Horoscop, vineri, 24 iulie 2020. Zi specială pentru Gemeni. Ce se anunță pentru celelalte zodii

Horoscop, vineri, 24 iulie 2020. Zi specială pentru Gemeni. Ce se anunță pentru celelalte zodii
Horoscop, vineri, 24 iulie 2020. Zi specială pentru Gemeni. Ce se anunță pentru celelalte zodii

Semnele de Pământ și Apă sunt favoritele Zodiacului vineri, 24 iulie 2020. Mercur în Rac formează un sextil armonios cu Uranus din Taur, ceea ce înseamnă că interacțiunile dintre zodiile de Apă și cele de Pământ pot conduce la idei inovatoare. Cele două tipuri de zodii au parte de succese atât împreună, cât și separat. De asemenea, Luna intră în Fecioară de unde trasează două aspecte favorabile.

Horoscop, vineri, 24 iulie 2020

Berbec

Aveți șansa de a cunoaște o persoană specială la un eveniment la care nu v-ați fi dorit cu ardoare să participați. Conexiunea dintre voi va fi instantă. Se poate naște o legătură de prietenie ce ar putea dura o viață.

Taur

Vă pregătiți de vacanță și aveți în plan să profitați la maximum de zilele libere, căci în ultima perioadă stresul a pus stăpânire asupra organismului vostru.

Gemeni

Se anunță o zi cu adevărat specială. Înțelegeți care este scopul în viață voastră și cu ce trebuie să vă ocupați timpul. Nu vă mai rămâne decât să luptați pentru a obține succesul.

Rac

Nu te ambala și nu-ți pierde pe drum principiile pentru a avea poziția mult visată. Fii subtil și fă-ți treaba așa cum o făceai până acum și te vei diferenția de restul grupului.

Leu

În curând vei fi pus în situația de a-ți testa simțul de detectiv. Ai încredere în intuiția ta.

Fecioară

Chiar dacă ești presat de timp, nu te grăbi și, mai ales, nu uita de detalii. Cel mai bine ar fi să te organizezi și să-ți faci timp și pentru puțină relaxare.

Balanță

Astăzi ai parte de tot felul de ambuteiaje: un claxon nelalocul lui în trafic, o întâlnire anulată, un plan schimbat, vreme nu tocmai pe placul tău. Ziua pare un test pe care îl vei duce la final dacă acționezi cu calm.

Scorpion

Excelați la interacțiunea cu oamenii, lucru care va fi util zilele acestea, dar dacă decideți să ajutați oamenii să aibă o conversație civilizată, încercați să nu controlați cum acționează. Oferiți libertate!

Săgetător

Ceva nu iese precum ai plănuit, lucru care te face să dai înapoi. Analizează situația și încearcă să vezi unde s-a erodat.

Capricon

Vreți să vă atingeți toate obiectivele pe care vi le-ați propus, dar pentru asta e nevoie de mult efort, însă rezultatul merită. Vă trebuie mai mult curaj și mai puțină modestie.

Vărsător

Este momentul perfect de a-ți face planuri de vacanță. Încearcă să acorzi mai multă atenție propriei persoane și propriilor doleanțe. Seara aduce emoții puternice: primești vești de la o persoană dragă ție.

Pești

Ești în mijlocul atenției, lucru care nu te bucură deloc, dar în care te pui singuri. Mânuiești toate discuțiile din jur și rezolvi toate atribuțiile cu ușurință, drept urmare, riști să fii privit cu invidie de colegi. Continuă, totuși, să iei inițiativa. Ai face bine să acționezi similar și în ceea ce privește iubirea, căci acest sector l-ai lăsat ”descoperit” prea multă vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI