care să fii compatibil și să începi o nouă relație. Profesional, poți semna noi contracte de colaborare.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta, te ajută în timpul acestui tranzit să-ți eficientizezi munca și să-ți desfășori cu mai mult spor activitățile zilnice, ba chiar să lucrezi cu mai multă plăcere. Ești creativ și vei primi aprecieri. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în perioada următoare. Tot Venus te susține să-ți îmbunătățești starea de sănătate și să aduci schimbări benefice în rutina zilnică.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus îți va tranzita sectorul iubirii, prin urmare șansele de a te îndrăgosti sunt foarte mari. Dacă ești parte a unui cuplu, poți discuta despre varianta venirii pe lume a unui copil și te poți apropia de partener prin activități în doi. Cei care sunt părinți pot profita pentru a petrece timp cu copiii. Pe de altă parte, este o perioadă de creativitate și poți aduce un plus valoare proiectelor în care ești implicat. Profită pentru a te dedica mai mult activităților care-ți bucură sufletul.

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Venus te susține să-ți îmbunătățești relația cu membrii familiei. Acest tranzit îți întoarce mult atenția către casă, către viața personală și unii nativi pot să-și redecoreze sau renoveza locuința. Ideea de a-și construi un cămin se activează puternic în cazul multor nativi în această perioadă. De asemenea, sunt zile bune pentru reechilibrare emoțională.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Tranzitul lui Venus prin Balanță te va susține în tot ce ține de comunicare și negocieri. Este o perioadă favorabilă pentru cei care învață, care susțin interviuri, ședințe, discursuri, negocieri, care dau examene sau au de rezolvat situații ce țin de acte. Pe de altă parte, relațiile cu rudele și vecinii se îmbunătățesc și s-ar putea să crească dorința de a te plimba, de a te relaxa într-o minivacanță.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus în Balanță va activa sectorul tău financiar și te va susține să-ți îmbunătățești veniturile sau să-ți redresezi situația financiară afectată de retrogradarea lui Mercur pe aici. Profită și discută de salarizare sau cere să fii remunerat corespunzător pentru sarcinile care-ți vin în plus. Poți achita o datorie sau poți găsi un job suplimentar.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus intră în zodia ta și te susține să-ți îmbunătățești relația cu ceilalți, dar și relația cu propria ta persoană. Te poți împăca cu o persoană dragă, iar dacă ești singur, șansele de a te îndrăgosti cresc semnficativ și poți începe o nouă relație. Este o perioadă în care poți face o schimbare de look, de stil, de garderobă.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus este planeta care-ți guvernează relațiile, așa că poți profita din plin de acest tranzit pentru a te reconecta la persoana iubită și pentru a-ți consolida relația. Dacă ești singur, ai grijă la tendința de a intra în relații ascunse sau cu persoane indisponibile emoțional. Pe de altă parte, acest tranzit te susține din punct de vedere al sănătății, mai ales să te reechilibrezi pe interior, psihic, emoțional și să faci pași în evoluția spirituală. Poți ierta pe cineva și te poți detașa de niște obiceiuri sau persoane toxice.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus în tranzit prin Balanță te susține să-ți îmbunătățești relația cu prietenii, să te împaci cu o persoană apropiată, să intri în noi anturaje și să cunoști noi persoane cu care se împarți aceleași viziuni. Totodată, te poți simți atras de cineva cunoscut prin intermediul prietenilor sau în mediul online. Pe de altă parte, te poți face cunoscut, câștigi popularitate și te poți promova cu un proiect.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus va tranzita sectorul carierei tale, deci profită din plin pentru a te afirma, pentru a-ți atinge un obiectiv și pentru a te pune în valoare prin creativitate. T pot remarca persoane importante și meritele tale pot fi recunoscute. Pe de altă parte, Venus este guvernatoarea sectorului iubirii tale și te poate ajuta să-ți exprimi mai ușor sentimentele și chiar să te îndrăgostești. Dacă ai o relație, o poți oficializa.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Tranzitul lui Venus prin Balanță te susține în tot ce ține de studiu, de creștere prin învățare. Te poți să te înscrii la un seminar, poți învăța o limbă străină sau poți să primești vești favorabile din străinătate, dacă ai aplicat pentru un job. Totodată, este o perioadă în care dorința de a călători peste hotare crește și chiar poți pleca într-o vacanță. Sentimental, este posibil ca în această perioadă să fii atras de o persoană de altă naționalitate, poate un mentor sau de un profesor.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Cât timp Venus va tranzita Balanța, ai toate șansele să rezolvi în avantajul tău situații ce țin de credite, litigii, partaje, să returnezi o datorie, să obții niște acte de pensionare, de finanțare, un credit. Sunt nativi care fac investiții profitabile acum sau culeg roadele unor investiții. Pe de altă parte, este o perioadă pasională, în care poți să alungi monotonia din cuplu și să te reconectezi la partenerul de viață. Evită să intri în relații ascunse și evită dependențele financiare sau emoționale.

Horoscopul zilei de 29 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!