27 sept. 2022 | 21:51

Horoscop zilnic 28 septembrie. Zodia care se afirmă pe plan profesional

Horoscop
Horoscop zilnic 28 septembrie. Zodia care se afirmă pe plan profesional
Horoscop 28 septembrie 2022

Horoscop zilnic 28 septembrie. Astăzi se formează pe cer un aspect de susținere între Marte, planeta acțiunii, din zodia Gemeni și Saturn retrograd, planeta responsabilității, din zodia Vărsător. Acest context astrologic ne aduce înțelepciune în gândire, un raționament logic și o intuiție foarte bună. Avem curaj să ne materializăm ideile și suntem responsabili în luarea deciziilor.

Horoscop zilnic 28 septembrie. Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul astrologic al zilei te susține dacă vrei să studiezi, să înveți pentru că îți oferă o mare capacitate de efort intelectual. Pe de altă parte, poți primi vești bune sau poți primi sfaturi care să te ajute să pui în practică un proiect la care lucrezi de ceva vreme. Te poți baza cu încredere pe prieteni și asociați.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Contextul astrologic al zilei îți poate aduce niște șanse să îți îmbunătățești veniturile, însă cel mai probabil pentru asta va trebui să faci ore suplimentare sau să preiei niște proiecte profesionale extra. Totodată, va trebui să fii mai responsabil în cheltuieli și în modul în care îți administrezi finanțele.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Marte se află în zodia ta, iar aspectul pozitiv pe care îl primește de la Saturn te ajută să-ți pui în practică niște idei și să te deschizi către noi orizonturi. Poți face progrese în plan personal sau profesional, mai ales că dai dovadă de o mare încredere în propriile puteri. Unii nativi pot pleca într-o călătorie în străinătate sau pot rezolva situații birocratice.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Astrele te susțin să te mobilizezi exemplar, cu toate că nu te simți neapărat în apele tale. Este o zi bună să depășești niște frici, să învingi niște frământări și anxietăți prin conștientizarea lor. Pe de altă parte, poți clarifica niște contexte financiare care ți-au dat bătăi de cap și care nu au ținut în totalitate de tine.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Saturn se află în sectorul relațiilor tale și primești aspecte bune de la Marte din Gemeni, context astrologic care te ajută să ajungi mai ușor la o înțelegere cu partenerul și să clarificați neînțelegerile avute. Vă puteți face planuri de viitor împreună, ba chiar puteți să puneți la cale un proiect comun. În relațiile profesionale poți ajunge mai ușor la o viziune comună cu asociații și colaboratorii.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cu Marte în sectorul carierei și Saturn în sectorul muncii, ziua de astăzi vine cu oportunități de afirmare și meritele îți pot fi recunoscute. Ține cont că s-ar putea să muncești mai mult ca de obicei, să preiei niște proiecte sau responsabilități suplimentare, însă vei culege roade pe măsură.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Te simți bine, ai energie și ești mai optimist ca de obicei, iar contextul astrologic al zilei te ajută să te bucuri mai mult de viață și de micile plăceri pe care ți le oferă. Cu Saturn în sectorul iubirii, susținut de Marte, ai ocazia să-ți consolidezi o poveste de dragoste nou începută, iar dacă ești singur, să cucerești persoana care îți place.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte este guvernatorul tău și faptul că este în trigon cu Saturn îți poate oferi mai multă răbdare și maturitate în luarea unor decizii profesionale. Pe de altă parte, poți ajunge mai ușor la o cale de mijloc într-o dispută de familie sau poți rezolva situații ce țin de casă. Așteaptă-te să ai spor în activitățile gospodărești.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte se află în sectorul relațiilor tale, iar Saturn într-un sector al comunicării, prin urmare astăzi vei fi nevoit să abordezi niște teme de discuție în cuplu pe care le-ai tot evitat. Din punct de vedere profesional este o zi foarte bună pentru negocieri, mai ales că vei avea tact și răbdare în dialog.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Saturn este guvernatorul tău și se află în sectorul financiar, în aspecte bune cu Marte din sectorul muncii. Astfel, contextul astrologic al zilei poate veni cu niște ocazii de suplimentare a veniturilor în urma unor activități profesionale întreprinse. De asemenea, poate fi vorba de o remunerație pe care o primești în urma muncii depuse.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Saturn se află în zodia ta, iar Marte se află în sectorul afectiv, astfel că ziua de astăzi vine cu energie și mai mult entuziasm, mai multă poftă de viață. Te bucuri de momente plăcute alături de persoana iubită sau de copii, iar dacă ești singur ai toate șansele să ai parte de o întâlnire romantică ca la carte.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Simți nevoia de a petrece mai mult timp în intimitatea căminului și asta pentru că nu te simți în apele tale. Îți poți exterioriza mai ușor emoțiile dacă stai de vorbă cu cei dragi. Astfel vei obține sfaturi prețioase sau, în urma dialogurilor, vei avea conștientizări importante care să te ajute să depășești niște frici și frământări cu care te confrunți.

Horoscopul zilei de 28 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
WOW! Mădălina Ghenea n-a mai apărut niciodată așa! Cum s-a lăsat pozată pe străzile din Veneția
Ego.ro
Andreea Marin, GOALĂ în cadă! Pozele incendiare din telefon au scăpat pe net. Niciodată nu ai văzut-o AȘA!
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Nu e o glumă! Meghan Markle s-a apucat să vândă dulceață de căpșuni 😲
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
Devine strict INTERZIS în România. Toți românii au nevoie de acord. Interdicția e clară
EVZ.ro
Sume astronomice la MasterChef. Cât primesc Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
Adevarul
Cum a fost aleasă Dobrogea ca loc de construcție al Centralei nucleare. Proiectul demarat de Nicolae Ceaușescu și inaugurat de Ion Iliescu VIDEO
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
Se pregătește ”nota de plată”! Ce riscă Ronald Araujo, după gesturile făcute la adresa lui Istvan Kovacs
Digisport.ro
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Se schimbă Revolut pentru România. Ce vor putea să facă acum clienții
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Capital.ro
Locul de pe Pământ unde aurul iese singur la suprafață. Cel care l-ar strânge ar câștiga 6.000 de dolari pe zi
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Noapte magică în CHAMPIONS LEAGUE
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro