Horoscop rune 8-31 august 2021. Mihai Voropchievici anunță: zodia care face scandal cu toată lumea

Horoscop rune 8-31 august 2021. Mihai Voropchievici anunță: zodia care face scandal cu toată lumea
Horoscop rune 8-31 august 2021.

Horoscop rune 8-31 august 2021. Numerologul Mihai Voropchievici a anunțat la Adevăruri ascunse, de la Antena 3, că urmează o perioadă interesantă pentru mulți dintre nativi. Taurul este pregătit să înceapă o viață nouă, iar Săgetătorul cam forțează mâna norocului. Care este zodia care face scandal cu toată lumea.

Horoscop rune 8-31 august 2021 pentru fiecare zodie în parte

Horoscop rune 8-31 august 2021 Berbec

Berbecii au parte de o perioadă de protecție divină. Indiferent de ceea ce fac, acești nativi sunt protejați de forțele divine.

Horoscop rune 8-31 august 2021  Taur

Taurii sunt pregătiți să înceapă o nouă viață. Ei trag barieră și lasă în spate tot trecutul. Cei care nu sunt căsătoriți sau care au trecut printr-un divorț își vor găsi un nou partener de viață. Cei care doresc o schimbare în viață au acum ocazia să înlăture persoanele toxice din viața lor. Ei au parte de renaștere totală, atât în planul fizic, cât și în cel psihic.

Horoscop rune 8-31 august 2021 Gemeni

Gemenii au o perioadă în care sunt puși pe scandal, pe înțepat. Au bătălii mici sau mari. Ei trebuie să însă să încerce să fie mai calmi, deoarece toate se realizează într-un mod plăcut pentru ei.

Horoscop rune 8-31 august 2021 Rac

Cei singuri au parte de simbolul dragostei. Au o dragoste pasională. Cei deja angajați într-un parteneriat au parte de o renaștere a pasiunii. Racii au nevoie de multă căldură.

Horoscop rune 8-31 august 2021 Leu

Leii au o perioadă de mister și vor avea de aflat un adevăr foarte important care îi poate marca sau chiar le poate schimba viața. Dacă au făcut unele prostii în trecut, trebuie să se aștepte la marcaje, iar dacă au făcut lucruri bune, ei se pot aștepta la bucurie.

Horoscop rune 8-31 august 2021 Fecioară

Fecioarele nu s-au liniștit încă. Ele au două mesaje: să se relaxeze și să termine cu grijile pentru rude, prieteni etc. Dacă le îngrijorează starea lor, atunci să le facă o vizită. Fecioarele își doresc să fie perfecte, ele fiind, de altfel, zodia ordinii, a sănătății.

Horoscop rune 8-31 august 2021 Balanță

Pentru Balanțe se anunță o suită de schimbări majore pe tot parcursul lunii august. Este o suită regală întrucât doar regii beneficiază de o suită.

Horoscop rune 8-31 august 2021 Scorpion

Scorpionii au o lună de comunicare intensă: mesaje, telefoane etc. Să încerce să își pună căști deoarece le-ar putea fi afectat auzul din cauza faptului că sunt doar cu telefonul la ureche.

Horoscop rune 8-31 august 2021 Săgetător

Săgetătorii trebuie să aibă răbdare și să nu forțeze mâna norocului în niciun fel. Luna le oferă surprize plăcute doar dacă eu știu să aștepte.

Horoscop rune 8-31 august 2021 Capricorn

După o muncă asiduă, pentru Capricorni a venit vremea să culeagă roadele. Astfel, în viața Capricornilor se va produce un salt rapid și calitativ. Ei au finalizat toate obligațiile, iar acum sunt fericiți și zburdă, ieșind din rutină.

Horoscop rune 8-31 august 2021 Vărsător

Vărsătorii au parte de fertilitate și belșug, cu împlinirea visurilor. Va crește natalitatea.

Horoscop rune 8-31 august 2021 Pești

În următoarea perioadă, Peștii trebuie să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă. Este pentru a treia oară când apare acest mesaj, în intervalul ianuarie-august. Așadar, se anunță schimbări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI