02 iun. 2020 | 19:18

Horoscop, miercuri, 3 iunie 2020. Zodia cu noroc la bani! Atenție la obstacolele care apar în cale

Utile
Horoscop, miercuri, 3 iunie 2020. Zodia cu noroc la bani! Atenție la obstacolele care apar în cale
Horoscop, miercuri, 3 iunie 2020. Zodia cu noroc la bani

În iunie, Luna în Balanță aderă la un aspect critic de careu cu Mercur din Rac, ceea ce înseamnă că zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn pot fi atrase să lase instinctul să primeze în locul rațiunii. Semnele Taur, Leu, Scorpion și Vărsător resimt unele lipsuri.  Veștile astrologilor pentru miercuri, 3 iunie 2020, aduc în prim-plan norocul pentru un nativ al zodiacului și obstacole pentru un altul.

Horoscop, miercuri, 3 iunie 2020

Berbec

Nu traversați cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar, dar aveți un randament excelent în activitățile intelectuale. Este o zi favorabilă învățăturii, proiectelor și comunicării.

Taur

Aveți multe de rezolvat și ar fi bine să vă organizați, pentru a nu vă consuma energia inutil. A doua parte a zilei va fi punctul central, căci este posibil ca atunci să primiți o sumă importantă de bani de la o rudă mai în vârstă.

Gemeni

Azi simțiți că străluciți! Încrederea de sine vă poate aduce reușite importante pe plan social. Acordați, însă, mai multă atenție celor în etate din familie și grijă la tendința de a trata cu superficialitate relația cu colegii.

Rac

Nu vă supraestimați capacitatea de efort, chiar dacă vă simțiți plin de energie. Evitați discuțiile cu partenerul de viață. În a doua parte a zilei este posibil să fiți invitat la o întrunire.

Leu

Aveți de dus multe la bun sfârșit. Azi sunt favorizate câștigurile financiare și puteți să vă afirmați în societate. Armonie și înțelegere în dragoste. Aveți, însă, grijă cu banii. Fiți mai cumpătat.

Fecioară

Simțiți că puteți muta munții din loc, ceea ce este minunat, numai să nu vă supraestimați capacitatea de efort. A doua parte a zilei este posibil să fie presărată cu vizitele unor cunoscuți.

 

 

 

 

Balanță

Situația financiară nu vă satisface, dar aveți toate șansele să vă redresați. Seara este posibil să mergeți la o petrecere unde veți fi în centrul atenției.

Scorpion

Vă știți calitățile prea bine, iar astăzi inventivitatea de care dați dovadă vă poate fi de mare ajutor în afaceri. Mai multă grijă, în schimb, la partenerul de viață. Aveți tendința să îl neglijați.

Săgetător

Se anunță reușite în casa Săgetătorilor! Aveți șansa de a beneficia de un câștig în activitățile comerciale și sunt favorizate investițiile pentru sporirea confortului locuinței.

Capricon

Este posibil să vă faceți bagajele și să plecați într-o călătorie în interes profesional. Nu este exclus să se strecoare pe parcurs și câteva dificultăți neașteptate. Relația amoroasă se anunță tensionată în prima parte a zilei, din cauza serviciului.

Vărsător

Dacă aveți posibilitatea să faceți o călătorie de plăcere, profitați! Deși ați putea cheltui mai mult decât aveați în plan, nu v-ar strica un crâmpei de relaxare.

Pești

Relațiile sentimentale ar putea trece prin momente tensionate în partea a doua a zilei. Nu vă îngrijorați, căci cineva apropiat v-ar putea ajuta să depășiți momentul neplăcut. Ar fi bine, de asemenea, să fiți mai atent la partenerul de viață, căci s-au cam adunat probleme pe sfoara relației.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Eurovision 2024. Trei țări au șanse mari să câștige concursul muzical
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Bucurie imensă pentru Simona Halep. Chiar ea a făcut anunțul: Sunt recunoscătoare...
Capital.ro
Ce facem cu lumânarea de la Înviere. Greșeala pe care o fac mulți credincioși când ajung acasă
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro