Horoscop zilnic 18 august. Zodia care are noroc în iubire. Marea dragoste e aproape

Horoscop zilnic 18 august. Zodia care are noroc în iubire. Marea dragoste e aproape
Horoscop zilnic pentru 18 august.

Astăzi Venus, planeta iubirii și a banilor, în tranzit prin zodia Leu, formează un trigon cu Jupiter, Marele Benefic, din zodia Berbec, context care în astrologie se numește Trigonul de Aur. Aspectul armonios dintre cei doi benefici vine să aducă multă intensitate emoțională, dispoziție către romantism și aventuri romantice, optimism, generozitate și oportunități profesionale. Este o zi a șanselor și succesului.

Horoscop zilnic 18 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Venus în sectorul iubirii și cu Jupiter în tranzit prin casa personalității, vei fi avantajat de aspectul armonios, care se formează între cei doi benefici. Ai șanse să faci progrese în planul personal, să te bucuri și să-ți trăiești viața la cote înalte. Dacă ești singur, ai șansa să începi o nouă poveste de iubire.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Cu Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa vieții de familie, în trigon cu Jupiter, marele benefic, ai șansa să pui bazele unui cămin, să-ți întemeiezi o familie, să-ți îmbunătățești relațiile cu părinții sau chiar să-ți mărești familia. Cu Jupiter în tranzit prin casa frământărilor interioare ai șansa să te vindeci de o traumă din trecut, să treci mai ușor peste o dezamăgire în planul sentimental.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Trigonul care se formează astăzi între Venus, micul benefic, în tranzit prin casa comunicării, cu Jupiter, marele benefic, din casa prietenilor, îți aduce susținere de la prieteni sau de la cineva care ți-este protector. De asemenea, ai șansa să te bucuri de succes într-un proiect profesional sau să crești în popularitate în grupul de prieteni. Mesaje, informații utile sau vești ar putea să vină astăzi spre tine să te ajute să iei mai ușor o decizie.

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa banilor, într-un aspect armonios cu Jupiter, marele benefic, din casa carierei, ai putea avea parte de beneficii financiare însemmnate. Superiorii îți apreciază munca și s-ar putea să obții o mărire salarială, alte avantaje, un bonus.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Astăzi beneficiezi de trigonul care se formează între Venus, micul benefic, în tranzit prin casa personalității, și Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa principiilor și sistemului de valori. Posibil să realizezi niște lucruri, iar credințele și convingerile tale să se clarifice, să vină spre tine oportunități profesionale, care să te ajute să progresezi.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Trigonul care se formează astăzi între Venus, micul benefic, din casa subconștientului, și Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa transformărilor profunde, vine să te ajute să te eliberezi de niște scheme emoționale, de obiceiuri care-ți dăunează sănătății, de frici sau de niște temeri financiare.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Trigonul care se formează astăzi între Venus, guvernatoarea ta, în tranzit prin casa planurilor de viitor, cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa relațiilor, vine să te avantajeze în sectorul relațional, privind o asociere sau un parteneriat profesional. Te poți bucura de aprecieri, de o promovare sau de un succes pe care îl obții într-un proiect nou, dar la care a participat și partenerul de cuplu.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa carierei și aspirațiilor profesionale, în trigon cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa muncii, poți avea parte de oportunități profesionale, șansa de a ți se recunoaște niște merite. Te bucuri de o imagine bună în fața șefilor sau colegilor și poți obține o avansare.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Trigonul care se formează între Venus, micul benefic, și Jupiter, guvernatorul tău, în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice, vine cu oportunități în sfera sentimentală, într-un proiect de creație, în valorificarea unei pasiuni și în relațiile cu copiii.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa intereselor financiare, în trigon cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa familiei, ai șansa să primești niște sume de bani, un credit, o moștenire. Relațiile cu familia se îmbunătățesc și poți fi ajutat să faci niște schimbări în casă.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa relațiilor, în trigon cu Jupiter, marele benefic, în tranzit prin casa comunicării, opiniilor, informațiilor și cunoștințelor, ai șansa să-ți îmbunătățești relațiile cu cei din jur, în special cu partenerul de cuplu. Dacă ești singur, poți lua inițiativa de a cuceri o persoană de care te simți atras.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Trigonul care se formează astăzi între Venus, micul benefic, din casa muncii, cu Jupiter, guvernatorul tău, în tranzit prin casa banilor, vine să aducă oportunități la serviciu. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ai toate șansele să găsești ceva care să te mulțumească din toate punctele de vedere.

Horoscopul zilei de 18 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!