Horoscop zilnic 20 septembrie 2022. Zodia care primeşte bani de unde nu se aşteaptă

Horoscop zilnic 20 septembrie 2022. Zodia care primeşte bani de unde nu se aşteaptă
Află care este zodia care primeşte bani de unde nu se aşteaptă

Horoscop zilnic 20 septembrie. Astăzi se formează un trigon între Venus, planeta iubirii și a banilor, și planeta neprevăzutului, Uranus. Acesta este retrograd în zodia Taur. Context astrologic ne cere să facem schimbări, să venim cu ceva nou în plan sentimental și financiar, dar și în legătură cu rutina zilnică.

Horoscop 20 septembrie 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop zilnic 20 septembrie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Contextul astrologic al zilei te susține să faci reorganizări în programul zilnic, nativule din Berbec, în modul în care îți desfășori sarcinile și activitățile, astfel încât să te bucuri de mai mult timp liber, dar și de mai multă eficiență. În plan sentimental, te poți aștepta la surprize din partea partenerului sau, dacă ești singur, este foarte probabil să fii atras de o persoană nonconformistă.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022

Horoscop zilnic 20 septembrie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Dat fiind că Venus este guvernatoarea ta și se află în sectorul sentimental, te poți aștepta la o dragoste bruscă, la prima vedere. Dacă ai deja un partener, este un moment bun pentru a alunga monotonia din cuplu și a te dedica unor activități distractive alături de acesta. Unii nativi își schimbă look-ul, în timp ce alții reiau un hobby abandonat.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 20 septembrie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Nevoia de confort este foarte mare și s-ar putea să faci niște schimbări în locuință, să reamenajezi spațiul, mai ales dacă lucrezi de acasă. Cum Venus îți guvernează sectorul sentimental, s-ar putea să fii atras de o persoană nonconformistă sau să dai curs unei pasiuni ascunse.

Horoscop zilnic 20 septembrie 2022 Rac/ Ascendent Rac

Se întrevăd întâlniri cu prietenii, ieșiri la evenimente și poți cunoaște persoane noi cu care se împărtășește aceleași viziuni și să fii pe aceeași lungime de undă. Nu este exclus să fie atras de cineva din anturaj. Din punct de vedere profesional, poți primi o ofertă de alăturare într-un proiect de grup.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 20 septembrie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Poți fi luat prin surprindere de o propunere de colaborare sau o sumă de bani îți intră în conturi când te așteptai mai puțin. Este, de asemenea, posibil ca cineva să-ți ofere un sprijin financiar neașteptat sau să îndrăznești să ceri, în sfârșit, o mărire de salariu.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 20 septembrie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cum Venus se află în zodia ta, ai putea profita de acest context astrologic pentru a face lucrurile diferit, de exemplu pentru a face o schimbare de look sau pentru a te dedica unei activități noi. Nu este exclus ca în plan sentimental să apară o atracție bruscă, o dragoste la prima vedere.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 20 septembrie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Starea de spirit se îmbunătățește față de zilele trecute și te simți mai puternic, mai capabil să lași ceva în spate, să ierți și să depășești trecutul. Relația cu partenerul de viață trece prin schimbări plăcute și astăzi chiar ați putea face lucrurile diferit, astfel încât să alungați monotonia instalată.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 20 septembrie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Trigonul de astăzi te încurajează să aduci un suflu nou în relație, nativule Scorpion, să petreci mai mult timp cu partenerul și să vă dedicați unor activități noi care să alunge monotonia instalată de ceva vreme. Cei singuri se pot îndrăgosti la prima vedere de persoane care nu fac parte din tiparul lor obișnuit.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022

Horoscop zilnic 20 septembrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ești foarte deschis în fața schimbărilor care apar la locul de muncă, reușești să fii eficient și să-i uimești pe cei din jur cu ideile și soluțiile tale inedite. Superiorii te pot remarca și te poți aștepta la aprecieri din partea acestora.

 

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 20 septembrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus este planeta care îți guvernează sectorul iubirii. Astăzi s-ar putea să ai parte de o atracție bruscă. Sau chiar de o dragoste la prima vedere. În cuplurile de lungă durată comunicarea este bună și poți ajunge ușor la un consens cu partenerul. Te poți aștepta la surprize sentimentale plăcute sau la surprize din partea copiilor.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 20 septembrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Relația cu familia pare să se îmbunătățească, însă pentru asta ar trebui să lași mai mult de la tine. Vei observa că și ceilalți vor adopta aceeași atitudine. Pe de altă parte, contextul astrologic al zilei îți cere să dedici mai mult timp partenerului de viață și momentelor intime în doi. Ai grijă la tendința de a intra în aventuri și relații ascunse.

Horoscop zilnic

Horoscop zilnic 20 septembrie Pești/ Ascendent Pești

Venus se află chiar în sectorul relațiilor tale,. Trigonul cu Uranus poate aduce discuții surprinzătoare, neașteptate, dar constructive cu partenerul de viață. Unii nativi pot primi o declarație de dragoste. Alții pot primi o invitație la o întâlnire romantică din partea unei persoane de care se simt atrași.

 

HoroscopulHoroscop zilnic zilei de 20 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!