Horoscop 9 august 2021. Zodia care trebuie să evite cheltuielile excesive

Horoscop 9 august 2021. Zodia care trebuie să evite cheltuielile excesive
Horoscop 9 august 2021 pentru fiecare zodie in parte

Horoscop 9 august 2021. În prima jumătate a zilei vom resimți destul de puternic influența fenomenului de Lună Nouă din zodia Leu, urmând ca spre seară, Luna să treacă în zodia Fecioară și să ne mai cumpăteze elanul, făcându-ne mult mai atenți la problemele practice ale vieții și mai dornici să găsim soluții.

Horoscop 9 august 2021 pentru fiecare zodie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ai putea avea șansa de a te face remarcat într-o ipostază publică, să ieși din anonimat, așa că profită de prima parte a zilei să te pui într-o lumină cât mai benefică. Când Luna se mută în sectorul muncii, începând cu amiaza și pentru următoarele două zile, vei fi surprins de sporul pe care-l vei avea la locul de muncă sau în activitățile oe care le întreprinzi. Vei reuși să pui totul la punct, să-ți rezolvi sarcinile și, în plus, spre surprinderea ta și a tuturor vei avea răbdare și atenție la detalii.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Dacă în prima parte a zilei încă te mai confrunți cu ecoul unor evenimente petrecute în familie sau care se referă la casă, ulterior Luna se mută în sectorul iubirii tale, de unde, timp de două zile te va susție să dai o altă conotație unei situații sentimentale. Poziția ta va fi una cumpătată, indiferent de atitudinea celor din jur. S-ar putea să nu te lași deloc dus de val, dacă ești singur și cunoști pe cineva, dar nici dacă ești parte a unui cuplu nu te vei lăsa influențat de partener, ci vei rămâne pe poziții ferme, analizând un context foarte detașat. Dat fiind că Venus, guvernatoarea ta, se apropie de o opoziție cu Neptun, este de preferat să nu te lași iluzionat sau mințit.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

În prima parte a zilei ai șansa să te remaci prin dialog, fie într-o ședință, fie într-un discurs public sau chiar prin participarea la un examen. Este un moment favorabil și negocierilor, mai ales că ai intuiție și fler în dialog. Atenția la deciziile pe care le iei pentru că nu trebuie să fie grăbite și sub impulsul momentului. Ulterior, atenția ta se va canaliza mai mult asupra familiei și s-ar putea ca în următoarele două zile chiar să rezolvi niște situații mai dificile care vizează locuința, poate actele unei case, unui bun patrimonial.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Provocările financiare continuă și în prima parte a zilei și vei fi stimulat să găsești soluții pentru rezolvarea lor, uneori chiar fiind vorba de soluții de natură juridică. Mulți Raci cer reglementarea unor drepturi salariale. Către seară, nevoia de a sta de vorbă cu cei apropiați, fie rude, fie prieteni, este mare. Poate cauți unele răspunsuri, sfaturi sau poate îți dorești să stai pur și simplu la povești, să reînnozi relații.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Încă resimți din plin energia Lunii Noi care s-a petrecut ieri în zodia ta, așa că și azi vei vrea să fii în centru, să te afirmi, mai ales că te simți încrezător, puternic și motivat. Unii nativi încearcă să-și reechilibreze viața personală sau relația de cuplu sau, în alte cazuri, relația cu un superior, cu un colaborator. Seara apar gânduri financiare, poate faci unele calcule, însă indiferent de cum îți ies socotelile, ar fi de preferat ca în următoarele două zile să eviți cheltuielile excesive și să fii mai atent la portofel.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Chiar dacă ziua începe mai puțin favorabil, cu o stare de oboseală sau agitație interioară, cu lipsă de chef și nemulțumiri sau chiar neînțelegeri, ulterior, când Luna se va muta în zodia ta, vei avea tot sprijinul astrologic pentru a te reechilibra. De altfel, întreg tranzitul Lunii prin zodia ta, adică până la sfârșitul zilei de miercuri, te va sprijini să ai răbdare, indulgență față de ceilalți și atenție la detalii. Dacă te-ai simțit mai rău zilele acestea, vei reuși să-ți redobândești mare parte din energie și să treci peste un hop, peste o provocare avută.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Prima parte a zilei stă sub influența momentului de Lună Nouă din Leu și te poate face mai acuzator cu prietenii sau cu persoana iubită. S-ar putea să dai replici tăioase, să fii mai suspicios și să nu accepți căi de mijloc, iar o împăcare de conveniență nu te va mulțumi. Nici ulterior, când Luna se mută în Fecioară, nu vei fi mai deschis și mai abordabil, ba chiar te vei retrage în tine și vei căuta răspunsuri și lămuriri la situații afective. Urmează, totuși, două-trei zile în care ai putea face curățenie printre amintiri, gânduri, temeri și incertitudini.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

În prima parte a zilei încă te afli sub influența astrală a Lunii Noi care s-a format în sectorul carierei tale, prin urmare, de la caz la caz, te poți confrunta cu ipostaze în care să trebuiască să te afirmi, dar și cu ipostaze în care trebuie să fii atent la imagine, la reputație. Nu te grăbi să iei o decizie profesională și ai grijă la tendința de a intra în dispute cu superiorii. Către seară, ți-ar prinde bine o ieșire cu prietenii, așa că nu evita o astfel de propunere sau fă chiar tu invitația.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Prima parte a zilei poate veni cu situații mai tensionate, cu dialoguri acide sau decizii pe care să trebuiască să le iei rapid, în unele cazuri, chiar constrâns de un context. Este de preferat să faci apel la rațiune și la moralitate, la principiile tale și să încerci să nu lași prea mult loc de compromis. Ulterior, Luna se mută în sectorul profesional, și timp de aproximativ trei zile vei avea ocazia să analizezi un context ce ține de cariera ta și să porți dialoguri menite să te ajute să iei o decizie profesională.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Sectorul financiar este supus și astăzi provocărilor venite odată cu Luna Nouă din Leu de ieri. Ai grijă la modul în care administrezi banii altora, la discuțiile cu asociații care pot fi tensionate. Uniii nativi pot scoate bani din buzunar pentru alții, ceea ce le aduce disconfort mare. Nici viața intimă nu este mai bună și sunt posibile despărțiri în unele cazuri sau, cel puțin, situații la limită care pus sub semnul întrebării continuitatea unei relații. Cât Luna va tranzita Fecioara, adică aproximativ trei zile, poți analiza rațional niște credințe, convingeri și principii de viață pe baza cărora funcționezi.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Prima parte a zilei stă sub auspiciile Lunii Noi din Leu de ieri care s-a format în sectorul relațiilor tale, prin urmare s-ar putea ca și astăzi să treci prin tensiuni cu cei din jur, fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de colaboratori sau alte persoane cu care interacționezi. Situațiile relaționale pe care le știai sau le credeai a fi, pot fi în continuare răsturnate în mod neașteptat. Ulterior, Luna se mută în sectorul tău financiar, și pentru două-trei zile, te susține să-ți faci calcule și socoteli și să te preocupi de o situație ce ține de bani, drepturi și avantaje materiale.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Dacă ziua începe cu o stare de oboseală accentuată, lipsă de concentrare și chiar unele dificultăți de mișcare, încearcă să nu faci efort, ci să te odihnești. Cel mai probabil, ești încă sub influența Lunii Noi de ieri care a venit cu unele provocări legate de starea ta de sănătate și te-a împins (sau o va face) să iei decizii importante legate de stil de viață. Ulterior, către seară și pentru aproximativ două zile, Luna va trece prin sectorul relațiilor tale și te va susține să iei cele mai bune decizii, să ai răbdare și tact și o gândire practică, corectă, indiferent că este vorba de relația cu partenerul de viață sau de relațiile profesionale.

Horoscopul zilei de 9 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 900 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI