28 mai 2020 | 19:41

Horoscop vineri, 29 mai 2020. O zodie se lovește de greșelile din trecut

Știri generale
Horoscop vineri, 29 mai 2020. O zodie se lovește de greșelile din trecut
Horoscop vineri, 29 mai 2020. O zodie se lovește de greșelile din trecut

Horoscopul zilnic de vineri, 29 mai 2020, aduce vești pentru fiecare zodie. Astfel, balanțele vor primi vești bune de la rudele aflate în străinătate și scapă de mai multe griji. Ce se întâmplă cu zodiile mâine.

Horoscop 29 mai 2020 Berbec

Berbecii fac apel la unitate în propria familie, mai ales după ce se confruntă cu tot soiul de reproșuri și ei sunt prinși la mijloc.

Horoscop 29 mai 2020 Taur

Taurii au parte de momente fericite și de relaxare alături de cei dragi. Sunt foarte binedispuși și o merită din plin, având în vedere că au avut o perioadă grea.

Horoscop 29 mai 2020 Gemeni

Gemenii au parte de o trezire la realitate și vor conștientiza că pentru a fi fericiți au nevoie de puține lucruri în viața lor. Au, așadar, parte de o zi excelentă.

Horoscop 29 mai 2020 Rac

Racii petrec timp prețios alături de persoana iubită și vor avea parte de momente de neuitat. În sfârșit, se vor simți extrem de răsfățați și iubiți.

Horoscop 29 mai 2020 Leu

Leii se lovesc de anumite greșeli din trecut și sunt acum dispuși să facă anumite schimbări pe care le-au tot amânat de-a lungul vreme. Începe o nouă viață pentru ei.

Horoscop 29 mai 2020 Fecioară

Fecioarele își fac tot soiul de planuri, dar au probleme cu gestionarea resurselor financiare. Astfel, nativii se gândesc foarte serios la anumite alternative din care să mai iasă un ban plus.

Horoscop 29 mai 2020 Balanță

Balanțele vor primi vești bune de la prietenii ori de la rudele plecate peste mări și țări, iar astfel sunt încurajate să facă un pas important în viața lor.

Horoscop 29 mai 2020 Scorpion

Zi grea pentru Scorpioni. Au parte de discuții aprinse la locul de muncă, motiv pentru care se tot simt neînțeleși. Trebuie să aibă răbdare, adevărul va ieși la lumină.

Horoscop 29 mai 2020 Săgetător

Săgetătorii descoperă lucruri nebănuite despre anumite persoane față de care aveau toată stima! Acum, lumea lor e dată peste cap și nu mai știu ce să creadă.

Horoscop 29 mai 2020 Capricorn

Capricornii devin mult mai responsabili și mai atenți cu mediul în care trăiesc, ba chiar fac și achiziții utile pentru propriul lor cămin.

Horoscop 29 mai 2020 Vărsător

Vărsătorii sunt puși în situații destul de complicate chiar de către persoanele din familie și trebuie să dea dovadă de sinceritate. Vor avea parte de o zi ca un examen de psihologie.

Horoscop 29 mai 2020 Pești

Peștii vor face un pas în spate și vor asculta mai mult decât vor vorbi. Trebuie să admită că nu le știu pe toate și că este bine să fie și modești.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Guvernul schimbă Codul Fiscal. Reguli noi la plata impozitului pe anumite clădiri
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro