Horoscop august 2020. Zodia care se va îndrăgosti nebunește

Horoscop august 2020. Zodia care se va îndrăgosti nebunește

August vine cu emoții, experiențe noi și cu povești de dragoste. Va fi luna iubirii pentru o zodie pe care Cupidon o va „lovi“ din plin și care se va îndrăgosti lulea. Alți nativi vor avea satisfacții pe plan financiar și vor avea parte de câștiguri la care nici măcar nu au sperat.

Horoscop, luna august, 2020

Berbec

Pentru Berbeci, luna august vine cu bătăi de cap căci nu reușesc să obțină un echilibru între viața personală și profesională. Din acest motiv ar putea apărea chiar unele tensiuni la locul de muncă, lucru ce îi va face să aiba fluctuații de productivitate în această lună.

Taur

În prima parte a lunii ce se apropie cu pași repezi, taurii ar putea avea parte de conflicte: acasă, la locul de muncă sau chiar în cercul de apropiați. De parcă asta nu ar fi fost de ajus, acești nativi vor întâmpina ceva probleme privind lucrurile pe care și-au propus să le facă. Pare că astrele ar vrea, pur și simplu, să le pună bețe-n roate.

Gemeni

Acestor nativi le place la nebunie să comunice și să fie, în general, în legătură cu cei din jur. Însă, luna august îi va surprinde chiar și pe ei. Ar putea apărea o oportunitate de nerefuzat, din care ar avea multe de câștigat. Ce e de făcut? Un singur cuvânt: implicare!

Rac

Cuvântul care ar putea descrie starea Racilor în luna august este nostalgie. Aceștia vor dori să vadă, din nou, locuri dragi și să povestească despre oameni și amintiri de suflet. Atenție, totuși, căci în relația cu partenerul sau la muncă ar putea apărea unele tensiuni.

Zodia care se va îndrăgosti nebunește

Leu

Leii au planuri mari pentru luna august. Nativii singuri s-ar putea îndrăgosti lulea, iar cei care sunt deja într-o relație ar putea petrece momente de neuitat alături de parteneri. Luna care vine se anunță una plină de iubire și de distracție, dar și una a cheltuielilor considerabile.

Fecioară

În luna august, Fecioarele vor fi de-a dreptul geniale. Ideile vor curge pe bandă rulantă. Vor face atâtea planuri și vor găsi atâtea soluți încât ar putea ajunge la epuizare fizică și psihică. Astrele vă recomandă să vă acordați ceva timp și să vă relaxați.

Balanță

Se anunță o lună excelentă pentru acești nativi! August va fi despre prieteni și distracție cât cuprinde. Balanțele se vor simți în largul lor și s-ar putea chiar îndrăgosti, ori ar putea trece la următoarea etapă a relației lor amoroase.

Scorpion

Luna august vine cu nervi întinși la maximum pentru acești nativi. Pot apărea probleme la locul de muncă, precum și defecțiuni ale unor lucruri necesare bunăstării lor: un telefon mobil sau un laptop, spre exemplu.

Săgetător

Săgetătorii vor fi „pe val“ în luna august. Vor obține foarte ușor ceea ce își doresc, indiferent despre ce este vorba. Se anunță și o vacanță cu liniște și distracție, alături de oameni apropiați, dar și câștiguri neașteptate.

Capricorn

Din păcate, pentru Capricorni luna august vine cu una sau mai multe dezamăgiri. Este posibil ca persoana de la care aveați așteptări să nu se ridice la nivelul acestora. Astrele vă recomandă să nu încercați să forțați rezolvarea problemelor.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să facă un compromis în luna care vine, pentru binele relației lor amoroase. Ei se vor vedea în situația de a fi nevoiți să sacrifice puțin din independența pe care o prețuiesc atât de mult. Dacă aleg să facă asta, pentru acești nativi se anunță momente memorabile.

Pești 

În luna august, Peștii s-ar putea simți triști și singuri. Salvarea va veni de la persoanele dragi și vor descoperi, în cele din urmă, că de fapt nu sunt așa cum credeau, ba chiar primesc sprijin și susținere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI