Horoscop 3 septembrie 2022. Zodia care se ceartă cu prietenii și are o zi agitată

Horoscop 3 septembrie 2022. Zodia care se ceartă cu prietenii și are o zi agitată
Horoscop pentru 3 septembrie.

Mercur, planeta comunicării, aflată în zodia Balanță, formează astăzi o opoziție cu Jupiter retrograd din zodia Berbec. Acest context poate aduce certuri, tensiuni cu cei din jur, contraziceri și lupte pentru dreptate. Suntem agitați, nehotărâți și cu greu vom lua o decizie, care oricum nu va fi definitivă.

Horoscop zilnic 3 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Astăzi te poți aștepta la multe discuții în contradictoriu, în special cu partenerul de viață și cu greu veți ajunge la o viziune comună. Trebuie să ai grijă la tendința de a-ți impune punctul de vedere și de a considera că deții adevărul absolut. Este foarte important să asculți și ce are de spus cealaltă persoană, chiar dacă te deranjează cum gândește.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Azi ești destul de irascibil și agitat, mai ales dacă îți planificasei niște sarcini de făcut. Cel mai probabil, te simți obosit și vei amâna totul pentru zilele următoare. Cu cât sunt mai multe persoane în jurul tău, cu atât vei fi mai mult distras de la activitățile din program și, în plus, poți deveni și conflictual.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Îți va fi destul de greu să cazi la un acord cu persoana iubită sau cu copiii în vederea petrecerii timpului liber. În plus, și prietenii vor fi deranjați și îți pot face reproșuri dacă anulezi niște planuri făcute împreună. Dacă ești singur și îți place de cineva, azi ai putea prinde curaj să abordezi persoana respectivă.

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Chiar dacă este weekend, s-ar putea ca niște probleme profesionale să nu-ți dea pace și din cauza aceasta să primești reproșuri de la cei dragi. Se întrevăd conflicte cu familia și un alt motiv poate fi legat de faptul că cei dragi nu-și îndeplinesc atribuțiunile pe care le au în legătură cu sarcinile gospodărești.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Ziua de astăzi o vei petrece mai mult pe drumuri, însă cu treburi și nicidecum nu va fi vorba de plimbări relaxante. Însă, și dacă vei face o vizită rudelor sau vei ieși cu prietenii, te poți aștepta la discuții în contradictoriu și reproșuri care te vor enerva și agita.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea ca astăzi să faci niște cheltuieli mai mari decât te-ai fi așteptat. Chiar dacă ți-ai făcut o listă de cumpărături, socoteala de acasă nu se va potrivi cu cea din târg. Este foarte probabil să te cerți cu partenerul din cauza faptului că acesta a administrat prost bugetul comun. Posibil să fii nevoit să apelezi la niște economii.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu Mercur în zodia ta, ai tendința de a vorbi mai mult decât este cazul și mai ales de a vorbi peste ceilalți. De asemenea, s-ar putea ca și ceilalți să-ți țină piept destul de bine și să ai senzația că nu ești ascultat. Este o zi care poate aduce conflicte cu partenerul de viață, agitație, stări de nervozitate și se pot rosti cuvinte dure.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Te simți destul de obosit și din cauza aceasta s-ar putea să devii mai interiorizat și să nu-ți poți îndeplini sarcinile planificate. S-ar putea ca cei din jur să-și dea cu părerea în legătură cu modul în care ar trebui să îți petreci timpul liber, să-ți dea sfaturi în legătură cu rutina zilnică, și acest context să te enerveze.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cum Jupiter este guvernatorul tău și Mercur este guvernatorul relațiilor tale ,s-ar putea ca astăzi să ai parte de dialoguri în contradictoriu și certuri destul de serioase cu partenerul de viață. Nu-ți va fi ușor să ajungi la un echilibru, însă încearcă să nu duci lucrurile la extrem. Recomandat ar fi să te dedici mai mult hobby-urilor tale.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi îți va fi foarte greu să menții un echilibru între carieră și viața de familie. Este foarte probabil să intri în conflicte cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Dacă îți vei dedica ziua pentru a rezolva niște sarcini profesionale, așteaptă-te ca familia să-ți facă reproșuri.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Evită pe cât posibil să intri în discuții contradictorii pe teme legate de credințe, principii de viață și nu merge până în pânzele albe pentru a-ți susține punctul de vedere. Ține cont că fiecare are dreptatea lui, așa că nu încerca să demonstrezi orice preț un adevăr. Poți strica relații cu persoane importante din viața ta.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Opoziția de astăzi se petrece pe axa ta financiară și s-ar putea să îți dai seama că ai cam exagerat cu cheltuielile în ultimul timp. În plus, vei fi nevoit și astăzi să scoți bani din buzunar și asta să te nemulțumească, dat fiind că te apropii de fundul sacului. Totodată, s-ar putea să ai parte de conflicte cu partenerul de viață din cauza bugetului comun care nu a fost administrat corespunzător.

Horoscopul zilei de 3 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Playtech.ro și pe