Horoscop 8 august 2021. Lună nouă în Leu. Patru zodii vor fi afectate grav

Horoscop 8 august 2021. Lună nouă în Leu. Patru zodii vor fi afectate grav
Horoscop 8 august 2021. Lună nouă în Leu.

Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Leu, un eveniment care promite să deschidă noi uși zodiilor, însă vine și cu multe surprize la pachet. Luna Nouă reprezintă momentul în care Soarele și Luna își unesc energiile, prin conjuncție, iar această lunație este cu atât mai puternică cu cât Soarele este guvernator al zodiei Leu. Lunația se petrece în sectorul iubirii, al creativității, al copiilor, al distracțiilor, hobby-urilor și timpului liber, prin urmare acestea sunt temele asupra cărora ne vom concentra.

Horoscop zilnic 8 august

Fiind vorba de un moment al noilor începuturi, ne putem seta noi intenții legate de aceste teme și putem avea parte de noi oportunități în aceste direcții. Poate fi vorba de o nouă iubire, de un nou mod de a ne exprima creativitatea, poate de ocazia, pentru cei care-și doresc, de a deveni părinți, poate fi vorba de descoperirea unei noi pasiuni.

Pe de altă parte, Luna Nouă din Leu se petrece în aspecte tensionate cu Uranus din zodia Taur, dar și cu Saturn retrograd din Vărsător, ceea ce aduce și o mare doză de tensiune, imprevizibilitate și schimbări bruște. Acțiunile izvorâte din orgoliu, ego-ul mare și dorința de afirmare cu orice preț pot fi scump plătite acum.

Totodată, momentul exact al lunației are loc în sectorul transformărilor interioare profunde, acel sector de viață din astrogramă în care puterea personală este diminuată și intervine forța destinului, de aceea s-ar putea ca multe din situațiile cu care ne vom confrunta în această perioadă să fie de esență karmică. Ne dorim o schimbare, ne dorim să începem ceva nou, însă s-ar putea să ni se limiteze voința personală și să intervină voința divină care, cel mai probabil, ne
va lua prin surprindere și pe nepregătite.

Luna Nouă din Leu va impacta puternic zodiile fixe, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, sau pe cei care au ascendentul sau alte planete personale în astrograma natală aici, iar efectele sale se vor resimți puternic în următoarele două săptămâni, dar și timp de jumătate de an de acum înainte.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna Nouă promite să aducă noi începuturi absolut neașteptate în viața ta sentimentală, dar și posibilități neașteptate de exprimare a creativității. Dacă ești singur, nu este exclus să te îndrăgostești de o persoană diferită de tiparele tale normale. În cuplu, poate aduce schimbări importante în urma discuțiilor sau a deciziilor luate și nu este exclus să fie vorba și de un copil pentru unii nqativi. Pe de altă parte, poți avea noi idei creative, poți găsi modalități ingenioase prin care să-ți pui în lumină un talent, o pasiune sau poate descoperi un hobby nou. Este o perioadă în care-ți poți depăși limitele autoimpuse și poți fi fericit.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna Nouă din Leu aduce noi capitole în viața ta personală. Poate fi vorba de o schimbare în locuință sau de locuință, astfel că unii nativi renovează, în timp ce alții se mută. Este o perioadă în care poți deschide o nouă etapă în viața de familie, poți să porți dialoguri importante cu cei dragi, să lămurești lucruri din trecut, chiar din copiărie, unele poate mai dureroase. Poate fi o perioadă în care unii nativi încep ceva nou ce le bucură sufletul sau tranzacționează niște bunuri
patrimoniale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ai ocazia să-ți setezi acum noi intenții, să-ți fixezi noi obiective și să-ți faci planuri de viitor. Poți să porți discuții, negocieri importante care să-ți deschidă noi drumuri sau poate primești vești, informații prețioase care te conduc la un alt nivel. Ideile ingenioase și conștientizările nu-ți vor lipsi și poți da viață unui vis. Unii naivi pot semna acte importante în această perioadă, pot face tranzacții, pot învăța lucruri noi sau pot pleca într-o călătorie.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Nouă din Leu îți aduce ocazia unor noi începuturi financiare. Poate fi vorba de noi surse de venit, poate începi un proiect nou care-ți aduce și creșteri de buget, poate este vorba de discuții legate de salarizare în care-și ceri drepturile sau poate ai curajul necesar pentru a începe ceva pe cont propriu. Ai mai mult curaj să-ți afirmi talentele, prinzi încredere în tine și asta te ajută să-ți dai valoarea pe care o meriți întrt-adevăr.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna Nouă se petrece în zodia ta și s-ar putea ca deja să simți că ceva e pe cale să se schimbe în viața ta și chiar asta se va întâmpla, fie că vrei, fie că nu te simți pregătit. S-ar putea să fii constrâns să schimbi ceva. Este momentul să te reinventezi și să-ți dai un restart, momentul să pornești pe o nouă direcție. Este posibil să simți destul de multă presiune pe umerii tăi, agitație, însă vei scrie un nou capitol în viața ta și acesta poate avea legătură cu relația, cu profesia, cu sănătatea și cu orice este de preț în viața ta.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Odată cu Luna Nouă vei începe să te deschizi, să ieși din colțul în care te-ai retras în ultimele zile și să cauți să te eliberezi de gânduri, frici, incertitdini, stări anxioase și obiceiuri nocive. Unii nativi aleg calea spiritualității, a meditației sau rugăciunii în această perioadă. Totodată, este momentul prielnic pentru a te detașa de trecut, pentru a ierta pe cineva, mai ales că îmbunătățindu-ți starea interioară vei reuși să-ți îmbunătățești și starea de sănătate. Conectarea cu sinele interior este cheia acestei lunații, dar și odihna.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Odată cu Luna Nouă din Leu poți să-ți faci noi prieteni, poți să cunoști persoane importante care se vor dovedi de ajutor în viitor sau poți începe noi proiecte, noi activități de grup. Ești foarte motivat să socializezi, să-ți lărgești anturajul, să crești în mediul online, să capeți popularitate, iar lunația îți deschide noi căi de acces spre ceea ce-ți dorești. Totodată, poți să dai un refresh unei relații de prietenie mai veche sau char relației cu partenerul de viață.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Nouă se petrece în sectorul carierei tale și poate aduce noi începuturi în perioada următoare. Îți setezi noi obiective, iei decizii importante și refaci niște strategii prin care să-ți atingi țelurile. Este, de asemenea, o perioadă bună să-ți dai seama ce vrei să faci pe mai departe, pentru că vor fi nativi care vor dori să schimbe radical direcția profesională. Ai curaj să te afirmi, să ceri recunoașterea meritelor și te vei pune cu adevărat în valoare.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna Nouă din Leu poate aduce noi începuturi ce țin de spiritualitate, de studii sau străinătate. Cu alte cuvinte, nativii își deschid noi orizonturi și se îndreaptă către ele cu mult curaj. Vor fi Săgetători care vor decide să se mute, vor fi Săgetători care vor decide să învețe ceva nou, să se înscrie la un curs, să obțină un atestat sau se se folosească de o diplomă. Va urma o perioadă de explorare, de creștere și cunoaștere și o serie de principii de viață, de mentalități, credințe și
sisteme de valori se pot schimba.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Nouă din Leu aduce o perioadă de transformare, de regenerare, de pierderi, dar și de câștiguri și nu este exclus să fie mai atrași de latura mistică a vieții. Totodată, nativii pot intra în noi afaceri, pot face bani cu ajutorul altora, pot rezolva situații financiare în care sunt implicați alături de alții, dar nu trebuie să se aștepte ca totul să se petreacă foarte ușor. De exemplu, unii Capricorni pot obține un credit, alții pot face un partaj. În plus, pot veni cu altă energie în cazul
în care sunt implicați în proiecte comune cu alții. Pe de altă parte pot da curs unei aventuri pasionale, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot da un restart vieții intime.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Nouă din Leu se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și este momentul unor noi începuturi, acestea, însă, pot aduce și despărțire în cazurile unde tensiunile nu se mai pot rezolva. Lunația vine cu schimări relaționale, poate fi vorba de un restart în relația de cuplu, de noi decizii și angajamente de viitor, poate de o mutare împreună cu partenerul. Cei singuri pot avea șansa de a începe o nouă relație. Profesional, poate aduce o nouă colaborare, un nou contract.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna Nouă din Leu se petrece în sectorul muncii și sănătății tale și vine cu noi începuturi, cu decizii radicale și schimbări importante în aceste direcții. Poate fi vorba de un nou program la job, noi sarcini și activități, ocazia de a se afirma prin ceea ce fac, dar și un nou loc de muncă pentru cei care-și caută. Însă, lunația pune mult preț pe sănătate, așa că mulți Pești vor începe să facă schimbări în rutina zilnică și să-și contureze un nou stil de viață, poate chiar să înceapă unele tratamente naturiste, homeopate, etc. De evitat efortul, mai ales în cazul nativilor cu probleme cardiovasculare.

Horoscopul zilei de 8 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 800 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI