Horoscop 6-12 decembrie. Vești bune pentru o zodie: i se face dreptate!

Horoscop 6-12 decembrie. Vești bune pentru o zodie: i se face dreptate!
Ce zodie primește vești bune

Multe zodii o să fie destul de agitate în această săptămână și o să se confrunte cu numeroase probleme. Nativii reușesc să găsească rezolvare la orice supărare, așa că se bucură și de succes pe anumite planuri. De asemenea, o zodie primește vești bune și o să aibă parte de reușite excepționale.

Berbec

Cei guvernați de acest semn zodiacal se bucură de un început de săptămână foarte bun. Din păcate, chiar dacă ei fac față problemelor luni și marți, ziua de miercuri este încărcată de tensiune. Ei nu se lasă și depășesc orice situație neplăcută, așa că au parte de relaxare la final.

Taur

Taurilor li se face dreptate! Aceștia obțin ce și-au dorit după ce au completat mult prea mult acte. Ziua de miercuri aduce anmite conflicte cu persoanele care au autoritate, însă lucrurile se calmează joi.

Aceștia se bucură de prezența prietenilor și sunt încărcați cu înțelepciune, a dezvăluit Camelia Pătrășcanu la Antena 3.

Gemeni

Nativii sunt preocupați de interesele pe care le au și de sănătate. Aceștia sunt nevoiți să își pună în ordine planurile și actele, așa că trebuie să rezolve foarte multe lucruri. Ei sunt tensionați, însă reușesc să scape cât se poate de repede de responsabilitățile care le dau bătăi de cap.

Rac

Racii trebuie să se preocupe de modul în care îi privesc cei din jur. Aceștia o să aibă parte de mai multe argumente pentru a insista cu privire la interesele pe care le au. Nativii se confruntă cu un risc de pierderi spre finalul acestei săptămâni, ținând cont că s-ar putea să nu obțină ce își doresc.

Leu

Nativii sunt disciplinați, organizați și reușesc să îi învețe și pe alții cum să ajungă la succesul lor. Nici ei nu scapă de anumite tensiuni. Aceștia pot să aibă parte de o ceartă cu o persoană mai în vârstă, care nu acceptă schimbările. Totuși, weekend-ul le aduce numeroase surprize.

Fecioară

Cei guvernați de acest semn zodiacal lucrează din greu și au parte de sarcini dificile și obositoare. Nativii nu se află într-o formă fizică de milioane, așa că ar trebui să găsească un simț al măsurii și al limitelor. Astfel, ei o să reușească să rezolve orice conflict și problemă.

Balanță

Balanțele preferă să se concentreze la ce au de făcut. Totuși, relația afectivă cu persoanele apropiate nu este perfectă în ziua de miercuri, iar pe plan financiar nu stau așa de bine. Ei au parte de multe reproșuri, dar reușesc să scape de orice neplăcere la finalul săptămânii.

Scorpion

Scorpionii trebuie să înceapă să își facă planuri pe ce au de făcut pe termen lung. La jumătatea acestei săptămâni apar câteva neînțelegeri în familie, așa că nativii trebuie să se ocupe de orice problemă, chiar dacă nu au energie pentru a face acest lucru. Ei reușesc să facă orice își propun!

Săgetător

Săgetătorii reușesc să găsească o formulă prin care să câștige mai mulți bani. Ei fac diverse strategii financiare și se pregătesc pentru o călătorie. Persoana pe care o așteaptă nu mai vine într-un final, așa că nativii o să facă tot posibilul să scape de o altă deplasare dacă nu le-a picat bine.

Capricorn

Capricornii se simt intrigați de o anumită persoană, așa că analizează foarte bine ce simt față de aceasta. În cazul în care dau curs sentimentelor, atunci intuiția lor nu o să îi înșele. Aceștia o să aibă parte de informații care nu sunt clare pe cale rațională.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie de liniște și vor să se preocupe de sănătate. Ei acceptă tratamente și vindecare, însă devin nesiguri pe ce au de făcut și pe poziția pe care o ocupă. Aceștia primesc o sarcină care nu le face plăcere, așa că o să renunțe la ea cu multe scântei.

Pești

Cei guvernați de acest semn zodiacal au parte de vorbe bune și sfaturi care o să le prindă foarte bine. Ei o să facă anumite planuri pentru a cuceri publicul și a avea mult succes. În schimb, aceștia au parte de emoții legate de casă sau întâlniri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI