Horoscop Minerva 23-29 mai 2022. Zodia care va avea o săptămână plină de ghinioane

Horoscop Minerva 23-29 mai 2022. Zodia care va avea o săptămână plină de ghinioane
Horoscop Minerva pentru 23-29 mai 2022

Astrologul Minerva a oferit detalii pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Una din zodii urmează să aibă o săptămână plină de ghinion. Lucrurile nu merg așa cum așa cum își doresc, se simt epuizați, planurile lor au fost date peste cap și pare că nu stau bine deloc cu comunicarea mai ales când vine vorba despre cei dragi. Ce se întâmplă pentru fiecare nativ în perioada cuprinsă între 23-29 mai? Iată ce au arătat astrele!

Horoscop Minerva 23-29 mai 2022: ce arată astrele pentru zodii?

Berbec – săptămâna ta începe într-o notă pasională. E momentul să îți pui în aplicare planurile și să te uiți mai bine la sacrificiile pe care trebuie să le faci. Urmează să stai ocupat cam toată ziua.

Taur – e o perioadă perfectă pentru transformare. Ești capabil să vezi toate posibilitățile dacă depui efort și investești în tine. Concentrează-te.

Gemeni – urmează o creștere majoră a încrederii în perioada menționată. Este un moment minunat pentru a încerca să înveți ceva nou.

Rac – este un moment bun pentru a-ți urma pasiunile, chiar dacă ele nu sunt de drum lung. Nu e ideal să călătorești sau să îți începi planurile noi.

Leu – ești foarte responsabil în săptămâna aceasta. Îți asumi noi responsabilități la locul de muncă și îți schimbi obiceiurile. Elimini toate lucrurile care simți că te distrag.

Fecioară – este o perioadă bună pentru a face publică o nouă relație sau pentru un proiect personal. E timpul să-ți actualizezi profilul online și să te afirmi pentru a te recunoaște toată lumea.

Balanță – folosește-ți cuvintele mai ales când vine vorba despre relațiile tale importante. Discută orice îți vine în minte cu partenerul de afaceri sau cu cel cu care ești într-o relație amoroasă.

Scorpion – trebuie să formezi un parteneriat puternic joi. Fii mai deschis cu colectivul tău. Urmează schimbări majore pentru tine în următoarele săptămâni.

Săgetător – este o zi fantastică pentru tine să inviți pe cineva în oraș sau să oficializezi o relație. Trebuie să faci pasul care te aduce mai aproape de iubirea la care visezi.

Capricorn – astrele te ajută să îți exprimi mai bine sentimentele cu ajutorul creativității. Canalizează-ți energia într-un mediu artistic ce te va ajuta enorm.

Vărsător – ești gata să te distrezi și să te exprimi în următoarea perioadă. Ești interesat de diverse medii și genuri.

Pești – ziua de marți este ideală să te manifești pentru că Marte se unește cu Neptun în semnul tău. Ești plin de pasiune acum și te bucuri de noi începuturi.