Horoscop 8-14 august 2022. Zodiile care vor avea mare noroc până duminică

Horoscop 8-14 august 2022. Zodiile care vor avea mare noroc până duminică
Horoscop 8-14 august 2022

Astrologii vin cu noi detalii pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Unii nativi au parte de zile frumoase și pline de noroc, iar câțiva dintre ei sunt puși la încercare de astre și de univers. Ei trebuie să învețe pe calea cea grea ce înseamnă iubirea și cum poate fi ea adusă în viața lor. Experții au adus în prim-plan lucrurile prin care o să treacă aceștia în perioada 8-14 august, Iată despre ce este vorba!

Horoscop 8-14 august 2022

Berbec: nu trebuie să te afecteze ce urmează să se întâmple. Te gândești foarte mult la relația ta și la cum urmează să evolueze. Se poate să întâlnești pe altcineva în zilele următoare.

Taur: se poate să te trezești din punct de vedere sentimental într-o situația care să te streseze. Gândește-te serios cum să schimbi cursul, dacă ceva nu îți place.

Gemeni: ești într-o relație care are o bază solidă și se bucură de multă iubire. Ai sperat să ai asta toată viața, mai cu seamă echilibrul.

Rac: te așteaptă câteva zile pline de conflict și cu o atitudine aparte. Poți în sfârșit să depășești sau să treci cu vederea tot.

Leu: ai parte de liniște și relaxare și cu siguranță persoana de lângă tine vede și simte asta. Trebuie să o faci mai des

Fecioară: se poate ca această săptămână să fie decisivă pentru tine acum. Zilele acestea urmează să faci câteva schimbări sau deloc.

Balanță: se poate să fi gustat din gelozie mai mult decât ar fi fost nevoie. Ai o frică uriașă pentru pierderea persoanei iubite.

Scorpion: săptămâna asta se poate să fie decisivă în iubire pentru tine. Nu trebuie să îți fie teamă de nimeni și de nimic.

Săgetător: totul merge perfect cu tine și dragostea. Urmează să simți ceva ce nu ai mai simțit și ce nu ai crezut.

Capricorn: este timpul să repari greșeli uriașe din trecut. Fă pași spre oamenii care merită.

Vărsător: simți o lipsă puternică și ți se pare că ai unele relații superficiale cu oamenii.

Pești: nu trebuie să te temi de iubirea pe care o ai în față, ci să iei o hotărâre pentru amândoi și care să avantajeze ambii parteneri. Nu trebuie să te uiți înapoi când iei decizii uriașe. Ține cont de ce simți pe moment și de cum vezi că ar fi lucrurile peste ani. Încearcă să te stabilizezi într-un final pentru că tot ce se întâmplă acum îți face rău.