Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022. Zodia care are parte de mari dezamăgiri zilele acestea, nimic nu îi merge bine

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022. Zodia care are parte de mari dezamăgiri zilele acestea, nimic nu îi merge bine
Vezi care este zodia care are parte de mari dezamăgiri zilele acestea

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022. Astrele ne spun că Jupiter se află în tensiune la începutul săptămânii. Cu alte cuvinte, sunteți plin de încredere și vă imaginați că lucrurile sunt mai ușoare decât sunt în realitate. Aveți grijă să nu faceți promisiuni neglijente, pentru că ați putea să le regretați amarnic mai târziu. Cum Jupiter formează o opoziție cu Mercur, vei observa influența sa mai ales la locul de muncă și cu banii, pentru că Mercur este planeta afacerilor. Pentru această săptămână, aflăm care este zodia care are parte de mari dezamăgiri zilele acestea. Se pare că nimic nu îi merge bine.

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022

Nu te lăsa orbit de aparențe, ești vulnerabil la publicitatea bine pusă la punct și la promisiunile nerealiste. Argumentele pe care le aduce interlocutorul tău sunt cu adevărat logice?

Este mai bine să verifici temeinic tot ce ți se oferă înainte de a lua o decizie. Atunci sunteți în siguranță.

În această săptămână, trigonul Venus-Uranus îți aduce multe puncte de simpatie. Lejer, ușor și minunat de lipsit de griji, iar asta vă oferă întotdeauna idei noi, o manieră fermecătoare și un enorm joc de cuvinte.

Unii oameni descoperă acum animatorul din ei înșiși. În orice caz, este clar că în tot ceea ce faceți, se recunoaște propriul dvs. scris inconfundabil.

Și despre asta este vorba, să vă subliniați propria individualitate în loc să vă adaptați la curentul principal. Chiar și atunci când trebuie clarificate probleme serioase.

Vă este ușor, pentru că aveți zâmbetul pe buze și le transmiteți celorlalți acest sentiment. Celibatarii atrag cu adevărat flirturile cu felul lor de a fi dezinvolt.

Dar aici este vorba mai degrabă de a vă trăi setea de aventură. Este puțin probabil ca din asta să se dezvolte relații permanente.

Vineri, combinația Soare-Mercur ne face să fim total concentrați

Mai aveți sarcini deschise care trebuie finalizate în această săptămână? Te vei descurca, pentru că conjuncția Soare-Mercur te va sprijini în mod optim vineri.

Îți conferă o putere mentală puternică și o bună capacitate de concentrare. Îți este mai ușor să blochezi toate distragerile și să-ți concentrezi atenția asupra a ceea ce este important.

Cu toate acestea, se reacționează alergic la critici, chiar dacă acestea sunt constructive. Acest lucru se datorează faptului că o referiți direct la dvs. și simțiți că sunteți respins.

Dar acest lucru nu face decât să vă îngreuneze inutil viața. Învățarea constă în dezvoltarea unei mai mari toleranțe față de propriile greșeli. Dacă vă iertați pentru ele, veți fi mult mai relaxat la început de weekend.

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Pe parcursul întregii săptămâni, fiecare conversație va fi plină de energie și entuziasm. Dacă te-ai gândit să nu vorbești cu străinii, acum este momentul să uiți acest lucru și să îți exprimi caracterul mai sociabil.

Fiecare contact pe care îl vei avea cu persoane noi va fi fascinant. Nu etichetați fiecare persoană nouă pe care o întâlniți.

Acest lucru v-ar putea împiedica să vedeți cum se dezvăluie adevăratul lor caracter pe parcursul mai multor situații. Săptămâna aceasta, nevoia ta de schimbare te va îndemna să îți faci noi planuri.

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022 Taur/ Ascendent Taur

Instinctul tău prevalează și apare tendința de căutare internă. Asigurați-vă că acordați mai multă atenție semnelor pe care le dau oamenii, cum ar fi limbajul trupului, decât cuvintelor lor propriu-zise.

Dacă simțiți că ceva nu merge bine, ar fi bine să cercetați acest lucru, pentru a nu vă mai simți tulburat. Inspirația și creativitatea din această perioadă vă vor ajuta în căutările dumneavoastră.

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Se spune că primești ceea ce meriți și că ai dat multă energie pozitivă prietenilor tăi și cercurilor tale sociale, în general. Acum, este momentul să primești acceptarea și dragostea lor.

Vei fi invitat la evenimente și întâlniri, așa că nici nu te gândi să stai acasă. Totul se va întâmpla acolo, iar acest lucru ar putea afecta pozitiv viața ta amoroasă.

Spre sfârșitul săptămânii, vei simți nevoia să te retragi puțin, reducând contactele sociale și distingând prietenii adevărați de cei care vor doar să facă gașcă.

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022 Rac/ Ascendent Rac

Săptămâna aceasta va da un impuls puternic carierei tale și îți va permite să îți faci contacte care se vor dovedi foarte importante pentru viitorul tău. Rețeaua ta este mare, iar fiecare întâlnire pe care o vei avea îți va oferi șansa de a o lărgi și mai mult.

Îți vei arăta fața ta mai umană prin participarea la evenimente caritabile; acestea te vor ajuta să-ți împlinești nevoia inerentă de a avea grijă și de a-ți sprijini semenii.

După mijlocul săptămânii, asigură-te că îți păstrezi cumpătul și că îți controlezi comportamentul. Tensiunile vor apărea foarte ușor dacă nu le țineți în lesă.

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022 Leu/ Ascendent Leu

Săptămâna aceasta îți va aduce ritmuri nebănuite și nu vei putea rămâne inactiv. Construiește-ți un program și asigură-te că îți acoperi toate obligațiile. O bună planificare va aduce un rezultat optim.

Va trebui să ai grijă la excesul de spontaneitate, care te-ar putea duce la angajamente. Va trebui apoi să scăpați de ele folosind o scuză bună.

Veți avea atât de multă energie încât veți ajunge să vă implicați în activități care vă vor testa limitele.

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Aceasta va fi o săptămână minunată pentru tine. Planetele favorizează mai multe domenii din viața ta. Evoluțiile vă vor face fericiți și vă vor da imboldul de a acționa și de a vă pune planurile în mișcare.

Contactele sociale se vor dovedi foarte utile și vă veți face viața de zi cu zi mai plăcută și mai puțin apăsătoare.

Vei avea noroc în viața profesională și personală, dar și în domeniul financiar, unde problemele restante sunt pe cale să se rezolve în cel mai bun mod posibil.

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Săptămâna aceasta îți va oferi șansa de a corecta greșeli sau omisiuni din trecut. Profitați la maximum de aceste zile, atât în viața profesională, cât și în cea personală.

Cunoștințele tale sociale vor fi supuse unei analize amănunțite și vei reuși să le deosebești pe cele care merită păstrate și pe cele care ar putea fi dăunătoare pentru tine.

Adună-ți forțele și pregătește-te pentru evoluțiile care vor urma. Lucrurile vor deveni mai clare și multe probleme vor fi rezolvate.

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Este timpul să vă ridicați de pe canapea și să deveniți mai activi. Poți acționa în beneficiul sănătății tale fizice sau al echilibrului tău emoțional. A sosit momentul să găsești un sport care să te facă să te distrezi și să faci mișcare corect.

Spiritualitatea este o parte foarte importantă din tine, așa că yoga ar putea fi ideală. De asemenea, îți poți planifica viitoarele bătălii și poți găsi armele care te vor ajuta să îți îndeplinești cele mai profunde vise.

Nu ezitați să luați decizii importante. Energia ta îți va da puterea de a face niște pași importanți.

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Fiecare perspectivă este larg deschisă în fața ta. Sunteți pe cale să faceți alegeri și planuri care vă vor ajuta să trăiți totul la maximum. Nu sunteți o persoană moderată sau mediocră.

Propunerile tale vor fi larg acceptate și lăudate de persoanele care ar putea să îți determine viitorul. Nu este un moment pentru a fi arogant sau ingrat.

Primiți favoarea planetelor cu optimism și umilință. Lasă-ți temperamentul să-ți ghideze acțiunile.

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Săptămâna aceasta îți vei împărți energia între finanțe și viața profesională. Va trebui să vă acoperiți cheltuielile și, în același timp, să vă confruntați cu obligații și responsabilități sporite la locul de muncă.

Această situație va duce la un program de lucru extrem de obositor. Viața ta personală și socială va fi antidotul acestei situații. Veți reuși să depășiți obstacolele, în ciuda epuizării.

Spre sfârșitul săptămânii, bucurați-vă de compania prietenilor și uitați de griji.

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Pregătiți-vă pentru o întinerire, grație influențelor pozitive ale universului. Terminați cu problemele pendinte din trecut și deschideți ușa către schimbare și progres.

Vedeți și dumneavoastră că prezentul nu mai are nimic de oferit, așa cum evoluează. Așadar, nevoia de schimbare este urgentă și ea va începe din interiorul tău.

Spre sfârșitul săptămânii, vei putea să-ți promovezi planurile, deoarece comunicarea va fi favorizată. Nu lăsa nimic să te oprească.

Horoscop săptămânal 19-25 septembrie 2022 Pești/ Ascendent Pești

Situația financiară pare să fie în centrul interesului tău toată săptămâna. Discuțiile pe care le vei avea cu persoanele potrivite te vor ajuta să evaluezi propunerile legate de dobândirea de venituri nete.

Poți explora alternative cerând informații chiar și de la profesioniști calificați. Mai poți căuta un nou loc de muncă, acum că te ajută conjunctura planetară.

Joi, vei simți nevoia să evadezi din toate acestea și să-ți cauți echilibrul în natură. Așadar, nu ezitați să organizați o mică excursie sau o scurtă călătorie cu cei dragi.

Urmăriți Playtech.ro și pe