Horoscop 5-11 octombrie. Ce zodii vor avea mare noroc

Horoscop 5-11 octombrie. Ce zodii vor avea mare noroc
Horoscop 5-11 octombrie. Ce zodii vor avea mare noroc

Săptămâna 5 – 11 octombrie se deschide cu două aspecte armonioase de trigon între Luna din Taur și Jupiter și Pluto din Capricorn. Zodiile Taur, Fecioară și Capricorn încep săptămâna cu forțe proaspete în plan profesional. Se anunță, de asemenea, noroc de bani și în dragoste pentru unii nativi.

Horoscopul săptămânii 5 – 11 octombrie 2020

Berbec

Nu tăcerea înseamnă absență, ci o comunicare de calitate – ar fi sfatul potrivit pentru tine în dragoste, în această săptămână. Spune mai puține, dar comunică mai profund. Cât despre segmentul profesional și bănesc, cu răbdare și moderație vei reuși să-ți realizeze proiectele, iar odată cu acestea vor veni și banii.

Taur

Aceste zile vor fi vesele, pline de inițiativă și prietenie. Ești dispus să te conectezi cu persoana iubită și ești interesat de nevoile ei. Veniturile tale sun în creștere, după multe eforturi și așteptare. Poți cumpăra ceea ce îți doreai, fără să te întrebi dacă îți mai ajung banii și pentru altele.

Gemeni

Mintea ta obosită revine la calm și ia decizii mai bune. Comunicarea cu partenerul va fi mai simplă și constructivă datorită schimbării tale. Situația ta financiară este înfloritoare, ba chiar îți poți schimba locul de muncă sau îți poți extinde casa, fie să îți înființezi o afacere.

Rac

Se trezește în tine amintirea începutului relației în care ești implicat. Amintirile sunt declanșate de muzica pe care o asculți sau de alte cupluri care ți-au trecut prin față. Ți-e dor de intensitatea de la început și tânjești să-i spui persoanei iubite asta. Îndrăjnește! Cât despre conturi, ele încep să scadă. Depune mai mult efort în a economisi.

Leu

Ești creativ și când vine vorba de activități cu persoana iubită. Este momentul pentru a începe un proiect împreună, lucru care va face ca relația voastră să se unească mai tare. Și cu banii…ei bine, odată ce vei scăpa de datorii, vei putea să te bucuri din nou de stabilitatea situației tale financiare. Învață din greșeli și nu cheltui peste măsură.

Fecioară

Ai înțelegere pentru omul iubit dacă vrei să păstrezi armonia în cuplu și să restabilești dialogul cu el, pierdut în urmă cu ceva timp. De altfel, climatul familial este tulburat și de situația financiară, deloc roz în prezent. Păstrează-ți calmul!

Balanță

Toată atenția ta se îndreaptă către persoana iubită, ba chiar pari dispus să faci concesii și să nu o superi cumva. Din punct de vedere financiar, vei avea parte de o săptămână frumoasă. Dai bani pe diferite obiecte, dar bugetul se regenerează repede.

Scorpion

În viața amoroasă nu a fost niciodată mai bine ca în această săptămână. Trăiești clipe de neuitat cu persoana iubită, apoi, încetul cu încetul, se transformă într-o relație liniștită, fără ca iubirea dintre voi să se piardă. Săptămâna este promițătoare și în ceea ce privește banii. Norocul îți zâmbește, iar moralul tău este ridicat.

Săgetător

Dorești mult să îmbunățățești relația de cuplu în care ești implicat. O bună dinamică financiară îți oferă posibilitatea de a face afaceri interesante. Ești pe punctul de a schimba în bine ceva din viața ta.

Citește și: Oamenii toxici din viața ta, în funcție de zodie. Ce secrete ascund

Capricorn

Renunți la micile bucurii care îți hrănesc mintea și te îndrepți spre construirea unei relații pe termen lung. Din punct de vedere astral, există perspective generoase pentru îmbunătățirea vieții de zi cu zi. Stabilitatea situației financiare îți dă și ea aripi și îți permite să iei decizii benefice pe termen lung.

Vărsător

Renunță la fermitate și fii mai flexibil. Sigur vei avea mai multe de câștigat, cel puțin în această săptămână. Atmosfera trebuie să fie mai degajată atât în cuplu, cât și în familie, iar rigiditatea ta te împiedică să o obții. Te așteaptă o săptămână plăcută în ceea ce privește banii.

Pești

Ești fericit cu persoana de lângă tine, ba chiar se poate spune că ai parte de relația perfectă. Nu uita, însă, să depui efort pentru a o păstra astfel. Micile gesturi au contat întotdeauna. Săptămâna această îți merge bine și la bani. Găsești soluții excelente pentru a-ți crește veniturile.