Horoscop luni, 23 mai. Zodia care poate pierde o sumă uriașă de bani

Horoscop luni, 23 mai. Zodia care poate pierde o sumă uriașă de bani
Horoscopul zilei de luni

Săptămâna începe cu reîntoarcerea lui Mercur în zodia Taur, de această dată în mers retrograd, tranzit care va dura până pe data de 3 iunie, când Mercur își va relua mersul direct. Este o perioadă în care ni se cere mai multă atenție la zona financiară. Trebuie să avem grijă cum ne gestionăm finanțele și să ne reevaluăm modul în care ne câștigăm banii. De asemenea, trebuie să ne reorganizăm bugetul și să facem economii. Este important să conștientizăm ce valoare dăm banilor și cum ne putem eficientiza munca pentru a ne crește veniturile. Cele mai afectate zodii de retrogradarea lui Mercur sunt cele fixe, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Horoscop zilnic 23 mai

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Mercur va retrograda chiar în sectorul tău financiar și îți cere reorganizarea bugetului și refacerea unor strategii prin care îți câștigi banii. Nu este exclus ca unii nativi să piardă o sursă de venit, de aceea este recomandat să pună un ban deoparte. Revizuiește-ți cheltuielile și caută să-ți schimbi atitudinea față de bani.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur se întoarce retrograd în zodia ta și îți cere reevaloarea unor decizii luate de curând și reorganizarea stilului de viață. De asemenea, reevaluează-ți starea de sănătate, planurile personale și modul în care comunici cu cei din jur. S-ar putea să treci într-o etapă de confuzie și să nu vezi lucrurile foarte clar, de aceea nu lua decizii majore.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, în timpul acestei retrogradări poate scoate la suprafata secrete, pe de o parte, iar pe de altă parte, poate reactiva niște afecțiuni cronice sau probleme de sănătate mai vechi. Totodată, îți oferă și intuiție pentru a găsi remediile cele mai potrivite. Nu este exclus ca gândul să-ți fugă deseori la trecut.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Retrogradarea lui Mercur te ajută să vezi cine îți este prieten cu adevărat. S-ar putea să fii dezamăgit de persoane din anturaj, ocazie cu care te poți îndepărta cei cu care nu împărtățești aceleași valori. Reevaluează-ți niște proiecte și reorganizează-ți planurile de viitor. Ai mai multă grijă la persoanele cu care te asociezi.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur va retrograda sectorul carierei tale și îți va cere o reevaluare profesională, atât a responsabilităților, cât și a direcției pe care te afli. Este posibil să apară tensiuni cu superiorii și de preferat ar fi să nu crezi toate promisiunile care ți se fac. Oricât de mare ar fi nevoia unei schimbări profesionale, nu îți da demisia până pe 3 iunie.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur retrograd îți cere să-ți reevaluezi principiile de viață, credințele și să-ți revizuiești niște mentalități din cauza cărora stagnezi. Unii nativi pot relua niște cursuri, în timp ce alți nativi pot rezolva probleme cu legea, cu actele. Nu este o perioadă bună pentru călătorii, mai ales în străinătate.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Nu este exclus ca Mercur retrograd în Taur să scoată la suprafață niște secrete și trădări în cuplu. De asemenea, pot să apară probleme de natură financiară care să ceară reorganizarea bugetului comun. Unii nativi își pot reevalua o relație ascunsă, viața intimă și propria lor raportare la sexualitate. Nu este o perioadă bună pentru investiții.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur se întoarce în mersul său retrograd în sectorul relațiilor tale și îți cere fie revizuirea unor decizii luate vizavi de viața de cuplu, fie reevaluarea relației în care te afli. De asemenea, îți cere să-ți revizuiești modul în care comunici cu cei din jur, în special cu partenerul de viață sau cu cei cu care desfășori activități comune. Nu este o perioadă bună pentru negocieri și semnarea contractelor.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Retrogradarea lui Mercur în zodia Taur reactivează teme legate de sănătate și locul de muncă. Este nevoie să-ți revizuiești stilul de viață, să-ți reorganizezi programul și să îți schimbi modul în care lucrezi, să-ți eficientizezi sarcinile astfel încât să ai mai mult timp liber. O serie de probleme de sănătate pot ieși la suprafață pentru a fi vindecate.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Mercur se reîntoarce în sectorul iubirii tale și îți cere să-ți reevaluezi viața sentimentală sau relația pe care o ai cu copiii. Este nevoie să-ți schimbi modul în care îți exprimi sentimentele, atitudinea pe care o ai față de cei dragi, dar și modul în care îți monetizezi talentele și creativitatea.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Mercur retrograd în sectorul familiei s-ar putea ca niște neînțelegeri mai vechi cu părinții să se reaprindă. Este nevoie să-ți schimbi modul în care comunici cu cei dragi. De asemenea, poți reveni asupra unor decizii legate de casă sau bunuri de patrimoniu. Unii nativi pot reevalua o decizie legată de o mutare sau renovare a casei.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur va retrograda chiar în sectorul comunicării tale, prin urmare te poți aștepta la o perioadă confuză în care mintea ta este neclară și poți face erori de raționament. Ai grijă la problemele cu actele, la deplasări, la ceea ce spui și la ceea ce înțelegi. Nu este o perioadă bună pentru negocieri și nici pentru a lua decizii majore.

Horoscopul zilei de 23 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!