Horoscop zilnic 12 august. Zodia care trece printr-o schimbare radicală

Horoscop zilnic 12 august. Zodia care trece printr-o schimbare radicală
Horoscop zilnic 12 august

Astăzi are loc Lună Plină în zodia Vărsător, o lunație cu un puternic impact emoțional, dat fiind că se petrece în conjuncție cu Saturn și în careu cu Marte, Uranus și Destinul din Taur. Este o zi tensionată, agitată, frustrantă și plină de limitări, în special pentru zodiile fixe (Taur, Leu, Scorpion și Vărsător). Luna Plină va avea impact jumătate de an de acum înainte și va aduce încheieri bruște de relații, tristețe, dorință de detașare, melancolie, neliniști și dezamăgiri.

Horoscop zilnic 12 august

S-ar putea să ne confruntăm cu stări de anxietate și pesimism, să avem senzația că nu suntem iubiți și apreciați, că nu suntem înțeleși și ascultați. Careurile pe care le formează această lunație vorbesc despre schimbări radicale și neprevăzute.

Ca orice Lună Plină poate aduce încheierea unei etape deschisă în urmă cu jumătate de an, la Luna Nouă din Vărsător din februarie, și culegerea roadelor.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Lună Plină se petrece în sectorul prietenilor și s-ar putea să aducă tensiuni și rupturi în relațiile cu cei apropiați. S-ar putea ca niște planuri făcute să ți se dea peste cap, să se blocheze un proiect de grup și să întâmpine dificultăți în relațiile cu asociații.

Sunt și nativi care culeg roadele unor proiecte demarate în urmă cu jumătate de an, dar și nativi care pot avea parte de răsturnări de situație în plan personal sau profesional.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Lună Plină se petrece chiar în sectorul carierei tale și poate aduce încheierea unui capitol profesional. S-ar putea să ai parte de unele constrângeri din partea superiorilor, să simți că nu poți obține ceea ce îți dorești sau că nu ești lăsat să-ți atingi un obiectiv.

Sunt și nativi care pot pierde o funcție, dar și nativi care pot culege roadele unor demersuri profesionale demarate în luna februarie.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Lună Plină poate aduce obstacole dacă vrei să pleci într-o călătorie în străinătate sau, în alte cazuri, poate fi vorba de o dificultate în a-ți susține teoriile sau în a-ți demonstra punctul de vedere.

S-ar putea ca această lunație să vină cu experiențe care să te forțeze să înveți niște lecții de viață, să-ți schimbi niște principii și chiar să rupi o ancoră care nu te lasă să evoluezi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Lună Plină poate aduce unele blocaje în obținerea unui credit, amânări ale unor încasări, dificultăți în returnarea unei datorii și fel și fel de neplăceri de natură financiară. S-ar putea să culegi roadele unor investiții făcute în urmă cu jumătate de an, însă acestea să nu-ți fie deloc pe plac.

Nu este exclus să ai parte de unele pierderi neașteptate. În cazul unor nativi, partenerul este cel care poate avea probleme financiare. Cum Luna este guvernatoarea ta, ține cont că este o zi destul de apăsătoare, iar starea de anxietate și pesimismul pot atinge cote alarmante.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Lună Plină se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să ai parte de conflicte și blocaje în interacțiunea cu partenerul de viață. Nu este exclus ca în unele cupluri se apară rupturi bruște, despărțiri și chiar discuții despre divorț.

Cei mai afectați sunt nativii care sunt născuți în a doua parte a zodiei. Nici din punct de vedere profesional nu este mai blândă această lunație, ci mai degrabă vine cu încheierea unor contracte și colaborări. Sunt și nativi care pot culege roadele unor asocieri demarate în urmă cu jumătate de an.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Încearcă să ai mai multă grijă la sănătate pentru că Lună Plină se petrece în acest sector și poate aduce limitări fizice, probleme cardiovasculare, blocaje în desfășurarea sarcinilor cotidiene. Pe de altă parte, la locul de muncă va fi vorba de foarte mult stres, tensiuni cu colegii și nu este exclus că unii nativi să-și dea demisia.

Ai nevoie să-ți schimbi radical stilul de viață și modul în care te raportezi la muncă. Pe de altă parte, unii nativi pot culege roadele unui proiect profesional pe care l-au început în urmă cu jumătate de an.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Lună Plină se petrece chiar în sectorul iubirii tale și poate aduce unele blocaje sentimentale și o stare afectivă mai proastă. S-ar putea ca o poveste de iubire aflată la început să se încheie.

Dacă ai o relație de lungă durată, poți trăi cu senzația că partenerul nu te mai iubește și nu te mai apreciază și de aici poți da naștere conflictelor.

Nativii care sunt părinți pot avea probleme cu copiii și le va fi dificil să se înțeleagă cu aceștia. Pe de altă parte, sunt și nativi care pot culege roadele unui proiect creativ demarat în urma cu jumătate de an.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Lună Plină poate aduce tensiuni și neînțelegeri în familie și chiar blocaje legate de obținerea unor bunuri patrimoniale.

S-ar putea ca unii nativi să aibă probleme cu casa sau o mutare să le strice complet starea de spirit. Oricum, legat de locuință și familie, te poți aștepta la evenimente neprevazute. Din punct de vedere emoțional, este o etapă mai apăsătoare și anxioasă.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Lună Plină poate aduce blocaje în comunicare și frustrări din cauza faptului că nu îți poți susține ideile sau nu îți sunt ascultate părerile.

Totodată, poate aduce întârzieri legate de acte, amânarea unei delegații sau deplasări și negocieri deloc favorabile. Sunt și nativi care culeg roadele unor negocieri pe care le-au avut în urmă cu jumătate de an. Ai mai multă grijă la drumurile pe care le faci și nu neglija odihna.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Lună Plină se petrece chiar în sectorul banilor și în conjuncție cu Saturn, guvernatorul tău, prin urmare te poți aștepta la blocaje de ordin financiar, la întârzierea unor plăți, dar și la cheltuieli neprevăzute. Unii nativi s-ar putea chiar să piardă o sursă de venit sau, la polul opus, să culeagă roadele unor demersuri financiare pe care le au făcut în urmă cu jumătate de an.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Lună Plină se petrece chiar în zodia ta, prin urmare te poți aștepta la o stare emoțională mai apăsătoare, anxioasă și la evenimente neprevăzute în plan personal, chiar și relațional. Poți avea parte de unele blocaje care te obligă la reconsiderarea unei situații de viață.

Că orice Lună Plină va încheia un capitol în viața ta. Vei culege roadele a ceea ce ai plantat în urmă cu șase luni, când s-a petrecut Luna Nouă din zodia ta. Impactul acestei lunații îl vor simți cu precădere nativii care sunt născuți în a doua jumătate a zodiei.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Această Lună Plină poate veni cu frământări, gânduri, amintiri, o stare interioară mai proastă și chiar insomnii și dureri de cap. Este o perioadă în care introspecția te va ajuta să te detașezi de trecut, să ierți, mai ales că este foarte posibil să apară o criză personală și să simți nevoia să te izolezi.

Ai mai multă grijă la sănătate, odihnește-te corespunzător și caută să te îndepărtezi de factorii de stres și să faci pace cu tine.

Horoscopul zilei de 12 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!