Horoscop dragoste 2020. Femeile din zodiac care pun bărbații pe fugă. Cele 3 zodii care au ghinion în dragoste

Știm cu toții că nimeni nu este perfect, dar, cu toate astea, există și femei care se străduiesc peste puteri să își impresioneze partenerii, motiv pentru care oferă totul pe tavă. Cu toate eforturile lor, se pare că „fetele perfecte, fără defecte“ pun bărbații pe fugă. Iată care sunt cele trei zodii care nu au noroc în dragoste.

Horoscop dragoste pentru azi, joi 28 mai 2020

Există anumite tipuri de femei care în relația de cuplu au un comportament ireproșabil, apropiindu-se tot mai mult de ideal. Deși ai crede că acest lucru le face dezirabile, în realitate bărbații sunt speriați de perfecțiunea lor.

Cu toate calitățile pe care le au aceste trei femei din zodiac și cu toate că se comportă exemplar cu partenerii lor, bărbații ajung inevitabil să le părăsească deoarece conchid că nu le merită.

Cele 3 femei din zodiac care alungă bărbații cu perfecțiunea lor

Săgetător

Femeia Săgetător este destul de dură și critică atunci când vine vorba de propria persoană, dar în relația de cuplu are un compotament total schimbat. Ea pune binele partenerului mai presus de al ei, iar din iubire ajunge să facă fapte nebunești. Ea încearcă să își surprindă jumătatea prin cadouri și gesturi tandre. Nativa din Săgetător nu are defecte vizibile, fapt pentru care bărbații ajung la concluzia că nu o merită.

Pești

Femeia din zodia Pești este timidă, are multe calități și te face să vrei să o ai în viața ta. Este o iubită perfectă, de încredere, și care mereu îți va oferi ajutorul și suportul ei dacă treci prin probleme. Este sensibilă, nu te va răni și nu își va permite să te jigneasă. Tocmai pentru că are o personalitate angelică bărbații tind să o ia la fugă.

Capricorn

Nativele din zodia Capricorn s-au născut pentru a fi perfecte. Ele se străduiesc mereu să se ridice la nivelul așteptărilor și se dedică 100%. Totodată, ea este o femeie puternică și dominantă, motiv pentru care va fi alături de tine pentru a te apăra și a te face să te simți în siguranță. Această femeie nu te va iubi cu vorba, ci cu fapta, motiv pentru care te sfătuim să o păstrezi cu grijă dacă o ai în viața ta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI