Horoscop 17 august 2022. Zodia care își găsește iubirea

Horoscop 17 august 2022. Zodia care își găsește iubirea
Horoscop pentru 17 august 2022.

Luna traversează astăzi zodia Taur și ne mobilizăm în rezolvarea intereselor noastre, suntem eficienți, foarte practici și ne interesează partea materială. Putem avea capricii, facem cadouri, încasăm bani, dar și cheltuim mai mult.

Horoscop zilnic 17 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Astăzi ești dornic să-ți suplimentezi veniturile și cauți tot felul de metode să faci bani. De asemenea, încasezi bani și faci cheltuieli mai mari pentru plăcerile tale sau poate vrei să-i faci o surpriză partenerului.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Astăzi Luna îți traversează casa personalității și te bucuri de mult farmec, te faci plăcut și reușești să rezolvi niște chestiuni personale, familiale. Ești eficient și foarte practic și poți cheltui mai mult decât bugetul stabilit.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi te simți cu energie scăzută și poate nici starea emoțională nu este una prea bună. S-ar putea să-ți revină în minte unele situații sau persoane din trecut, care să te tulbure. Dialogul cu un prieten sau cu cineva cu care simți că i te poți confesa te-ar putea ajuta să ai și o altă perspectivă a lucrurilor.

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Luna îți traversează astăzi casa proiectelor și planurilor de viitor și din punct de vedere profesional este posibil să te implici în noi proiecte, care să-ți suplimenteze veniturile. Viața socială se poate îmbunătăți, dacă accepți invitații de a ieși la diverse evenimente. Dacă ești singur, s-ar putea să fi interesat de cineva din echipa din care faci parte.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Astăzi Luna îți traversează sectorul carierei și relațiilor cu superiorii și s-ar putea să te ajute să te remarci profesional, să iei o decizie legată de carieră sau de activitățile pe care le desfășori. De asemenea, poți primi o sumă de bani de la o rudă/prieten din străinătate sau dintr-un proiect la care ai lucrat de curând.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Astăzi este posibil să-ți spui punctul de vedere, să-ți susții cu tărie argumentele într-un context profesional. Dacă principiile tale nu vor fi aceleași cu ale celor cu care porți dialogurile, s-ar putea să intri într-un conflict de idei. De asemenea, s-ar putea să afli niște secrete sau informații, pe care șefii le-au ascuns până acum.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Astăzi Luna traversează zodia Taur, respectiv casa transformărilor profunde și a intimității și s-ar putea să ai parte de o zi pasională la nivel intim. Dacă au existat neînțelegeri, au loc împăcări. Pe de altă parte, discutați despre destinația unor sume de bani, pe care vreți să le investiți în casă.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Luna în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, ai parte de o zi în care te preocupă relația de cuplu, dar și încheierea sau discutarea termenilor unui contract profesional. Recomandarea astrelor este să ții cont și de opiniile celor cu care intri în contact, pentru a putea să ajungeți la un punct comun.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Sectorul muncii și activităților profesionale, dar și al sănătății, este activat astăzi odată cu tranzitul Lunii prin zodia Taur. Dacă activitățile profesionale te suprasolicită, ai grijă și nu intra în conflicte de principii cu colegii, pentru că veți pierde din vedere unele aspecte! Din punct de vedere al sănătății ar trebui să ai mai multă grijă, prin adoptarea unui stil de viață sănătos.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Luna în tranzit prin casa iubirii, ești dornic de flirt, cuceriri, aventuri romantice, de reînvierea pasiunii în cuplu. Dacă ești părinte, te preocupă relația cu copiii. Dacă te afli în vacanță, se anunță o zi cu multă distracție și voie bună.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Astăzi Luna îți traversează sectorul vieții de familie și este posibil să apară unele dialoguri în contradictoriu cu partenerul, legat de treburile casnice sau administrarea unor bunuri imobiliare, sau cu părinții, dacă aveți viziuni diferite.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Luna în tranzit prin casa comunicării este posibil să stai mai mult astăzi la povești cu prietenii, colegii mai apropiați sau să faci niște deplasări pe distanțe scurte pentru rezolvarea unor chestiuni personale, administrative sau financiare.

Horoscopul zilei de 17 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!