Horoscop 4 septembrie 2022. Zodia care se ceartă cu persoana iubită

Horoscop 4 septembrie 2022. Zodia care se ceartă cu persoana iubită
Horoscop zilnic 4 septembrie. Află cum îți vor merge lucrurile pe plan familial, romantic și profesional duminică.

Luna traversează astăzi zodia Săgetător și ne oferă un grad crescut de entuziasm, însă dat fiind careul cu Neptun retrograd din zodia Pești pe care îl formează, s-ar putea să ne iluzionăm prea mult și să ajungem să fim dezamăgiți.

Horoscop zilnic 4 septembrie

Horoscop zilnic 4 septembrie. Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea ca oboseala cu care te confrunți astăzi să-ți dea peste cap niște planuri și activități distractive pe care le aveai în program. Ai grijă la tendința de a te iluziona și a visa cu ochii deschiși. Încearcă să-ți ții mintea ocupată cu activități intelectuale. Citește o carte, vizionează un documentar sau studiază un domeniu care te atrage.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Este foarte posibil să ai parte de niște conflicte cu partenerul din cauza unor cheltuieli prea mari făcută de acesta. S-ar putea ca și tu să fi fost mult prea îngăduitor cu veniturile tale, iar acum să fii nevoit să apelezi la un împrumut sau la niște economii. Azi nu da bani cu împrumut prietenilor și nu investi în planuri de viitor.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Se întrevăd conflicte cu partenerul de viață sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Careul dintre Lună, care se află în sectorul relațiilor, și Neptun poate scoate la suprafață niște minciuni, trădări, înșelăciuni. Evită să-ți impui autoritatea în fața celor dragi și ai grijă la tendința de a fi irascibil.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Deși este zi liberă, s-ar putea ca niște sarcini urgente de la locul de muncă să îți dea peste cap toate planurile făcute. Nu te bucuri de un randament crescut, dar cel puțin încearcă să nu te enervezi pentru că cel mai probabil cei dragi îți vor face reproșuri. De asemenea, starea de spirit nu este cea mai bună și te poți simți mai obosit decât de obicei.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin sectorul iubirii tale, însă dat fiind că este în careu cu Neptun s-ar putea să aducă neînțelegeri și conflicte cu persoana iubită sau cu copiii. Încearcă să nu ai așteptări prea mari de la cei dragi și lasă pe fiecare să facă ceea ce își dorește. Gelozia și posesivitatea, dar și autoritatea pe care o impui altora îți pot strica ziua.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cu Luna în tranzit prin sectorul casei și familiei și în careu cu Neptun din sectorul relațiilor, s-ar putea ca astăzi să ai parte de conflicte atât cu părinții, cât și cu partenerul de viață. Cei dragi se pot implica în viața de cuplu sau în treburile gospodărești mai mult decât este cazul și de aici pot izbucni conflictele.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Încearcă să ai mai multă grijă la modul în care gestionezi un dialog pentru că ai tendința de a fi acid și de a spune lucrurilor pe nume. Nu te contrazice cu cei dragi pentru că nu vezi foarte clar o situație. Pe de altă parte, evită deplasările sau ai mai multă grijă dacă te urci la volan și nu exagera cu entuziasmul.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Careul dintre Neptun și Lună, care se află în sectorul tău financiar, te poate îndemna la cheltuieli inutile. Ai grijă să nu te lași păcălit de oferte mincinoase și nici nu scoate bani din buzunar pe fond emoțional. Totodată, evită jocurile de noroc și speculațiile financiare pentru că poți pierde bani.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna se află în zodia ta și, deși se susține din punct de vedere emoțional, careul pe care îl formează cu Neptun aduce tensiuni cu cei dragi. Diferența de mentalitate dintre tine și părinți va fi foarte mult evidențiată în aceste zile și implicit va fi motiv de ceartă. Evită să faci reproșuri și să pui la suflet reproșurile celor dragi.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ai grijă la persoanele cu care intri în dialoguri astăzi pentru că s-ar putea ca cineva să încerce să te mintă sau să te păcălească. Nu crede tot ceea ce auzi și verifică o informație din mai multe surse. Nu este exclus să interpretezi eronat un mesaj sau să transmiți chiar tu un mesaj greșit sau să greșești destinatarul.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să ai parte de niște dezamăgiri care vin din partea prietenilor. Posibil că cineva din anturaj să-ți fi promis un ajutor, iar acum să nu-l mai poată susține. De asemenea, ai tendința de a visa mult prea departe în legătură cu un proiect în care ești implicat. Azi nu-ți acorda încrederea prea ușor celor din jur.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Este o zi destul de delicată care poate aduce tensiuni în relația cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta, fie că este vorba de părinți, fie de superiorI sau chiar persoane care reprezintă autoritatea statului. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și nu te iluziona la promisiunile făcute de alții.

Horoscopul zilei de 4 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!