04 oct. 2020 | 15:43

Oamenii toxici din viața ta, în funcție de zodie. Ce secrete ascund

Știri generale
Oamenii toxici din viața ta, în funcție de zodie. Ce secrete ascund
Oamenii toxici din viața ta, în funcție de zodie. Ce secrete ascund

Relațiile toxice pot să fie oriunde. În familie, între prieteni, la serviciu. Dar ce schimbă situația radical este că poate să fie o alegere sau un dar, cum e în cazul prietenilor în paralel cu cel al membrilor familiei. Este important să identificăm când o persoană este toxică pentru noi și acea relație ne dă un disconfort, pentru a o elimina ulterior din viața noastră. În ajutorul celor care cred în astrologie vine lista de mai jos, cu tipurile de indivizi, în funcție de zodie, pe care, dacă poți, ar trebui să le eviți.

Oameni toxici, în funcție de zodie, care îți otrăvesc zilele. În ce persoane să investești

Berbec

Renunță la oamenii care se așteaptă să alergi cu sufletul la gură în ajutorul lor, în timp ce ei nu fac eforturi pentru a-ți fi aproape nici măcar la bine, darămite la rău. Investește în persoanele care îți arată prin fapte că vor să-ți fie aproape și că țin la tine.

Taur

Cei care se comportă ca și cum îi sufoci numai pentru că vrei să petreci timp cu ei sunt cei mai toxici pentru tine. Atunci când ți se reproșează că nevoia ta de afecțiune este peste limitele normalului, când situația nu este de așa natură, atunci ar trebui să-ți fie clar că nu ești lângă cine trebuie.

Gemeni

Ferește-te de oamenii care așteaptă totul de la tine, te critică la orice pas și îți stârpesc stima de sine prin replici care ți se impregnează în memorie. Dacă te-ar aprecia cu adevărat, ar încerca să-ți ofere încurajări, direcționări, un alt punct de vedere spus blând sau fie doar emoții pozitive.

Semnele unei relații toxice

De ce partenerul ideal de odinioară s-a transformat într-o persoană greu de suportat? De ce relația dintre voi vă epuizează în loc să vă încarce cu energie? Mulți ne-am pus aceste două întrebări în momentele dificile întâmpinate în dragoste. Ei bine, specialiștii susțin că acestea sunt semnele unei relații toxice.

„Omul ideal poate să devină toxic. Nu înseamnă că este ceva în neregulă cu el, ci înseamnă doar că felul de viață pe care îl trăiești cu acea persoană este dezechilibrat. Chiar ceea ce te încântă la început poate să devină otrăvitor în timp.

Primul semn de toxicitate este senzația aceea că ești sufocat, că nu ai libertate de opțiune. De asemenea, este posibil ca omul să se comporte impecabil cu străinii, dar cu tine incredibil de urât. Trebuie menționat că există în egală măsură bărbați toxici și femei toxice”, explică psihologul Cristian Andrei într-un interviu pentru Kanal D.

Parteneri
Cine sunt concurenții de la "Insula Iubirii". Surprize mari la Antena 1
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Decizie pentru permisele de conducere din România. Cine poate să îl obțină mai devreme
Capital.ro
Compania de curierat care deschide un nou hub regional. Peste 150 de noi locuri de muncă!
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALERTĂ NUCLEARĂ în EUROPA! Avertismentul RUSIEI la doi pași de ROMÂNIA
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro