24 iul. 2020 | 15:00

Horoscop sâmbătă, 25 iulie. Vești bune în dragoste pentru o zodie

Știri generale
Horoscop sâmbătă, 25 iulie. Vești bune în dragoste pentru o zodie
Horoscop dragoste 25 iulie

Astrele prezintă din nou noile vești pentru fiecare zodie a horoscopului. Ce vești în dragoste îi așteaptă pe nativii zodiacului? Cine va fi dezamăgit și cine urmează să-și întâlnească iubirea vieții?

Horosocp pentru sâmbătă, 25 iulie. Vești despre dragoste

Horoscop dragoste 25 iulie

Horoscop dragoste 25 iulie

Berbec – Berbecii au parte de o zi încărcată și plină cu de toate. Cu toate astea, nativii nu se sperie rapid de probleme și încearcă să rezolve imediat ceea ce le stă în cale. Ai o perioadă în care te concentrezi pe detalii.

Taur – Taurii primesc o veste bună! Nativii aceștia au parte de surprize plăcute în special pe plan profesional. E cel mai probabil ca aceștia să primească o promovare sau un nou loc de muncă.

Gemeni – Gemenii trec printr-o serie de transformări, iar sfatul astrologilor este să renunțe la vechile țeluri și să se axeze pe unele noi.

Rac – Racii urmează să-și întâlnească dragostea și experimentează emoții superbe și numai bune pentru începerea unei relații.

Leu – Leii trec printr-o perioadă plină de schimbări. Aceștia simt nevoia să facă ceva transformări în privința vieții personale, iar pentru asta vor umba puțin la stilul de viață și la comportament.

Fecioară – Fecioarele se trezesc în minte cu o idee care le va preocupa toată ziua. Mintea ta a rămas blocată la aceea, lucru care înseamnă că e ceva important. Fă ceva în privința asta!

Balanță – Programul balanțelor este unul foarte încărcat, motiv pentru care le trebuie urgent o zi liberă în care să se relaxeze și să se detașeze de tot.

Scorpion – Scorpionii se axează pe viața lor socială. Trebuie să fii cu ochii în patru, pentru că o persoană încearcă să-ți transmită un mesaj în care să te avertizeze de ceva.

Săgetător – Nativii zodiei acesteia sunt veșnic pozitivi, ceea ce se va observa prin tot ce vor face. Priviți cu încredere lucrurile și nici nu vă depărtați de realitate.

Capricorn – Sfatul astrologilor este să fiți mai maleabili. Dacă sunteți categorici nu veți obține foarte multe de la viață. Sunteți deseori catalogați greșit.

Vărsător – Vărsătorii dau dovadă de multă emotivitate în această perioadă în special. Semnul acesta a intrat în sfera dragostei, așa că ești pregătit să îți întâlnești marea iubire.

Pești – Peștii muncesc din greu pentru a obține ceea ce-și doresc. Astrele prevăd o perioadă prosperă în sfera afacerilor. Va veni curând momentul să te relaxezi și să aduni roadele.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro