Horoscop 7 decembrie 2021. Zodia care poate face o greșeală uriașă, mare atenție la acest detaliu

Horoscop 7 decembrie 2021. Zodia care poate face o greșeală uriașă, mare atenție la acest detaliu
Horoscop 7 decembrie 2021

Horoscop zilnic 7 decembrie. Astăzi se formează un aspect tensionat între Mercur și Neptun, aspect care poate aduce confuzii, neclarități și scurtcircuite în mintea noastră. Ne concentrăm greu asupra unui lucru și nu ar trebui să luăm decizii importante.

Horoscop zilnic 7 decembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ai tendința de a visa cu ochii deschiși, de a-ți face planuri mult prea idealiste. La polul opus, poți experimenta stări anxioase. Ar fi de preferat să citești o carte, să te uiți la un film romantic sau să faci o plimbare. Nu lua decizii importante acum și nu intra în discuții care au legătură cu spiritualitatea și credința. Nici în discuții care vizează convingeri și principii de viață.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur  

Azi ar fi bine să stai departe de portofel și să eviți cheltuielile, mai ales la îndemnul altora. O ieșire cu prietenii te poate costa destul de scump. Ai tendința de a da bani pe obiecte de care nu ai neapărată nevoie. Pe de altă parte, în cuplu sunt multe neclarități, discuții care nu conduc nicăieri. Banii sau viața intimă pot fi subiect de ceartă. Nu negocia și nu lua decizii astăzi.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cum Mercur este guvernatorul tău, este foarte probabil ca astăzi să te confrunți cu o stare de confuzie majoră. Ți se pare totul în ceață în jurul tău, neclar. Mercur se află în sectorul relațiilor tale și s-ar putea ca aceste confuzii să aibă legătură cu partenerul de viață sau cu un asociat, colaborator. Evită să iei decizii finale în relații și să faci negocieri.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Ziua de astăzi poate aduce neînțelegeri cu colegii. Viziunile voastre sunt diferite și fiecare are o perspectivă diferită asupra unui lucru. Totodată, ai grijă la nivelul de stres care poate atinge cote alarmante. Nu lua decizii astăzi care vizează locul de muncă. Încearcă să fii atent la ce ți se explică și dacă nu înțelegi, întreabă de mai multe ori până să începi o sarcină.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea să ai parte de momente ciuadate în viața sentimentală. Poți auzi unele zvonuri sau poți vedea eronat o situație. Nu este exclus să fii păcălit de persoana iubită. Și copiii de pot păcăli, așa că ai grijă. Grijă, de asemenea, și la zona financiară. Nu face cheltuieli și nici investiții riscante. Este o zi bună să te plimbi, să te dedici unor hobby-uri.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cum Mercur este guvernatorul tău, te poți aștepta la stări de confuzie, la dezechilibre mentale și emoționale. Pot să apară tesiuni în familie din cauza unor decizii eronate. De asemenea, tensiuni pot să apară și în cuplu din cauza neclarităților. Nu este exclus să ți se reproșeze faptul că nu-ți împarți timpul corect între viața personală și cea profesională.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Zona de comunicare este mai sensibilă astăzi. Încearcă astăzi să nu pui la suflet tot ce auzi. Unii oameni pot fi răutăcioși și tu poți avea parte de suferințe gratuite. S-ar putea să interpretezi greșit unele mesaje, să fii păcălit mai ușor. Și tu poți transmite eronat unele mesaje. În plus, la locul de muncă pot să apară neînțelegeri cu colegii tot din cauza unor informații greșite.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Evită pe cât posibil astăzi să faci cheltuieli. Pe lângă faptul că poți cumpăra lucruri de care nu ai nevoie, ai tendința de a cheltui pentru a impresiona pe cineva. Poți scoate prea mulți bani din buzunar pentru a te răsfăța, pentru a te distra. Evită, de asemenea, deciziile financiare și investițiile majore.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur se află în zodia ta, prin urmare s-ar putea să treci prin stări de confuzie. Neclaritățile se pot transforma în stări de agitație și se pot amplifica unele dezechilibre emoționale. Poți transmite mesaje greșite, dar și tu le poți interpreta ambiguu. În plus, poți fi tentat să ascunzi adevărul. Nu lua decizii importante și nu trage concluzii deocamdată.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Te poți lăsa copleșit fie de stări9 de oboseală, fie de stări anxioase. Ești mai irascibil, mai agitat pe interior și s-ar putea să nu-ți fie clar de unde-ți provin toate aceste simptome. Ai grijă la deplasări și la acte. Îți poți pierde atenția destul de ușor. De asemenea, nu negocia astăzi contracte importante și nu lua decizii majore. Rațiunea este afectată.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ai mare grijă în cine îți pui baza astăzi și cui acorzi încrederea ta. Poți fi ușor mințit de prieteni, de asociați și de angajați. Nu este exclus să ai parte de deziluzii din partea celor dragi, chiar din partea persoanei iubite sau copiilor. Evită cheltuielile astăzi și nu da bani cu împrumut. Totodată, evită să investești deocamdată într-un proiect pentru că nu vezi lucrurile clar.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Ziua de astăzi poate aduce discuții tensionate la superiorii și stări de agitație, nervozitate și stres profesional. Cum Neptun este în zodia ta și Mercur este guvernatorul relațiilor, ai grijă la tendința de a-ți minți partenerul. Sunt posibile neînțelegeri majore în cuplu, reproșuri și nu ar trebui să tragi concluzii acum. De asemenea, nu ar trebui să iei decizii radicale sau să faci negocieri.

Horoscopul zilei de 7 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI