Horoscop chinezesc 27 septembrie – 2 octombrie 2022. Zodia care profită din plin de finalul lunii

Horoscop chinezesc 27 septembrie - 2 octombrie 2022. Zodia care profită din plin de finalul lunii

Săptămâna 27 – 2 octombrie aduce vești importante pentru nativii horoscopului chinezesc. Unele zodii trec prin schimbări radicale, în timp ce alții se bucură de toate lucrurile frumoase ce au loc în viața lor. Verifică, mai jos, din ce categorie faci și tu parte.

Horoscop chinezesc 27 septembrie – 2 octombrie 2022

Șobolan

Ai luat cea mai bună decizie din viața ta, atunci când ai hotărât să elimini toate persoanele toxice din viața ta. Ai fost înconjurat de oameni care se prefăceau a-ți fi cei mai buni prieteni, iar trădarea lor te-a durut foarte mult. Instinctul mereu te ajută să îți dai seama de aceste lucruri.

Bivol

În perioada următoare, Luna Nouă are puterea să vindece răni și situații conflictuale mai vechi ale nativilor din zodia Bivol. Te simți mai puternic, eliberat și relaxat, acum că nu mai ai nicio reținere să faci tot ce îți dorești.

Tigru

Nu mai ai nicio satisfacție la actualul loc de muncă și te gândești serios să te reorientezi pe plan profesional. Ești muncitor, responsabil și echilibrat, motiv pentru care ai parte de susținerea celor din jurul tău.

Iepure

Pentru nativii din zodia Iepure, lucrurile stau foarte simplu, deoarece Luna Plină din Anul Tigrului de Apă Neagră le va arăta calea spre „lumină”. Primești o veste bună în zilele ce urmează.

Dragon

În perioada următoare, vei învăța cea mai bună cale pentru a-ți rezolva problemele. Ești puternic și neînfricat, drept pentru care nu te dai în lături de la nicio provocare.

Citește și Cele mai norocoase zodii în octombrie. Tot ce ating se transformă în câștig

Șarpe

Vei fi influențat de Luna Nouă, iar această tensiune aduce multe tensiuni între tine și apropiații tăi. Ești o persoană vulcanică și foarte energică. Te aprinzi repede în timpul unui conflict, astrele te sfătuiesc să nu sari repede la concluzii.

Cal

Simți o dorință puternică de schimbare. Vrei să faci anumite modificări în viața ta, iar acest lucru poate aduce tensiuni și certuri în relația de cuplu cu partenerul de viață.

Capră

Vești bune pentru nativii din zodia Capră. Treci prin cea mai bună perioadă a anului, simți că toate eforturile muncii tale vor avea roade, în sfârșit. Nimic nu te doboară, tu te ridici mereu din propria cenușă, ca Pasărea Phoenix.

Maimuță

Stai foarte bine pe plan amoros, acolo unde te bucuri de o relație împlinită. Ești răsfățat de partenerul de viață. Ai suferit mult în trecut și acum ești pregătit să simți fiorii iubirii adevărate.

Cocoș

Treci printr-o perioadă tare nefericită, te simți singur, abătut, supărat și dezamăgit. Astrele îți recomandă să fii mereu optimist, soarele va răsări și pe strada ta, în curând.

Citește și Ziua ta norocoasă a săptămânii în funcţie de zodie. Cine are noroc la bani vinerea

Câine

Trebuie să ai mare grijă, deoarece deasupra ta plutește un nor negru de conflicte și probleme în familie. S-ar putea să te cerți cu persoanele apropiate din motive absurde, în următoarea perioadă.

Mistreț

Apelezi la introspecție și te gândești la suferința pe care ai pătimit-o, în trecut, în fosta relație amoroasă. Ai suferit mult din amor, iar persoana care te-a rănit vrea să-i mai acorzi o șansă.