Cele mai retrase zodii din horoscop. Nativii care stau cât mai departe de oameni

Cele mai retrase zodii din horoscop. Nativii care stau cât mai departe de oameni
Cele mai retrase zodii

Dintre toți cei 12 nativi ai horoscopului european, există cinci reprezentanți ai zodiacului care preferă să observe mai mult decât să participe la anumite acțiuni sociale. Sunt calmi, liniștiți, introvertiți și retrași. Sunt genul de oameni care mai bine te-ar asculta decât să îți vorbească. Verifică dacă te numeri printre cei de mai jos.

Top 5 cele mai retrase zodii din horoscopul european

Rac

Nativii din zodia Rac sunt introvertiți, calmi și răbdători. Ei preferă să asculte decât să vorbească. Te analizează din cap până în picioare, înainte de a vedea dacă meriți sau nu să îți acorde ceva din timpul lor prețios.

Reprezentanții acestei zodii de apă sunt dezorganizați și delăsători, atunci când nu se simt în stare de nimic. Se pot cufunda ușor în depresie, dacă nu găsesc anumite lucruri sau activități care să le distragă atenția și să le ocupe timpul.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt renumiți drept perfecționiștii horoscopului european. Sunt meticuloși, ușor exagerați, paranoici și foarte reci, atunci când se simt nedreptățiți. Cel din zodia Fecioară nu stă mult la discuții și nu este genul de persoană care să-și facă prieteni cu ușurință. Este calculat și ambițios.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion sunt firi sceptice și extrem de precaute, atunci când vine vorba de alegerea prietenilor și a partenerului de viață. E genul de om care se gândește de 10 ori înainte de a spune un lucru, pentru că nu are încredere în nimeni.

Este introvertit până la extrem și are mereu impresia că te apropii de el pentru a căuta anumite beneficii. Această zodie are dificultăți în a se deschide față de cei din jurul lor.

Vărsător

Cel mai pretențios dintre toți reprezentanții horoscopului european, nativul din zodia Vărsător este meticulos, orgolios, introvertit și greu de mulțumit.

Este genul de om care preferă să tacă și să facă. Poate deveni aproape invizibil și poate trece neobservat, atunci când îi convine acest lucru. Inteligent și precaut, nativul Vărsător te testează, fără să îți dai seama, înainte de a deveni prieten cu tine.

Pești

Romanticii incurabili ai horoscopului european sunt, desigur, introvertiți și liniștiți. Nativii din zodia Pești nu vor să fie în centrul atenției. Trăiesc în propria lor bulă și au un cerc restrâns de persoane apropiate.

De asemenea, acești nativi nu au încredere în străini și preferă să-și ia toate măsurile de precauție înainte de a-i încredința cuiva vreun secret.