Horoscop 16 august 2022. Zodia care primește o mărire de salariu

Horoscop 16 august 2022. Zodia care primește o mărire de salariu
Horoscop 16 august 2022.

Trigonul care se formează astăzi între Mercur, planeta comunicării, din zodia Fecioarei, și Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur, scoate în evidență idei originale, revoluționare. Contextul astrologic ne inspiră și ne oferă capacitatea de a descoperi și inventa lucruri noi. Modalitatea de gândire este originală, aduce curiozitate și ne face inteligenți și creativi.

Horoscop zilnic 16 august

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Astăzi vei avea parte de idei originale la serviciu și s-ar putea prin acestea să-ți îmbunătățești condițiile de muncă. Conversațiile constructive cu colegii ar putea să te ajute să rezolvi o serie de chestiuni profesionale.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Sectorul asociat iubirii și aventurilor romantice este activat astăzi de trigonul, care se formează între Mercur în tranzit prin sectorul sentimental și Uranus în tranzit prin casa personalității tale. Ai idei originale și reușești să-ți impresionezi partenerul sau pe cei cu care lucrezi, pentru că dai dovadă de multă creativitate și inspirație.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa subconștientului, intră astăzi într-un aspect armonios cu Mercur, guvernatorul tău, plasat în casa vieții de familie și căminului. Este posibil să găsești niște soluții la o problemă locativă sau să reușești să te împaci cu cineva din familie.

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Aspectul armonios, care se formează astăzi între Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin casa comunicării, cu Uranus, planeta surprizelor, din casa planurilor de viitor, proiectelor, prietenilor și vieții sociale, vine să te ajute în dialogul cu șefii, care implică un proiect profesional. De asemenea, găsești o soluție la o problemă apărută în familie, în relațiile cu frații.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Sectorul financiar este activat astăzi de trigonul care se formează între Mercur din casa banilor cu Uranus, planeta surprizelor, din casa carierei și relațiilor cu șefii. S-ar putea să faci bani dintr-o activitate extraprofesională sau dacă volumul de muncă de la serviciu se mărește, vei primi un bonus sau o mărire salarială.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Trigonul care se formează astăzi între Uranus, guvernatorul casei muncii, cu Mercur, guvernatorul tău, vine să aducă idei și soluții originale la o situație sau o problemă apărută neașteptat zilele trecute în planul profesional. Ai un randament intelectual ridicat și poți face față multor provocări.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Astăzi vii cu soluții originale într-un context financiar. Relația cu partenerul de cuplu se poate îmbunătății grație trigonului, care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Uranus, planeta surprizelor, în tranzit prin casa intereselor financiare. Posibil să ai intuiție să salvezi o sumă de bani.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Astăzi ai idei originale într-un proiect la care lucrezi la serviciu, iar colegii și superiorii vor saluta soluțiile găsite de tine. Luna traversează casa muncii și iei inițiative în ședințe sau în proiecte. Trigonul care se formează între Mercur, planeta comunicării, și Uranus, planeta suprizelor, din sectorul relațiilor/parteneriatelor, îți susține demersurile.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Aspectul armonios care se formează astăzi între Mercur din casa carierei și Uranus, planeta imprevizibilului, din sectorul muncii, îți aduce idei și soluții originale la unele probleme cu care te confrunți la locul de muncă.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Posibil astăzi trigonul care se formează între Mercur, astrul comunicării, în tranzit prin sectorul principiilor și convingerilor cu Uranus, planeta imprevizibilului, în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice, creativității și valorificării unui talent, să-ți aducă soluții sau idei originale despre cum să-ți impresionezi partenerul de cuplu sau să cucerești pe cineva de care te-ai îndrăgostit.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Astăzi este posibil să ai idei originale la o problemă locativă sau care ține de relațiile cu alți membri ai familiei, cu care ai avut dispute sau neînțelegeri. În această situație te va ajuta trigonul dintre Mercur, planeta comunicării, din zodia Fecioarei, cu Uranus, planeta surprizelor, din casa vieții de familie. Ai capacitatea de a găsi soluții originale.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur, planeta comunicării se află în sectorul relațiilor și astăzi intră într-un aspect armonios cu Uranus, planeta surprizelor, din casa comunicării. Prin urmare, vei reuși să-ți abordezi partenerul și să găsiți soluții la niște chestiuni relaționale. Trigonul care se formează între cele două planete va opera în favoarea ta.

Horoscopul zilei de 16 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!