Horoscop până la 1 octombrie cu Cristina Demetrescu. Zodia care trebuie să facă schimbări mari pe toate planurile

Horoscop până la 1 octombrie cu Cristina Demetrescu. Zodia care trebuie să facă schimbări mari pe toate planurile
Horoscop Cristina Demetrescu: ce vor face zodiile până pe 1 octombrie?

Cristina Demetrescu vine cu noi detalii pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Specialistul a prezentat de curând previziunile astrale pentru sfârșitul lunii septembrie. Expertul a subliniat că această parte se află tot sub influența Mercur retrograd. „Venus îl va ajuta însă pe Mercur retrograd să repare ceea ce probabil nu a fost făcut bine și se întoarce exact pe gradele pe care era între 21 și 25 august”, a explicat ea în cadrul unei emisiunei TV.

Horoscop până la 1 octombrie: Cristina Demetrescu, detalii despre zodii

Berbec: este o perioadă urâtă și lungă pentru ei. Totul depinde de ei dacă vor să își schimbe viața și să aibă parte de mai multe clipe frumoase.

Taur: există o presiune colectivă simțită de ei. Cel mai bine ar fi să deblocheze anumite lucruri și să nu țină cu dinții de ideile fixe pentru că se poate să își facă rău.

Gemeni: au avut momente total haotice până în momentul de față. Lucrurile acestea se duc pe o direcție mult mai bună acum. Pare că și-au găsit un echilibru și o inspirație în anumiți oameni.

Rac: este o perioadă bună pentru ei. Cel mai bine este să comunice ca să nu aibă probleme de niciun fel. Se poate să îi aștepte de undeva o perspectivă mai bună.

Leu: se poate să plece departe într-o misiune diplomatică și să convingă să acționeze asupra unor probleme. Simt nevoie să dea din puterea lor unor oameni mai slabi.

Fecioară: este o perioadă plină de nervi și de oboseală. Muncești până târziu și faci chiar și proiecte în plus pentru alții. Vrei să câștigi mulți bani.

Balanță: trebuie să fie mai hotărâte în multe privințe în această perioadă pentru că vor avea parte de pierderi imense dacă nu vor face asta.

Scorpion: are parte de presiune în această perioadă. Există o criză de timp. Cel mai bine este să plece în concediu în curând sau să amâne să se mai implice în proiecte.

Săgetător: intră în dialoguri mai delicate decât se așteptau. Caută energie să îi ajute pe alții și uită de ei.

Capricorn: caută să facă multe cursuri și să aibă diplome nenumărate la portofoliu. Vor să facă schimbări uriașe în viața lor.

Vărsător: au un ideal în privința bugetului pe care îl au, dar niciodată nu pare de ajuns.

Pești: sunt prinși într-un carusel de emoții și simt că nu găsesc nicio scăpare pe nicăieri. Doar ei știu cum să se regleze.