Horoscop dragoste 2020. Zodiile care nu sunt compatibile, indiferent cât de mult se iubesc

Horoscop dragoste 2020. Zodiile care nu sunt compatibile, indiferent cât de mult se iubesc
Horoscop dragoste 2020. Zodiile care nu sunt compatibile, indiferent cât de mult se iubesc

Dacă nu ai reuşit să îţi întâlneşti marea dragoste până acum, astrologii îţi recomandă să iei în considerare şi compatibilităţile între zodii. Unii nativi nu pot fi împreună, indiferent cât de mult se iubesc. Horoscop dragoste 2020.

Zodiile care nu se potrivesc deloc

Toată lumea visează să îşi întâlnească jumătatea, însă puţini sunt cei care reuşesc. Deşi nu te-ai fi gândit până acum, astrele pot avea o mare însemnătate în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Iată de cine trebuie să te fereşti pentru a nu suferi!

Horoscop dragoste 2020: BERBEC

Atenţie mare, spun astrologii, trebuie să te fereşti de zodia Taur! Aceşti nativi adoră să “scoată ochii altora”, ceea ce pe tine te enervează la maximum. În schimb, ai putea avea mari şanse să te înţelegi de minune cu Balanţă.

Horoscop dragoste 2020: TAUR

Săgetătorul se află în fruntea clasamentului cu zodii incompatibile. Nu vă potriviţi în nimic, aşa că mai bine stai deoparte. Ai compatibilitate excelentă cu Scorpion.

Horoscop dragoste 2020: GEMENI

Pentru a nu suferi din dragoste, trebuie să stai departe de cei din zodiac Capricorn. Nu este amuzant şi se distrează mult mai puţin, iar ţie aceste lucruri nu îţi plac deloc la partener. Te poţi îndrepta, însă, cu încredere către un Săgetător.

Horoscop dragoste 2020: RAC

Trebuie să te fereşti de nativii Vărsător pentru că ei adoră să arunce cu bani în stânga şi în dreapta, spre deosebire de tine. În timp, pot apărea probleme grave. Te înţelegi de minune cu un Taur, în schimb.

Horoscop dragoste 2020: LEU

Eşti incompatibil cu Scorpionii. Sunteţi la fel de încăpăţânaţi, iar asta nu reprezintă în niciun caz un lucru bun. Pot apărea scântei în relaţie. Te potriveşti, însă, cu un Săgetător, scriu cei de la Clickpentrufemei.ro.

Horoscop dragoste 2020: FECIOARĂ

Nici să nu te gândeşti să începi o relaţie cu un Săgetător. Relaţia se va termina mai repede decât crezi din cauza superficialităţii acestuia. Eşti compatibil cu Scorpionii.

Horoscop dragoste 2020: BALANŢĂ

Balanţa nu se înţelege deloc bine cu Fecioara pe plan sentimental. Pentru a evita o suferinţă, mai bine te îndrepţi tot către o Balanţă. Cu aceşti nativi poţi trăi o iubire ca în filme.

Horoscop dragoste 2020. Zodiile care nu sunt compatibile, indiferent cât de mult se iubesc
Horoscop dragoste 2020. Zodiile care nu sunt compatibile, indiferent cât de mult se iubesc

Horoscop dragoste 2020: SCORPION

Nu te încurca cu un Berbec pentru că nu o să meargă. Peştii, în schimb sunt perfecţi pentru tine. Te înţeleg şi există mari şanse să rămâneţi împreună pentru toată viaţa.

Horoscop dragoste 2020: SĂGETĂTOR

Pentru a nu suferi din iubire, trebuie doar să nu intri într-o relaţie cu un Taur. Nu sunteţi deloc pe aceeaşi lungime de undă şi, deşi poate părea interesant la început, lucrurile vor ajunge mai repede decât ţi-ai fi închipuit la final. Vărsătorul, în schimb, e făcut pentru tine.

Horoscop dragoste 2020: CAPRICORN

Nu vă încurcaţi cu Gemeni! Sunteţi total diferiţi iar asta va aduce numai ceartă în relaţie. Poţi avea, însă, o iubire ca în poveşti cu un nativ în Fecioară.

Horoscop dragoste 2020: VĂRSĂTOR

Stai departe de Raci, te avertizează astrologii! Nu le poţi oferi afecţiunea de care au nevoie, aşa că relaţia se va transforma uşor, dar sigur, într-un coşmar. Mai bine îţi îndrepţi atenţia către un Săgetător.

Horoscop dragoste 2020: PEŞTI

Fecioarele nu sunt pentru tine! Aceşti nativi sunt perfecţionişti, spre deosebire de tine, iar în timp asta va duce la ruptura relaţiei. Astrele îţi recomandă să iubeşti un Scorpion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI