Horoscop zilnic joi, 21 septembrie 2022. Zodia care are parte de multă iubire

Horoscop zilnic joi, 21 septembrie 2022. Zodia care are parte de multă iubire
Horoscop zilnic 21 septembrie. Ce spun astrele despre evoluția relației, carierei și a situației tale financiare.

Horoscop zilnic 21 septembrie. Astăzi nu avem pe cer un aspect important între planete, însă Luna va traversa zodia Leu și ne va stimula să ne bucurăm mai mult de viață, să căutăm atenție și să strălucim. Trebuie să avem grijă la tendința de a dramatiza, de a deveni prea teatrali sau prea egoiști. Relațiile romantice și activitățile artistice și creative sunt încurajate pe durata acestui tranzit.

Horoscop zilnic 21 septembrie

Horoscop zilnic 21 septembrie. Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna îți tranzitează sectorul iubirii și îți va imprima un mare nevoie de afecțiune. Vei trăi la intensitate maximă momente romantice alături de partener, iar dacă ești singur, te poți aștepta la o invitație în oraș din partea unei persoane care te atrage. Pe de altă parte, este o zi bună pentru creativitate și pentru etalarea talentelor personale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna va traversa sectorul casei și al familiei și nu va fi un tranzit foarte prietenos pentru tine. S-ar putea să ai parte de conflicte cu cei dragi, să intri în dispute pe teme patrimoniale, legate de bani comuni sau, pur și simplu, să vă poziționați în contradictoriu din cauza viziunilor diferite.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tranzitul Lunii prin sectorul comunicării te poate face încăpățânat în susținerea unui punct de vedere și poate aduce dialoguri conflictuale cu cei din jur. Cu cât vei încerca mai mult să-i convingi pe ceilalți că ai dreptate, cu atât mai mult vei fi ignorat sau dat la o parte. Încearcă să asculți și ceea ce au ceilalți de spus.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna, din ipostaza de guvernatoare a ta, îți aduce foarte multă creativitate în timpul acestui tranzit care, deși este scurt, este plăcut. Ține totuși cont că te poate face mai sensibil și mai dramatic decât de obicei. Pe de altă parte, te poți aștepta la discuții legate de bani, salariu, investiții și cheltuieli.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Te bucuri de tranzitul Lunii prin zodia ta, aspect care îți aduce o stare de spirit bună, entuziasm, veselie, dar și determinare să obții ceva ce îți dorești de mai multă vreme. Vei reuși să discerni foarte bine emoțiile de rațiune și vei ști să conduci discuțiile sau negocierile în favoarea ta.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Tranzitul Lunii prin zodia Leu te îndeamnă la odihnă și relaxare. Nu este exclus să te simți mai obosit, mai ales dacă la locul de muncă te-ai suprasolicitat. Te bucuri de putere interioară să depășești orice problemă de sănătate, însă ai grijă mai mare la afecțiunile de natură cronică, în special la cele cardiovasculare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi s-ar putea să intri în discuții contradictorii cu prietenii, însă nu va fi vorba de certuri, cât mai degrabă de lămuriri necesare. S-ar putea să fii uimit de abordarea pe care o are o persoană din anturaj față de tine. Pe de altă parte, folosește-te mai mult de creativitate pentru a duce la succes un proiect de grup în care ești implicat.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul carierei tale și te stimulează să te afirmi, să ieși în față și să te faci remarcat de superiori. Dacă zilele acestea nu vei primi laude, starea de spirit nu va fi una bună. Ai mai multă grijă la imaginea ta, la modul în care îți exerciți funcția și fă tot posibilul să ieși basma curată dintr-un context profesional.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tranzitul Lunii prin zodia Leu te stimulează să înveți lucruri noi, să te perfecționezi într-o anumită direcție astfel încât să poți obține mai ușor ceea ce îți dorești, cel mai probabil să ajungi mai ușor la un statut profesional înalt. Vei face față cu brio discuțiilor, dezbaterilor și interviurilor pe care le vei purta.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Se întrevăd discuții neplăcute pe teme financiare, cel mai probabil cu persoane cu care ai de împărțit bani sau bunuri materiale. S-ar putea să fie vorba de partenerul de viață sau de parteneri de afaceri, însă un lucru este sigur. Vei resimți blocaje și rigiditate din partea acestora, cu atât mai mult cu cât la mijloc este vorba de o investiție care vă cheltuie resursele.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna trece prin sectorul relatiilor tale și deși îți stimulează nevoia de interacțiune cu ceilalți, contextul dialogului poate fi unul destul de tensionat și rigid. În cuplu apar tensiuni greu de gestionat, limitări ale partenerului care te frustrează emoțional, iar în relațiile profesionale nu te aștepta să ajungi prea ușor la o înțelegere.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea ca la locul de muncă să apară sarcini suplimentare care să te suprasolicite și să te streseze. Încearcă să nu faci pe atotștiutorul și să întrebi acolo unde ai nelămuriri. Astfel vei rezolva mai repede ce ai de făcut. Tot acest context poate obosi peste măsură nativii care se știu cu probleme cardiovasculare. Încearcă să te odihnești corespunzător cu efortul depus.

Horoscopul zilei de 21 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!