Cele mai slabe zodii la pat din horoscop. Cu ele nu ajungi pe culmile extazului

Cele mai slabe zodii la pat din horoscop. Cu ele nu ajungi pe culmile extazului
Nu vei fi satisfacut cu ele

Există câteva zodii care nu sunt deloc bune la pat. Unii oameni ezită să mulțumească o altă persoană. Acest tip de lăcomie și egoism este un semn de slăbiciune sexuală. Astrologia ne poate oferi o privire asupra semnelor zodiacale care sunt cele mai bune în pat și care sunt cele mai potrivite din punct de vedere sexual.

Cele mai plictisitoare zodii în pat

Unele zodii pur și simplu sunt plictisitoare în pat, în timp ce altele așteaptă ca partenerul să facă totul. Unii nativi nu sunt talentați sau sunt prea inhibați, în timp ce alții pot prelua tot controlul și strică atmosfera prin faptul că sunt prea dominanți.

Leu

Pentru el, relațiile intime sunt o performanță certă. Vrea să se dea în spectacol cu ce știe și vrea să fie lăudat. Leul are nevoie de atenție și dacă s-ar putea și de public. El vede relațiile intime ca pe trofee, mai degrabă decât ca pe conexiunea intimă dintre două persoane.

Taur

Cu toții tânjim să fim atinși, dar uneori asta este tot ce îl interesează pe un Taur. Sunt foarte senzuali și vor să îți atingă fiecare parte a corpului, dar când ajungi la punctul în care cauți actul sexual s-ar putea să se blocheze în preludiu.

Ei sunt atât de prinși în a te atinge încât se poate simți complet satisfăcut doar cu asta, chiar dacă tu nu ai obținut nimic apropiat de satisfacție.

Rac

Bărbatul Rac are tendința de a face aceleași lucruri în pat la nesfârșit. Racul ține foarte mult să-și mulțumească partenerul și va încerca ocazional lucruri noi, dar întotdeauna se va întoarce la poziția în care se simte cel mai sigur și mai confortabil.

Gemeni

Nu știi niciodată ce vei primi cu un partener Gemeni. Acum îți șoptește lucruri dulci la ureche, iar în clipa următoare îți smulge hainele de pe tine. Poate fi derutant și te poate face să te simți ciudat. Nu contează pentru ce fel de interacțiune sexuală ai chef, totul ține de el și de ceea ce vrea în acel moment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI