Horoscopul zilei, marți, 2 iunie 2020. Cad bani din cer pentru această zodie

Horoscopul zilei, marți, 2 iunie 2020. Cad bani din cer pentru această zodie
Horoscopul zilei, marți, 2 iunie 2020. Cad bani din cer pentru această zodie

Luna din Balanță aderă la un aspect tensionat de careu cu Mercur din Rac, ceea ce înseamnă că zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn pot fi tentate să lase instinctul să vorbească în locul rațiunii. Veștile astrologilor pentru marți, 2 iunie 2020, aduc soare în planul financiar. Un nativ al zodiacului va privi cum banii cad din cer chiar în curtea lui.

Horoscop, marți, 2 iunie 2020

Berbec

Nu te culca pe o ureche în privința relației de dragoste, căci partenerul de viață ar putea să nu mai treacă cu vederea greșelile.

Taur

Îți e greu să spui lucrurilor pe nume. Nu te teme să fii interpretat greșit și spune ce ai pe suflet, astfel vei scăpa mai repede de tensiunea din viața ta.

Gemeni

Întâmplările mai puțin bune din trecut ies la suprafață și nu-ți dau liniște. Ești pe zi ce trece mai deprimat. Gândește pozitiv și privește înainte!

Rac

Este momentul să te implici mai mult în familie. Ajută-i pe cei dragi, la fel cum fac ei cu tine.

Leu

Ești intuitiv, iar astăzi le arăți tuturor celor din jur că această calitate este făcută pentru tine. Profită de acest aspect și dă curs unei situații.

Fecioară

De ceva vreme, ai fost cum nu ești de obicei. Ai dat tot din casă, în speranța că îți poți deschide sufletul în fața unei persoane. Nu ai ales, însă, omul potrivit. Fii mai rezervat.

Balanță

Ai parte de un succes răsunător. Astăzi spre tine vine un venit suplimentar neașteptat. Nu arunca cu bani în stânga și în dreapta. Fii echilibrat, la fel ca zodia ta.

Scorpion

Ești demascat în momentul central al gloriei tale. Ai dorit să pari altcineva și…uite ce se întâmplă. Nu ai cum să îți faci o gaură în pământ pentru a te ascunde, așa că înfruntă tot ce îți iese în cale.

Săgetător

Fii sincer și spontan în relația de cuplu și vei observa singur cum lucrurile bune vor veni la tine.

Capricorn

Astăzi te simți cel mai norocos om din lume. Trăiești totul din plin și faci ca și celor din jur să le meargă totul strună.

Vărsător

Simți că nu mai reziști în fața unor situații cărora nu le găsești soluție. Nu te lăsa învins și nu uita: folosește-te de forțele interioare.

Pești

Ești prea dur cu oamenii din jur și nu realizezi că poți pierde pe cineva care te-a susținut în momentele dificile. Deschide ochii bine.