Horoscop sâmbătă, 21 mai. Vești bune pentru zodiile de Foc și de Aer. Tranzitul Soarelui prin Gemeni aduce schimbări majore

Horoscop sâmbătă, 21 mai. Vești bune pentru zodiile de Foc și de Aer. Tranzitul Soarelui prin Gemeni aduce schimbări majore
Vești bune pentru zodiile de Foc și de Aer. Tranzitul Soarelui prin Gemeni aduce schimbări majore

Horoscop 21 mai. Soarele intră astăzi în zodia Gemeni, activând energia acestui semn zodiacal, pe care îl va tranzita până pe 21 iunie. Totodată, va forma conjuncție cu Mercur retrograd încă din prima zi, prin urmare s-ar putea să vedem și să înțelegem lucrurile diferit decât am făcut-o până acum. Asta pentru că ne va stimula la reevaluarea unor idei și situații. Tranzitul Soarelui prin Gemeni ne susține în comunicare, în negocieri și ne stimulează curiozitatea și dorința de a învăța lucruri noi. Cele mai avantajate zodii sunt cele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) și cele de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător).

Horoscop zilnic 21 mai

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop 21 mai Berbec/ Ascendent Berbec

Soarele va lumina sectorul comunicării și deplasărilor, nativule din Berbec. Deocamdată, însă, vei sta mai retras, dat fiind că Marte este încă în zodia Pești și-ți cere odihnă.

Conjuncția pe care o formează cu Mercur retrograd îți cere să-ți reevaluezi niște tipare de gândire și niște decizii luate.

Oricum, până pe 21 iunie, vei simți nevoia să te plimbi mai mult. Să te întâlnești cu prietenii și chiar să înveți lucruri noi. După 3 iunie ai susținere în negocieri și activități comerciale.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop 21 mai Taur/ Ascendent Taur

Soarele părăsește zodia ta și îți va lumina sectorul financiar. Astfel, interesul tău pentru a-ți crește și îmbunătățit veniturile va fi mult mai mare, mai ales că retrogradarea lui Mercur de aici te-a făcut să reanalizezi niște situații financiare.

Zilele acestea evită să faci cheltuieli și investiții majore.

Până pe 21 iunie, Soarele va contribui la recâștigarea stimei de sine și îți va aduce idei ingenioase care, implicit, îți vor aduce confort financiar.

Horoscop zilnicHoroscop 21 mai Gemeni/ Ascendent Gemeni

Te bucuri de intrarea Soarelui în zodia ta, tranzit care îți va aduce energie și îți va crește vitalitatea.

Chiar dacă nu vei simți beneficiile încă de la început, cel puțin starea de oboseală de până acum se va mai diminua.

Îți vei recâștiga puterea și încrederea în propria ta persoană. Zilele acestea, cât va fi conjunct cu Mercur retrograd, profită să-ți reevaluezi stilul de viață și starea de sănătate.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop 21 mai Rac/ Ascendent Rac

Soarele va lumina sectorul trecutului și al subconștientului, prin urmare nevoia de introspecție, de retragere și de reîncărcare a bateriilor va fi mai mare.

Dialogurile tale devin interioare și nu este exclus să-ți revină amintiri sau persoane din trecut în viață.

Conjuncția cu Mercur retrograd poate scoate la suprafață niște probleme mai vechi de sănătate sau îți poate aduce neliniști interioare și insomnii.

Horoscop zilnicHoroscop 21 mai Leu/ Ascendent Leu

Pe tine te avantajează intrarea Soarelui în zodia Gemeni pentru că îți va aduce mai multă poftă de viață mai, mult chef de socializare și-ți va activa viața socială.

Totuși, conjuncția cu Mercur retrograd aduce reevaluarea unor relații de prietenie și revizuirea unor proiecte și planuri de viitor.

Cel mai probabil, până pe 21 iunie, vei intra în noi anturaje și îți vei face noi prieteni.

Horoscop zilnicHoroscop 21 mai Fecioară/ Ascendent Fecioară

Soarele îți va activa sectorul carierei și vei avea ocazia să te pui mai mult în lumină, să te faci remarcat și să te preocupi de imaginea și funcția ta.

Totuși, ține cont că va forma o conjuncție cu Mercur retrograd, aflat și el aici.

Prin urmare, zilele acestea ar trebui să îți reevaluezi situația profesională, responsabilitățile pe care le ai și să îți revizuiești o strategie prin care vrei să-ți atingi un obiectiv înalt.

Horoscop zilnicHoroscop 21 mai Balanță/ Ascendent Balanță

Soarele în Gemeni va face lumină în sectorul credințelor, convingerilor și principiilor tale de viață. Te poate stimula să înveți lucruri noi, să te înscrii la noi cursuri sau să pleci într-o călătorie.

Deocamdată, va forma conjuncție cu Mercur retrograd și acest aspect îți cere să-ți revizuiești niște mentalități și filozofii de viață care te împiedică să faci progrese personale sau profesionale.

Horoscop zilnicHoroscop 21 mai Scorpion/ Ascendent Scorpion

Se aprinde lumina în sectorul financiar, nativule Scorpion, însă este vorba de banii pe care îi deții cu alții, de credite investiții, litigii, partaje și moșteniri.

Aici ai șansa să-ți refaci niște strategii și să-ți reevaluezi niște situații. Până pe 3 iunie evită să intri în noi asocieri, noi colaborări sau să semneze noi contracte.

S-ar putea să iasă la suprafață niște temeri financiare sau niște neîncrederi și nemulțumiri în relația de cuplu.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop 21 mai Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tu ai parte de intrarea Soarelui în sectorul relațiilor și s-ar putea să vezi cu alți ochi conexiunea cu partenerul de viață.

Cum Mercur este retrograd aici și în conjuncție cu Soarele, este nevoie de o reevaluare a modului în care comunici în cuplu.

Pe de altă parte, revizuirea unor contracte profesionale este un subiect de interes al acestor zile. Până pe 21 iunie, ai șanse să-ți îmbunătățești relația de cuplu, iar dacă ești singur, poți să începi o nouă poveste de dragoste.

Horoscop zilnicHoroscop 21 mai Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Soarele în tranzit prin zodia Gemeni, vei observa că ai mai multă energie în îndeplinirea obligațiilor la locul de muncă, iar randamentul tău va crește.

Dat fiind că va forma conjuncție cu Mercur retrograd, este important să-ți reevaluezi programul și modul în care îți desfășori sarcinile.

Ai tendința de a te epuiza. Încearcă să canalizezi energia Soarelui și pentru a-ți îmbunătății stilul de viață și sănătatea.

Horoscop zilnicHoroscop 21 mai Vărsător/ Ascendent Vărsător

Soarele va lumina sectorul vieții sentimentale și al creativității. Se anunță o perioadă romantică, plină de aventuri și distracții.

O nouă poveste de iubire îți poate trezi pofta de viață. În plus, ai creativitate, inspirație și te dedici mai mult hobby-urilor tale.

Ține cont că zilele acestea Soarele va fi în conjuncție cu Mercur retrograd, aspect care îți cere revizuirea modului în care îți exprimi sentimentele față de persoana iubită sau față de copii.

Horoscop zilnicHoroscop 21 mai Pești/ Ascendent Pești

Soarele aprinde lumina în sectorul familiei și al locuinței. Vei avea mai multă energie să te ocupi de treburile casnice și vei simți nevoia să petreci mai mult timp cu familia.

Dat fiind că Soarele va forma o conjuncție cu Mercur retrograd, este posibil ca zilele acestea să se reia teme de discuție legate de renovarea casei sau de bunuri patrimoniale.

Nu este exclus să te confrunți cu unele stări interioare mai apăsătoare care să aibă legătură cu copilăria.

Horoscopul zilei de 21 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!